Şimdi Ara

CruelTurkishClan Dolandırıcı çetesimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün klan arkadaşım olan(naıl arkadaşsa!!) Cyborg06 ya denemsi için üzerimdeki itemleri verdim(+4 vio axe,sc boots+5,sc helmet+3,sc armor+3 ve sc mask neydi öbür adı hartırlayamadım +1)

Ve bu kanı bozuk kişi kaçtı pm lerime cevap vermedi ve bende 10 dk sonra klandan pm attım neredesin diye vede anında ban yedim.

Klan başkan yardımcısı berkkutay tarafından banlandım.
    Nedir bu arkadaşlar kapkaç çetesi mi? yoksa dolandırıcılar çetesimi?

72 lwl im bu zamana kadar kimsenin item veya parasın da gözüm olmadı.

İyi niyetli kişilerin sonu hep böylemi olacak kim dur diyecek buna? sanırım Türk gm de yok yardımcı olacak.

• Ewt bence de bilirileri bu dolandirici cetesini durdursun!! simdi buraya yazakcalar yok öle bsii ama kimin ne is yaptigini biliyoruz!!!!!!!!! ağir hakaretler bulunmamak için kendimi zor tutuyorum .Gelsinlerde yazsinlar buraya hadi bakalim yok öle bisi diye!!
  • Gerçekten Kötü Olmuş Geçmiş Olsun. BEnde Lvl 47 iken çarım banlandı (bot vb. hileler yaptıysam ne olayım.) Ve bunun üzerine açtığım çarda bundada kesinlikle hile yapmadım çarın ismi ScreamTürk idi ve (Afyonlu diye çar açmış die dydum) Mücahit adında oyundan biri çarı soydu.Bunu bir şekilde önlememiz gerekiyor bence .
  • Kimseye güvenmeyin. Türk gm falan yazmışsın da sen itemlerini gönül rızasıyla vermişsin. Kimsenin buna yapabileceği bir şey yok. He hırsızın hiç mi kabahati yok demiş Nasressin Hoca. O gene iyi hırsız demiş. Ben daha ağırlarını söyledim içimden. Geçmiş olsun. 89 lvl arkadaşı banladılar benim de. Kızcağız ağlıyodu deli gibi. Oyuna kaptırmayın kendinizi. Hayat devam ediyor.2Moons a başla pişman olmayacaksınBen de 79 lvl charı bıraktım hero da.Hatta 8X hero charı olan arkadaş var forumda şu anda 2 Moons oynayan. Bir düşün neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydardiip

Bugün klan arkadaşım olan(naıl arkadaşsa!!) Cyborg06 ya denemsi için üzerimdeki itemleri verdim(+4 vio axe,sc boots+5,sc helmet+3,sc armor+3 ve sc mask neydi öbür adı hartırlayamadım +1)

Ve bu kanı bozuk kişi kaçtı pm lerime cevap vermedi ve bende 10 dk sonra klandan pm attım neredesin diye vede anında ban yedim.

Klan başkan yardımcısı berkkutay tarafından banlandım.
    Nedir bu arkadaşlar kapkaç çetesi mi? yoksa dolandırıcılar çetesimi?

72 lwl im bu zamana kadar kimsenin item veya parasın da gözüm olmadı.

İyi niyetli kişilerin sonu hep böylemi olacak kim dur diyecek buna? sanırım Türk gm de yok yardımcı olacak.

geçmiş olsun üzülmemek elde değil hiç kimseye itemleri vermemekte fayda var ama netice insanız insan olmanın temel özelliklerinden biride güvenmektir böyle hırsızlar yüzünden diğer oynayan kişilerede ön yargı oluşuyor bu oyunu kirleten tüm benzer hırsızlara yazıklar olsun diyorum

• BarbarianTurk onceden bizim guilddeydin senden böyle bir gevşeklik beklemezdim görüldüğü gibi ya icabına kendin bakarsın yada buralarda dolandırıcı bi guildin başkanı olmakla utanç duyarsın dediğim gibi böyle bir gevşeklik beklemezdim senden...
  • arkadaslar oyunda türklerle konusup muhattap olacagınıza gıdın yabancılarla aynı clana gırın en azından sızı kazıklamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOLANDIRICI ULTRASLAN
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm.yazılanları okudum.üzüldüm açıkçası.bu aralar pek girmiyorum oyuna.evlilik işleri falan derken uzak kaldım biraz.bugün halledicem bu olayı.Klandan herhangi biri ile sorun yaşayan arkadaşlar foruma yazar yada oyunda bana ulaşırsa çözmeye çalışırım.Not olarakta şunu eklemek istiyorum.Bir kişi yüzünden 45 kişilik bi klanı dolandırıcı yapmanızda baya bi yersiz olmuş.Bu tür insanlar her klanda çıkabilir.karşılıklı mülakat yaparak almıyoruz insanları sonuçta.Neyse halledicem bu konuyu.İtemleri alabilirmiyim bilmiyorum.O konuda birşey diyemem.

HAYDAR senin oyundaki nickin ne bu arada???

Ronaldo senin neyin çalındı da araya girmişsin hemen.Söylede anlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknspmz -- 8 Ağustos 2007; 12:40:44 >
  • Ben bu arada SmokyPistol
  • tamam smoky.giriyorum şimdi oyuna.akşam boya işi var ancak şimdi hallederim.
  • Burda geregni yapariz diyorsunda hiç birsey yaptigin yok.. bunlarin klanindan biri bana msnden konusrken resim atti e o günün gecesinde charim soyuldu... PC' yi tarattigimda da keyllogger ciktİ!!! bunu yapan kisinin adini sana werdik ama hiç bir sey yapmadin simdide buraya icabina bakariz diyorsun..... İii BAK ozmn diyorum sadece!
  • ewet ronaldonun soyuldugunu ben bılıyom .cyborg06 kadar soyguncu bı turke rastlamadım .akın abı sende bu olaya cözüm bul klanın adı kotuye gıdıyo .bence bu kotulugu yapanı klandan uzaklastır
  • Tamam.Cyborg06 yok artık.Kimsede muhatap olmasın hepiniz tanıdınız.Tekrar yazıyorum.Klandan biriyle sorun yaşayan yazsın forumda.Topic açsın.Bana ulaşsın oyunda.Nickim yazıyo altta.

Ronaldo bizim klanda seni soyan adamın nicki ne.Odamı cyborg.Bu arada soyulan char "Excalibur" sa o char zaten senin degil.Şifresinide kaç kişi biliyor oda belli değil.O char için birşey yapamam.Kimseyi suçlayamam kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknspmz -- 8 Ağustos 2007; 15:57:07 >
  • evet cyborg soymus bana ole dedı doru o car
  • Evet Akın, Cyborg06 arada klandan çıkar veya atılırdı, ama her nedense tekrar klana alınırdı.
    Şimdi anlıyorum nedenini gezinti yapıyor kendine yeni avlar arıyor.
    Tekrar geri geliyor, berkutayla iyi bi 2 li oluşturmuşlar onlar.
    Sen bekutay ve kochiqa ile bi açık oturum yap istersen onlarda bu işin içinde.
    Benden söylemesi; Tüm kalbimle inanmak istiyorum senin bilgin ve parmağın olmadığına.(Yeni hayatında mutluluklar bu arada)

Cyborg06 deliğikanlısı yanına kar kalır sanma bu yaptıkların SONUN YA BAN YA HACK bunu unutma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinsapmaz

Tamam.Cyborg06 yok artık.Kimsede muhatap olmasın hepiniz tanıdınız.Tekrar yazıyorum.Klandan biriyle sorun yaşayan yazsın forumda.Topic açsın.Bana ulaşsın oyunda.Nickim yazıyo altta.

Ronaldo bizim klanda seni soyan adamın nicki ne.Odamı cyborg.Bu arada soyulan char "Excalibur" sa o char zaten senin degil.Şifresinide kaç kişi biliyor oda belli değil.O char için birşey yapamam.Kimseyi suçlayamam kusura bakma.

Nasi benim bi anlatirmisn soyguncu cetesinin duyarsiz baskani nasil degil. Chari ben aldim ve sifresini degistirdim benden baskada kimse bilmiodu nasil benim degil. benim degilde seninmi cyborg 'Un mu. senin burda cyborg artik yok laflarina inamiyorum char soyuldugu zman sen bunu biliyordun ve hiç bir sey yapmadin simdi olay büyünce soyduklariniz aciga cikincami aklina geldi güsel kardesim burda dürüstlük oynuon. gelipte oynadigim içini doldurdugum sifresini degistirdigim bi chara senin diildi diyebilorsun . Sen ve arkadaslarinda olan itemlerde sizin diil.... Millet ten caldiginiz itemler... Gelip bana char senin diildi sifresini kimblir kac kisi biliyordu diyor ...

• Smoky ayıp ettin şimdi.Benim ne parmağım olacak.Sende biliyorsun stat sıfırlama parası yapmak için (65m) varımı yoğumu sattıgımı.Şuan üstümdeki giysilerin,elimdeki silahın ne oldugunu.Böyle birşey yapmış olsam +4 +5 sc setim falan olurdu.En azından coreanım olurdu insanları soymak gibi bir davranışta bulunsaydım.Biraz düşün öyle yaz ne yazıcaksan.Cyborg uda arada atıp geri alıyordum dogru ama sebepte klanda sürekli sorun çıkarmasıydı.Herkesle sürekli kavga ettiğini bilecek kadar uzun kaldın klanda.Tekrar alıyordum klana bana sorun cıkarmayacağına dair söz verdiği için.Düzelmeyeceğini bildiğim halde hani belki düzelir ümidiyle her seferinde tekrar aldım.

Neyse ya .Herşeyim ortada.Klanda bozuk biri cıktı gec yada erken uzaklaştırdım gitti.

Çok mutlu olacaksanız bende soyuldum 3-4 ay önce.+4 corean set ve sc setim gitti.Olur böyle şeyler.Oyununuzu oynayın zevk almaya bakın.Byee.

Smoky itemlerini alamadım kardeş.Kusura bakma.

• senın parmagın var demıyoz ama ,o berkutay ve cyborg ıkılısı ısı goturuyo koqhıca nın olucagını sanmıyom ısın ıcınde o ıyı bırıdır ama bu ıkılı dolandırıcıyapmıstır bu berkutay ustundekı corean ları fılan nasıl yapcak devamlı gold bar s.b mı dusuruyo yada gold sand mı dusurdu tabı kı mıllet ten dolandırdıgı paralarla topladı soyulan ark larım kolay mı topluyo gıbı gozukuyo o hırsızlara pıs dolandırıcılar erkekseler foruma cıksınlar yuzlessınler soyulanlarla

• Dostluk guildi dedikleri aptal şeyi lvl 50+ yapmışlar....
  • nicksizadam 50+ isen hatta 60+ yapıcam yakında klanı gel arkadaşlık muhabbet gör.

mehmet09! berk ve orhanın işi olmaz öyle şeylerle.6 aydır birlikte oynuyoruz bu oyunu.evlerine gittim birlikte kastıgımız zamanlar oldu yan yana..corean olayına gelince her coreanı olan hırsızmı bu oyunda.daha önce corean fiyatları düşüktü alması kolaydı.ozaman aldı zaten coreanıda.80-90m ye full corean set alınıyodu 3-4 ay önce.şuan pahalı corean fiyatları oda piyasada kalmadıgı icin.

neyse fazla uzatmayayım.sorunu olan yada ilerde klandan biri ile sorun yaşayan olursa gelsin beni bulsun.bana anlatsın derdini.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.