Şimdi Ara

CrueLProjectoR ile soru cevap & istek guideler Günün konuğu Shushei (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni gelebildim eve arkadaşlar bugün kassadin yarın ise vayne guidesi yapacağım birazdan yazmaya başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

yeni gelebildim eve arkadaşlar bugün kassadin yarın ise vayne guidesi yapacağım birazdan yazmaya başlıyorum.

Egonu bıraktıysan ne güzel , desteklerim yaptığın işi :)
  • Az yazın oyuna giremiyor adam (-_-u)
  • jarvan 4 iyi gider ormancı ve solo top için
  • Bronze liginden henüz çıkmayı başaramamış biri olarak tavsiyelere ihtiyacım var
  • Shaco bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

e o zaman senden de birseyler bekleriz Em Mathers. Bilgi paylastikca degerlenir.

Edit:
    Pamuk parmaklar klavyeye :) Bildiklerinizi paylasin herkez faydalansin.

"herkes"
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

e o zaman senden de birseyler bekleriz Em Mathers. Bilgi paylastikca degerlenir.

Edit:

"herkes"

3 :)
  • arada bi premade de gir hocam milletle lp kasın
  • 5 dakika içinde geniş kassadin rehberi geliyor arkadaşlar bitmek üzere beğeneceğinizi umuyorum çok uğraştım.
  • Bitirdim arkadaşlar ! Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

Edit:

"herkes"

3 :)

• Düzeltmek istedim;
    Kassadin AP Bruiser değil AP Assasindir. Elise, Diana, Vladimir, Rumble gibi herolara bruiser demek daha doğru olur.
    Pantheon ve Kassadin eşit şartlardayken Pantheon'un lanei kaybetmesi imkansıza yakındır. Kassadin çok daha kill potansiyeli olan bir hero ve silence, slow sayesinde takıma katkısı büyük tabiki. Ama dediğim gibi eşit oyunculukta Pantheon kaybetmez laneini.
  • quote:

Edit:

bizde herkes diyelim 4 olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Düzeltmek istedim;
    Kassadin AP Bruiser değil AP Assasindir. Elise, Diana, Vladimir, Rumble gibi herolara bruiser demek daha doğru olur.
    Pantheon ve Kassadin eşit şartlardayken Pantheon'un lanei kaybetmesi imkansıza yakındır. Kassadin çok daha kill potansiyeli olan bir hero ve silence, slow sayesinde takıma katkısı büyük tabiki. Ama dediğim gibi eşit oyunculukta Pantheon kaybetmez laneini.

O çok göreceli bir kavramdır dostum. Yeri gelir diana combosuyla çok rahat tek atabilecek kıvama gelir yeri gelir bu işi rumblede yapar. Tanky'liğini göz önünde bulundurarak bruiser demeyi daha uygun gördüm ben. Vede eklemek isterim dedigim gibi doğru build ve doğru playerle kassadin pantheonu yenebilir. Defalarca yapmışlığım var ranked de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 22 Şubat 2013; 22:27:13 >
  • eyv eline sağlık,devamını bekliyorum
  • eline sağlık dostum hepsini okudum oldukça yararlı bilgiler vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

300 sene önce diamond oldum hayatımda böyle guide muide açmadım

sen kim oluyosunda dünyanın en iyi 6. kassadin oyuncusuna laf atıyorsun be adam !! inanmıyorsan git bak lolkinge falan heryerde onun adı yazar
  • Eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

Düzeltmek istedim;

O çok göreceli bir kavramdır dostum. Yeri gelir diana combosuyla çok rahat tek atabilecek kıvama gelir yeri gelir bu işi rumblede yapar. Tanky'liğini göz önünde bulundurarak bruiser demeyi daha uygun gördüm ben. Vede eklemek isterim dedigim gibi doğru build ve doğru playerle kassadin pantheonu yenebilir. Defalarca yapmışlığım var ranked de.

Kassadin tanky değil zaten ondan bahsediyorum. Bruiserın bir diğer anlamı da fighter. Saydıklarımın hepsinde shield, armor - resist, hp gibi özellikler var. Kassadin kadar ölümcül olmayıp daha fazla dayandıklarına göre bunun göreceli bir yanı olduğunu sanmıyorum. Kha'Zix - Irelia gibi düşün. Biri focus yemeden penta atabilir, diğerinin focus yeme gibi bir derdi yok çünkü zaten skillseti sayesinde daha dayanıklı.

Pantheon konusu görecelidir. Pantheon çok daha avantajlı ve iki tarafın da eşit laning bilgisine sahip olduğu durumda teoride Pantheon kazanır. Kesin sonucu olmaz karakter karşılaştırmalarının ama Pantheon daha avantajlı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.