Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
36.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bnde aldım ön siparişle sadece bekliorum gel 25 gel :D
  • kaldi 1 hafta.... kanatlarimi almak istiyorum....
  • slm arkadaşlar sorum olucak crosuder karakteri 2 handlık silahı kullandğı zaman kalkan bırakıyo oynadım kadarıyla ama bu videoda kingkongor kullandğı silah 2 handlık ve kalkanlı naısl iş anlamadım. biri bana açıklaya bilirmi saygılar

2 handlık silah+kalkan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokox34

slm arkadaşlar sorum olucak crosuder karakteri 2 handlık silahı kullandğı zaman kalkan bırakıyo oynadım kadarıyla ama bu videoda kingkongor kullandğı silah 2 handlık ve kalkanlı naısl iş anlamadım. biri bana açıklaya bilirmi saygılar

2 handlık silah+kalkan?

10 level olunca pasif skill'lerden geliyor, yanılmıyorsam pasif'in adı da "heavenly strength".
  • evet hocam tamda dediniz gibi seçtim denedim oldu :) çok tşkr ederm
  • eee crus lar skill dağılımlarını nasıl yaptınız ? daha tam oturtamadım oynanışı. skiller arasında karar vermek zor.
  • Bu sınıfın skillerinde ciddi buglar var. Elite lidere tek attığım gibi, normal mobdan tek yediren skill var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Bu sınıfın skillerinde ciddi buglar var. Elite lidere tek attığım gibi, normal mobdan tek yediren skill var.

Hiç denk gelmedim garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir skill değil arka arkaya iki skille oluyor bakınca yazarım
  • Hardcore'da Crusader yaptım. Şu an 61 level, yarın 70 yapmaya zaman bulurum umarım, 60-70 arasında char'ı olan arkadaşlarımla beraber oynayabilirsem.

İzlenimlerime göre çok etkin bir sınıf olmuş; hem çok yüksek dps vuran skilleri var, hem party dps ve defansif etki yaratacak mantra tarzı skill'leri var. Pasiflerinde çok güzel tank özellikleri var; blok'ları artırmaya yönelik vs.

Çok vuran skill'leri var ancak, skill'lerin çoğu cooldown üzerinden; yani cooldown azaltmaya yönelik skill ve gear yapılabilirse durdurulması zor ve çok seri farm yapacak durumda. Ayrıca oynanışı çok keyifli ve değişik geliyor; belki yeni olduğu olduğu için, diğer sınıflardan sonra farklı geldiği için olabilir.

Ayrıca bir başka güzel yanı, ah vs olmadan tamamen düşenlerle, tamamen şansla sıfırdan başlanarak geliştirilebilecek durumda. Yani demek istediğim benim wizard üzerinde item vardı 60-70 arası bir nebze hızlı ve rahat geçti. Ama Crusader ile her şey çok daha yavaş ve zor ilerleyecek gibi görünüyor.

Kullandığım skill'ler ile de kendimce başarılı ve etkin build yaptığımı düşünüyorum. (özellikle hardcore için) Law skill'i 60-70 arasında bir yere koymaya çalışırım sanırım ya da Law olmadan Akarat's Champion ile gidilebilir; ama bu skill CD çok fazla.
    Şu an hali böyle:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/39188503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 28 Mart 2014; 5:36:13 >

• cd ler çok sıkıntı yaratıyor. çok sağlam vuran skıller var evet ama wrath bitince doldurmak için kanırtıp hayatta kalmak lazım. o da baya bir kasıyor çünkü barbar ve monk gibi %30 az hasar almıyor. bazen kale gibi dayanırken bazen 200k hp eriyor. ama eğlenceli bir karakter. özellikle hammer sallamak beni d2 ye götürdü.
  • En kolay wrath doldurmak, Shield Glare-Zealous Glare skill ile oluyor. Kalabalık mob grubu üzerine basıldığı zaman wrath fulleniyor, her blind mob için 9 wrath veriyor.
    Bu skill'i Monk'un Blinding Flash-Riplenishing Light skill'i ile aynı; Monk da blind olan her mob için 7 spirit veriyordu; ancak Crusader'da blind alanı 30 yards, Monk'ta 20 yards.
    Evet yine coldown var Crusader'ın bu skill'inde ancak 12 saniye gayet düşük sayılır, 2-3 item üzerinde CD varsa ve bence helm'e bile diamond gem takılmalı. Wrath fullendikten sonra secondary skill'den 3-4 tane spam'lenir, o arada Shield Glare CD düşer, o arada diğer CD tamamlanmış olan skill vurulur, arada 2-3 tane de wrath regen skill basılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 28 Mart 2014; 11:49:47 >
  • arkadaşlar kingkongor bu banner olayını nasıl yapıyor bi bilginiz warmı?
     Crusader - Toplanma Noktası
  • quote:

arkadaşlar kingkongor bu banner olayını nasıl yapıyor bi bilginiz warmı?

Wow un yeni paketini alınca geliyordu bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ballistique

quote:

CE paketinde 3 kart çıkıyo wow ve diğer oyun kartları war üzerlerinde keyler war onlarla mı ilgili?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ballistique

quote:

CE paketinde 3 kart çıkıyo wow ve diğer oyun kartları war üzerlerinde keyler war onlarla mı ilgili?

Hayir onlar ücretsiz oyun karti , kanatlar ise wow un ek paketini ön sipariş verince ekleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Build var mı beyler kullandığınız önerebileceğiniz ?
  • crosuderin set kıyafeti warmı arkadaşlar özellikleri fln olan bi fotoğraf yada site warmı ?
  • Bu pazar basliyicam crusader beraber kasmak istiyen arkaslar eklesin herkes bir seyler soyluyor deneme firsatim olmamisti.oynayip görūcez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.