olm akın şu topiği bi oku sen ondan sonra klanı +60 yapıcam gel muhabbeti arkadaşlığı gör de sen buradakilerin derdini anlamıyormusun?
o da ısbırlıkcı oldugu ıcın ısıne gelmıyo anlıyomus gıbı yapıyo bızı kafaya takmıyo
dostluk kurabilmek icin belli bi lvl lazım ha???iiiii
ya arkadaşlar sorunu anladım.adamı uzaklaştırdım.baska ne yapmamı bekliyorsunuz.ne yapabilirim yada.hiç bir şeyi takmayan gmleremi gidim.sorumsuz gm lere.3 ay oldu hala msg me cevap bile vermediler.olumlu yada olumsuz.
RVN,MEHmET siz kimsiniz bu arada nickleriniz ne??
ileride 60+ yapıcam ama biraz zaman lazım tabi.uzun bir süre.ileride klan savaşları vs cıktıgı zaman 20 lvl adamlarla girmicez heralde.
neyse artık birşey yazmıyorum.siz kararınızı vermişsiniz zaten.evet.klandaki 50+ lvl 40 tane adam hepimiz soyguncuyuz.sakın yaklaşmayın sizide soyarız.muhatap olmayın,item alışverişinde bulunmayın bizimle.slm dahi vermeyin.12 yaşındaki adama kadar hepimiz hackeriz.
kime ne anlatıyorum ben yaa.nasıl istiyorsanız öyle düşünün.ne yazarsam yazim boşuna.
smoky gelmek istersen oyunda bul beni.msn den ulaş.görüsürüz
bak akın ben 47 lik ve 51 lik çarlar yaptım zamanında ikisindede OSMANLITR klanındaydım. bu 51 lik sizin klandaki şahsiyetler gibi biri tarafındsan soyulunca oyunu 1-2 ay bıraktım ardından yeni çarım KralAxeTr daha ezik oyunda elimdewn bişi gelmez ama oyunu çok iyi bilirim
arkadaşlar birde reis09 var .Bilmeyenlere duyrulur.
KUZGUN denen adamıda ekleyeyim.tradelerini kabul etmeyin.
reıs09 ne yaptı??????????????
smoky itemlerin icin üzüldüm cyborg artık klan da degil.
bende bu klandayım senın basına gelen bizim de basımıza gelebilirdi. ama 1-2 kişi için koca klanı kötülemek hos degil. ben daha once 1453 klanın daydım d8 serverinde o clanda kac kişi hack yedi. Klanı kötülemek yerine bu kişileri banlatmamız lazım. hepinizden bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.
iyi oyunlar..
ya sen kendini gonül rızanla soyduruosun sonra gelmiş dıyosunuz bırı bu dolandırıcı cetesını durdursun. Bukadar catlak ses neden bır arada cıkıyo hep bırden neden clan başkanına yuklenıyosunuz adam ne yapabılır insanlar çiğ sut emmiş kım bılebılırkı denemlık alıpta ıtemı gerı vermıyecegını bence bu topic bıle boşuna acılmış ne demişler akılsı basın cermesını ayaklar cekermış
ewt haklısın da burdaki hic kimsenin akınsapmaza kızdıını sanmam sadece giren adamlardan bahsediolar ve gerekli cezayı vermesini istiolar baska bi istekleri yok yoksa akinsapmaza neden kızsınlar bi sucu yok ki
Arkadaş 1 item vermemiş hepsini vermiş hepsini bi anda alınca kacmış belkide yeni char acmıştır... 1 adam bişi yaptı diye clandaki butun insanları araya sokmayın... llvl sınırı tabikide olmalı bak simdi soyle diyiyim bir arkadası alırsın lvl 1 de adam bol bol soru sorar sende zamanını ona harcarsın ama ilerde ne olur adam 60 + olur sana bir laf soylemez ve dırek guıldden cıkar ben cok gordum bu olayları 6 kere clan kurmamın sebebide bu bi + lı yapamadım hıc bırınde napıyım yardım etmeyi seviyorum ha karsılıkta beklemıyorum... tamam guıldden cıkar hıc bır sebepsiz yere ama soylemesi lazım buda dh den bı kac arkadasada laflarım uzanıyor tabiki soyliyim dedim...
Diyorum ki ; herşey güven meselesi...
Bu arada herkeze selam diyorum arkadaşada geçmiş olsun diyorum...
okusada napabılıtkı adam almıs kacmıs
ama arkadaşlar bazılarınız gönül rızasıyla vermiş dio o bi yönden doğruda bide yani klanlar neden var bi arkadaş grubu oluşur.bunlar birbirleriyle item,para paylaşabilirler işte bu hırsız kişi (ismini unuttum) bundan yararlanıp arkadaşın itemlerini götürmüş
ben olayı aynı clandakı bır arkadastan ogrendım olayda.ne berkutayın sucu var nede akının sadece hırsız(cyborg )un sucu var kımse berkutayla akın ve klanına yuklenmesın ege cyborg u oyunda gorursenız ıcınızden ne gelıyosa soleyın:) herkesten ozur dılıyorum ozellıkle berkutay ve akın dan
Highfaithfull..
Yazdıklarımı okumadın galiba. Akını suçlayan yok. Dikkatli oku ondan sonra yorum yaz. Benim sorunun Cyborg06 deliğikanlısıyla, Klan başkan yardımcısı olan Berkutay için yazdıklarım ise Klan dan nerdesin lan onur(cyborg06 tokatçısının ismi) demem ve de ban yemem. 2. çarımla bağlanıp onunla da birşeyler söylemek istememe ragmen, Onada ban çekmeleri. Bu arkadaşlık klanımı? diktatörlükmü?
Ha bide gereksiz bir konu açılmış falan diyorsun, öylemi? Kimsenin haberi olmasın bu tokatçılar..dolandırıcılar işlerini rahat rahat yapsın başka avlar arasın, başka kişilerin asabını bozsun, onumu istiyorsun? sendemi; o ve onun gibilerdenmisin? Ha..
reis09 da şerfsizin tekidir...adamı kılana aldık bi süre sonra adam kasmaıyorum tiger lazım emanet verebilirmisini dedi,verdik...sonuç ne oldu tabikide şerefsiz geri vermedi kılandan çıktı gitti... ona ettigim küfür ömrü hayatımda ettigimden fazladır...ama adam hala yüssüz gibi dolanıyor ortalıkta...bide cevap yazıyor küfür olarak karaktersiz... onu kılanına alan yada arkadaşı olan varsa söliyim körle yatan şaşı kalkar... bile bile hırsızlarla şerfsizlerle takılanlarada diyorumki,hırsızla gezersen hırsızsındır.itle gezersen it.... 3 kuruşluk oyun için şerefsizlik yapan insandan kime ne hayır gelir... reis09 okursan bu yazıyı eminimki hissedeceksin içimden şuan ve sen aklıma geldikçe geçenleri... adam deilsin yapacak bişi yok...
Smoky yazacaksın tabiki.Sen bu olayı burda yazmış olmasan belki benim haberimde olmayacaktı.Forumdaki diğer arkadaşlarında haberi olmayacaktı ve belki forumdaki arkadaşlarda aynı şanssızlığı yaşayacaktı.Benim kızdıgım nokta CuruelTurkish dolandırıcı çetesi mi? şeklinde topic acmandır.Bu başlıkla herkesi dolandırıcı yaptın.Uzun süredir bu klandasın ve herkesi az cok tanıyorsun.Özelliklede beni.Buna rağmen klanın tamamını hırsız gibi göstermen biraz yersiz olmuş açıkçası.Açtığın topiği okuyunca direk oyuna girdim ve cyborg'a smoky nin itemlerini aldın mı şeklinde bir soru dahi yöneltmedim.Smoky nin itemlerini getir bana ver ve sonrada cık git klandan dedim.İtemleri aldın mı diye sormadım bile, sana güvendiğim ve soyulduguna gerçekten inandığım için.Neredeyse klanıda dağıtıyordum, son anda Metin kardeşim ikna etti.İtemlerini de alamadığım için üzgünüm ama elimden de birşey gelmez.
RONALDO.Excalibur olayınıda açıklayayım sana.Evet cyborg'un excalibur'u soydugu haberini aldım doğrudur.Ama aklı başında bir adam gelipte Cyborg, Excalibur'u soydu icabına bakarmısın falan demedi adam akıllı.Hergün 3-5 tane farklı nickteki adam geliyodu yanıma SS'de hayvan kasarken.Önce para istiyo,arkasından güzel bir küfür ediyo sonrada Cyborg bizim arkadaşı soydu at onu klandan falan diyordu.Böyle tipleri sen olsan ciddiye alırmısın.Bu en az 2-3 hafta sürdü ve her seferinde farklı nickteki adamlar geldi yanıma.Bende bu nedenle ciddiye almadım ve açıkça söyleyim o küfürlerden sonra gerçekten soydugunu bilsemde bu adamlar yüzünden yine atmazdım cyborg u klandan.O derece seviyesiz adamlar geldi yani.
Selim kardeşimde LVL sınırı koymamın nedenlerini açıkça yazmış yukarıda.LVL sınırına karşı olan arkadaşlar da anlamışlardır umarım durumu.3-4 kişinin arka arkaya aynı görevi sorduğunu ve 3-4 defa arka arkaya aynı görevi açıkladığımı bilirim.