Şimdi Ara

CruelTurkishClan Dolandırıcı çetesimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tip adamlar knight onlinedan yetişme cafe bebeleri olup benim de çokça canımı sıkmaktadır...savcılığa bu tür konularda işlet başlatabilmek için gerekli alt yapının oluşturulmasıyla ilgili öneride bulunacağım..ve gerektiğinde yeterli kanıtı olan herkes gidip adam hakkında suç duyurusnunda bulunabilecek.,nasılım ama?
  • herkes arkanda devam et:)
  • BEN AKINA SONUNA KADAR KATILIYORUM.

CYBORG SUCLU AMA EN AZ SMOKY SENDE ONUN KADAR SUCLUSUN. CUNLU KENDİ ELLERİNLE TESLİM ETMİSSİN İTEMLERİ. SMOKY KIZGINLIGINI ANLIYORUM AMA BENCE CLANI DEGİLDE KİSİYİ BAZ ALARAK (CYBORG) KONUYU ACSAYDIN BÖYLECE BİZİDE LEKELEDİN.

BİZ SONUNA KADAR ELİLMİZDEN GELENİ YAPACAGIZ. ONU BANKATMAYA CALISIYORUZ. BASKALARIDA ZARAR GÖRMESİN DİYE.

AMA BIZLER CRUELTURKISHCLAN OLARAK (KALANLAR OLARAK) BASIMIZ DİK OYUNDAYIZ VE BU CLANDA OLMAYA DEVAM EDECEGİZ.

CLANDAN AYRILAN ARKADASLAR KESINLIKLE CLANA GERİ DÖNEMEYECEKLERDİR. BİR ELİN HER PARMAGI BİR DEGİLDİR. BAZEN BÖYLE ADİLER CIKABİLİYOR. AMA CYBORG HARİCİNDE BASKA BİRİNDEN BİR ZARAR GÖRDÜNÜZMÜ??

ZANNETMİYORUM. DEMEKKİ ÇETE DEGİLİZ.

SU AN ORHAN ARKADASIMIZ VİCE DIR. ORHANA GÜVENİMİZ TAMDIR. BUNDAN SONRA CLANA SECEREK ARAKDAS ALACAKTIR.

BU ARADA CLANDAN AYRILAN ARAKDASLARA SÖYLEYİM. CLANI SOYUP GİDEN ARKADASLARIN PESİNDEN Mİ GİDİYORSUNUZ. SİZDE ONLAR GİBİ SOYGUNCUMU OLACAKSINIZ.

EMİN OLUN 1 KURUS PARA VERMEYECEKLER SİZE.

BENCE KONU KAPANMISTIR. VEREN DE ALANDA SUCLUDUR.

• tESTAMENT ,
    Yazdıklarımı iyi okumamışsın; iyice bir oku ondan sonra bir düşün anlamadıysan tercüman falan tut.
    Sence konu kapanır tabiki senin200m lik itemin gitmedi.
    Birde klan yardımlaşmak ve arkadaşlık için degilmi?; Benide suçlu durumuna sokmuşsun Cyborg06 şerefsizye aynı kefeye koymuşsun.
  • Bak arkadasım ister kabul et ister etme senınde bu işte sucun var(itemlerini vermekle ona) burası tartısılabilir.

Sen diyorsunki benide aynı kefeye koymussun cyborgla.

Sen koskoca clanı dolandırıcı cetesi yapıyorsun. bu mu normal.

Ben senın durumunu anlıyorum daha önceki yazıma bakarsan anlarsın.

biz senın durmunu,yazılarını anlıyoruz da sen bizi anlamıyorsun heralde.

cyborg dolandırıcı diye konu acabilridin. clan için acman tamamen clanı karalamaktır.

konudan bile haberi olmayan bir cok insan var. hepimizi zan altın da bırakmıssın. ben onu anlatmak istedim.

ben bu konuyla ilgili gm lere yazı gectim. herkes yazarsa belki bir yerlere ulaşırız.
  • Gm lere yazdığın bir örneginide burada yayınlada bizde yazalım.
    Klan ismini yayınlamamın sebebi ise konuşma fırsatı vermeden banlamaları 2 çarımıda(SmokyPistol ve ToxicSharp) sus konuşma kes sesisni yoksa item mitem alamasın gibilerinden tehtit edilip banlanmaları; berkutay tarafından, oradaki cümlelerimi iyi oku demek istedim ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekin74

quote:

Orjinalden alıntı: haydardiip

Bugün klan arkadaşım olan(naıl arkadaşsa!!) Cyborg06 ya denemsi için üzerimdeki itemleri verdim(+4 vio axe,sc boots+5,sc helmet+3,sc armor+3 ve sc mask neydi öbür adı hartırlayamadım +1)

Ve bu kanı bozuk kişi kaçtı pm lerime cevap vermedi ve bende 10 dk sonra klandan pm attım neredesin diye vede anında ban yedim.

Klan başkan yardımcısı berkkutay tarafından banlandım.
    Nedir bu arkadaşlar kapkaç çetesi mi? yoksa dolandırıcılar çetesimi?

72 lwl im bu zamana kadar kimsenin item veya parasın da gözüm olmadı.

İyi niyetli kişilerin sonu hep böylemi olacak kim dur diyecek buna? sanırım Türk gm de yok yardımcı olacak.

geçmiş olsun üzülmemek elde değil hiç kimseye itemleri vermemekte fayda var ama netice insanız insan olmanın temel özelliklerinden biride güvenmektir böyle hırsızlar yüzünden diğer oynayan kişilerede ön yargı oluşuyor bu oyunu kirleten tüm benzer hırsızlara yazıklar olsun diyorum

Serkan cım forumlar da olmasa senı göremiyecez. hala 79 LVL misin benı kasarken de 79 dun. 6 ay gecti :D

madem charı bırakıyorsun giderken vasiyetine benide ekle :D +5 bd chakra yeter bana :D

• benm çar hırsızı oldumu soyluorlar çar hırsızlarını arasanız berkutay la barbarian turku bulursunuz :S
  • size kimlerin çar hırsızı oldunu soylersem dilini dudağınız uçuklar beyler
  • YAW SEN KIMSIN VE NEYIMIZI GORDUN BURDAKI FORUMU OKUYARAK MI CVP YAZDIN ODA BELLI DEGIL BANA NICKINI YAZ OYUNDA BENI TANIYAN TANIR.
    SORUN SU ANA KADAR KIMI DOLANDIRMISIN
    BOYLE BI KONUYA YENI ÜYE OLARAK DEGERLENDIRMEN SENIN BASKA BIR DH UYESI OLUP YENI BIR ACCOUT ACIP KIMLIGINI BELLI ETMEMENDIR. MADEM HIRSIZ DIYORSUN SOYLE NE YAPMISIZ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandeurUA

benm çar hırsızı oldumu soyluorlar çar hırsızlarını arasanız berkutay la barbarian turku bulursunuz :S

konu hakkında ne biliyosun da böyle ağır bi ithamda bulunuyosun önce olayı bi öğren adam gibi sonra anla sonra düşün (düşünme yeteneğin varsa) ondan sonra gel buraya mesaj yaz. bilip bilmeyen karışmasın bu konuya. iyi ki eskiden bizim clanda olan biri hırsızlık yaptı sanki biz dedik ona git adamın mallarını çal diye mantıklı olun biraz ya
  • ÖNCE KENDİNİ TANIT BENCE. KİŞİLERİ BU SEKİLDE SUCLAYAMASSIN.

ÖYLE İŞKEMBEDEN SALLAYIP BURDAKİ YADA CLANDAKİ İNSANLARIN KAFASINI BULANDIRMA.

BENİM CHAR HIRSIZI OLDUGUMU SÖYLÜYORLAR DEMİSSİN. DEMEKKİ BURDAKİ ARKADASLARI SOYANLARDAN BİRİSİN.

NEW ACCOUNT ALMASAYDIN KESKE ESKİ ACCOUNTUNLA GEL ÖYLE ANLATTA DİNLEYELİM.
  • olayların hepsini anlatıyorum lütfen bundan sonra bu yazıyı iyi okuyup ona göre yorum yapın

o gün cyborg06 bana özelden smoky nin ona küfür ettiğini söyledi o güne kadar ben cyborg06 nın sözüne inanırdın. ve ona güvenirdim o yüzden smoky nin cyborg06 ya küfür ettiğini düşündüm nedenini sormadan clandan attım orda ben hatalıyım kabul ediyorum. onu bi dinlemeliydim eğer cyborg06 nın onun itemlerini alıp vermedğini bilseydim smoky i clandan tabi ki atmazdım itemlerini almak için elimden geleni yapardım. ama kendisi de olayı bana anlatmadan shout tan berkutay hırsızdır berkutay şöyledir gibi benim olayla hiç bir alakam olmamasına rağmen beni hırsız konumuna düşürdü. sonra diğer charı olan toxicsharp ile clana gelip sizin clan dolandırıcı çetesi berkutay ve cyborg06 dolandırıcı gibisinden yine beni aşağılayan ve hırsız gibi gösteren yazılar yazdı o charı da o yüzden clandan attım. bu zamana kadar sustum ama artık yeter. olayı bilmeyen dengesizler bile bana hırsız diyor . bu ne saçmalık. olay aynen bu şekilde oldu bilip bilmeden konuşanlar oyunda beni bulsun onlara da gerekli cevabı veririm

• Ben oyunda yeni olmama ragmen clanimdaki herkes Cyborg06 nin dolandirici oldugunu ve falza güvenilmimemesi gerektigini söylüyor!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.