Şimdi Ara

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
7.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cesuresesli

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: pssmst

kassadin rune, mastery falan bekleriz,

ayrıca mesela talon'a karşı nasıl rune page alıp mastery dizmeli? nasıl oynamalı? talon dışında diğer kassadin counterlarına karşı (ahri, panth, vs) nasıl oynamalı?

0/2 gidiyorsak ne yapmak gerekir? veya feedlendiysek? vs vs. ap/ad düşmana karşı ilk hangi item?

şöyle geniş bi kassadin buildi hazırlayabilirsin bu konuları içeren.

Kassadın mainim zaten gönlümden kassadin ile başlamak gelmişti içimden bakalım akşama kadar ki sonuçlara göre yapmaya çalışacağım kassadini. Bu arada w/l ;

Hiçbir counterime yenilmedim kassayla cok eğlenceli oluyor counter pick yapıp ezilince adam flameden oynayamıyor zaten ^^

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei

o kadar IP nasıl yaptın

Alacak birşey olmayınca birikiyor :D Hedefim 1milyon aslında sonra resmi foruma koyup ödül falan isteyecektim :P:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 22 Şubat 2013; 14:20:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeradOsman

Hocam vayne rehberi hazırlar mısın ? Ama detaylı şekilde, örneğin earlyde 1-2 kill aldığımızda direk ne çıkmalıyız, eğer lanede eziliyorsan ne çıkmalıyız hangi skill fullemeliyiz ne gibi bir taktik uygulamayız, skill vs.

Akşama istek üzerine hazırlayacağım hocam vayneye istek olursa örneğin hazırlarım tabi ki. Bunun dışında bugün için yazmadığım herolarda olabilir istek olursa ben sadece öneri niteliğinde yazdım.

Ben, Ezreal en ince ayrıntısına kadar detaylı rehber istiyorum, özellikle senden.

Sadece itemlar değil runes, masteries ve daha fazlası skin olarak ise pulsefire mı yoksa frosted mı?

Peki bakalım halletmeye calısacağım T_T

• Lanedeki durumu göz önünde bulundurarak açıklayıcı bi rehber yapıcaksan bu kesinlikli Jayce rehberi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Hocam Malzahar önermiştin bir konuda, laneing için tam bir canavar ama teamfightlardaki rolünü pek kestiremedim, karşıya oyunu biraz bilen adamlar gelirse işim zorlaşıyor. Yüksek bir burst e sahip fakat bruiserları indirmeye yetmiyor. Ulti atmak için de uzak kalıyoruz squishy targetlere. Q dışında instant damage veren skill olmadığından diğer magelerden biraz farklı. Bilgi verirsen sevinirim bu konuda

TF'ye arkadan gir adc'ye W , E R ignite.
  • haftalık free champlerden seçip guide yaparsan iyi olur. genelde oyunu uzun süredir oynayan arkadaşlar kendi buildlerini yapacak kadar oyun bilgileri vardır. genelde sağdan soldan build bakan kişiler free champler için bakıyorlardır diye düşünüyorum.

ayrıca bir öneri laning phase anlatırsan iyi olur genelde newbie oyuncuların sorunu ben ilk kulemi aldım hadi dakika 5 all mid gidip bitirelim. senin farm yapıp yapmaman late game herosu olup olmaman beni ilgilendirmiyor tavırlarındalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

haftalık free champlerden seçip guide yaparsan iyi olur. genelde oyunu uzun süredir oynayan arkadaşlar kendi buildlerini yapacak kadar oyun bilgileri vardır. genelde sağdan soldan build bakan kişiler free champler için bakıyorlardır diye düşünüyorum.

ayrıca bir öneri laning phase anlatırsan iyi olur genelde newbie oyuncuların sorunu ben ilk kulemi aldım hadi dakika 5 all mid gidip bitirelim. senin farm yapıp yapmaman late game herosu olup olmaman beni ilgilendirmiyor tavırlarındalar.

Sadece build değil guide tarzı yanı genel olarak hero hakkında herşey oyun içinde yapması gereken herşey tarzı. Ve ilk türk takımını kurmuş ilk adeks turnuvasında 1. olmuş takımın kaptanı bile yeri gelir bana build sorar tek newbieler için değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

e o zaman senden de birseyler bekleriz Em Mathers. Bilgi paylastikca degerlenir.

Edit:
    Pamuk parmaklar klavyeye :) Bildiklerinizi paylasin herkez faydalansin.

Herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

quote:

e o zaman senden de birseyler bekleriz Em Mathers. Bilgi paylastikca degerlenir.

Edit:

Herkes.

1 :)
  • kassadin isterim bende.
  • Peki o zaman arkadaşlar sanırım bugün akşam için kassadin guide yapacağım
  • nidali guide ı yap
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

Ey mahsallah.Atalarımız ne demiş" ey oğul ! kendin için değil şan söhret için çalışacaksın".

Ya da şöyle diyelim. Oyun sektörü türkiyede gelişiyor artık birilerinin bunu yapıp öncülük etmesi insanlara oyunu öğretmesi bilgilendirmesi gerekiyor ben uzun süredir izledim bunu yapabilen yok yapsada devamını getirebilen yok bende başlamaya karar verdim. Belki ihtiyacın yoktur ama geri kalan %90'un var bırakta onlar faydalansın

Haklısın 2 ie benim oyunumu çok geliştirdi çok teşekkür ediyorum sana .Allah senden razı olsun.Başarılarının devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 22 Şubat 2013; 17:24:39 >

• Vayne olabilir.Forumda " vayne late de çok iyi tanklara 3 atıyo qnqq" diye diye feeder vayne ler çıkıyor karşıma tr de
  • vayne ve kassadin hakkında mastery item build ve kısa bilgiler verirsen sevinirim :D
  • İyi bi uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokturkkk -- 22 Şubat 2013; 17:56:32 >
  • quote:

quote:

Edit:

Herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

quote:

Edit:

Herkes.

2 :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

quote:

Edit:

Herkes.

2 :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Hocam Malzahar önermiştin bir konuda, laneing için tam bir canavar ama teamfightlardaki rolünü pek kestiremedim, karşıya oyunu biraz bilen adamlar gelirse işim zorlaşıyor. Yüksek bir burst e sahip fakat bruiserları indirmeye yetmiyor. Ulti atmak için de uzak kalıyoruz squishy targetlere. Q dışında instant damage veren skill olmadığından diğer magelerden biraz farklı. Bilgi verirsen sevinirim bu konuda

Hocam malzaharın rolü şöyle midde sadece push üzerine oynamakta fayda var. Çünkü ölecek kadar aptal olan rakiplerle karşılaşmıyorum 7-0 w/l oranım var. Tanky karakterleri nasıl kesemedigini anlamadım comboyu yaptıktan sonra hayatta kalan olmuyor genelde. Görevin şu hanı diyelim turret siege yapıyorsunuz adamlar korumaya calısıyor olur ya bruiserde olsa açılan birisi oldugu zaman w e q r combonu yapıp adamları direk 4 kişi bırakabiliyorsun takımında boş durmayacak tabi. Öyle ad carrye falan focuslanmana gerek yok zaten öyle bi ap hero değil malzahar senın dedigin squishylere focuslanmayı kassadin falan yapar malzaharın işi yapabiliyorsa karşı takımı 4 kişi bırakmak geri safları yanı ad carrysini korumak. Bunu gayet iyi yapıyor zaten ben daha combomu tamamladıgımda yaşayan bruiser görmedim. Takım fightları başladıgında tek gördüğün adamlara rahatlıklada flash atabilirsin tank falan farketmez takımın arkanda olsun yeter önemli olan adam eksiltmek böylece karşı takımın moralini bozar flameye başlamalarına sebep verirsin yada fighttan kaçmalarına

Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

quote:

Ey mahsallah.Atalarımız ne demiş" ey oğul ! kendin için değil şan söhret için çalışacaksın".

Ya da şöyle diyelim. Oyun sektörü türkiyede gelişiyor artık birilerinin bunu yapıp öncülük etmesi insanlara oyunu öğretmesi bilgilendirmesi gerekiyor ben uzun süredir izledim bunu yapabilen yok yapsada devamını getirebilen yok bende başlamaya karar verdim. Belki ihtiyacın yoktur ama geri kalan %90'un var bırakta onlar faydalansın

Haklısın 2 ie benim oyunumu çok geliştirdi çok teşekkür ediyorum sana .Allah senden razı olsun.Başarılarının devamını dilerim.

2ie ? başkasıyla karıştırıyorsun benı sanırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.