Şimdi Ara

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
14
Favori
154.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzgursel

tamam sana ayırdım bayramabi maaş yatınca haber ver

başka bişeyler isteyen varsa alabilirim arkadaşlar 1-2 aydır bişey almadım kendimi bir boşlukta hissettim

pm gönderdim.
  • Dönen olmadı da ben buradan herkese sesleniyorum. Ebaydan alışveriş yapan bir arkadaş malzemeleri alır getirtirse ben ona elden veya hesabına parasını gönderirim. Bilmediğim için alışveriş yapamıyorum. gümrüğe falan takılma durumu oluyormuş galiba. bilgim yok. yardımcı olabilen arkadaşlarla bağlantı kuralım.
  • Arkadaşlar CHEVROLET CRUZE 1.6 16V LS almak niyetim var bilgisi olan KULLANICI olan arkadaşlar sağdan soldan duyan arkadaşlar değil Kullanıcısı olanlar Nasıl bir araçtır. Yakıtı km ne yakıyor çekişi falan konforlu yakışıklı fakat yakıt olarak benzinde LPG takılınca nasıl olur. bilgilendirirseniz çok memnun olurum Teşekkürler...
  • Arkadaşlar !

Bugün hediye koltuk korumamı yaptırmak için ziebart ta gittim.

Ek olarak 4 cama film kaplama
    Ön ve arka tampona şeffaf kaplama
    Boya koruma
    Ön kaputa 60 cm şeffaf kaplama için teklif aldım

1500 tl peşin / 1800 tl 12 taksit fiyat verdiler !

Ayrıca tavan için siyah kaplamanında (kaplama+ruhsat+ek 1 belgesi) ile 1000-1500 tl tuttabileceğini söylediler.

SİZCE VERDİKLERİ FİYATLAR MAKULMUDUR ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evocati41

Arkadaşlar !

Bugün hediye koltuk korumamı yaptırmak için ziebart ta gittim.

Ek olarak 4 cama film kaplama
    Ön ve arka tampona şeffaf kaplama
    Boya koruma
    Ön kaputa 60 cm şeffaf kaplama için teklif aldım

1500 tl peşin / 1800 tl 12 taksit fiyat verdiler !

Ayrıca tavan için siyah kaplamanında (kaplama+ruhsat+ek 1 belgesi) ile 1000-1500 tl tuttabileceğini söylediler.

SİZCE VERDİKLERİ FİYATLAR MAKULMUDUR ???

çok yazık!!!!!!!! söz konusu malzemelere tavan filmi de dahil 3.300 lira para vereyim mi diye soruyorsun...... bu malzemerin kendileri sence kaç lira eder?????? yoksa İşçilikmi MİMAR SİNAN tarzı bir hüner gerektirdiğinden milyarlar tutuyor..... ben bu ülkede bi tek İşçilik bilirim...... oda ayda 28 gün,,, günde 12 saat yerin 450 metre altına inip
    kazma sallayan kömür-maden işçileridir ...evet onların İşçiligİde çok pahalı ,,, geçen 3-4 tanesİ bir aylik 850 lira maaş kaRşılığı öldüler.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten bu tarz hediyelerin amacıda budur...
    Müşteri hediye edilen uyduruk şey için gelsin, başka teklifler sunalım.
    (Uyduruktan kasıt: Koltuk koruma denen şey; "2 kimyasal fıs fıs sık+kurut" tamam)

Ben hiç bir aracıma boya koruma yaptırmadım. Gerek görmüyorum.Gerçi onud a yapmıyorum, ama isteyene yılda 2 kere "elle" cila yeterli gelir.
    Uzun yola çıkıp, mıcırlı yollarda dolaşmıyorsan, kamyon arkasına fazla girmeyip uzak duruyorsan, kaput korumaya ihtiyaç yok.
    Tamponlara kaplama zaten gereksiz...Oldu olacak arabayı tümden şeffaf kaplayalım olsun bitsin...

Bana göre tek gerekli olan cam film'i. Ben Llumar yaptırdım. %50(başka markalarda 2No) 250TL...
    (Önemli olan sadece koruma ise %35(1No) de olur. Zaten tüm oranlardaki UV koruması %99

Tavan kaplama 200TL olsa + Muayene +1 sayfa Ruhsat değişimi, olsa olsa 500TL ancak olur....
    1000-1500tl sallaması da abartı olmuş...

Ayrıca! %20 vade farkı da nedir? Tam soygun.

Bahsi geçen rakamlar ÇOK PARA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Şubat 2013; 16:36:59 >

• @ joliva

Arkadaşım

Yaptığın yorum için teşekkürler (her nekadar konuyu yanlıs anlamış ve yorumlamış olsanda)
    Söz konusu fiyatlar banada zaten çok uçuk geldi ayrıca yaptırmayı düşünmedim sadece bu işin piyasasındaki fiyatlar bumudur diye yorumlarınızı istedim.
    Şunuda belirteyim bende dünyanın madencilikten sonraki en zor 2. mesleği olan denizcilikle aylarca gemilerde okyanuslarda boğuşarak ekmeğimi kazanmaktayım. Malum insan yılın 8 ayı denizde kalınca pek bilmiyor ne nerde nekadardır. En basiti ekmek veya dolmuş ücreti nekar oldu vs. diye sorduğum zaman fırındaki ve dolmuştaki müşterilerin bakışları biraz garip olabiliyor.
    Fazladan verecek param olmadığı üzere cruze aldım bahsettiğiniz (850tl) rakamlar benim içinde sokağa atılacak para değil malumunuz anlattım mesleğimi para kazanmanın zorluklarını !!
    Yinede saolun anlamış olduk bizde fiyatın şişirme olduğunu gereksiz sert tepkinizden ...
    İyi forumlar

@ panther

Sizede teşekkür ederek başlamak isterim yazıma yorumunuz için.

Evet yazdıklarınızın çoğuma katılıyorum.
    1- Örnek koltuk korumayı özellikle firma veriyo bayiye çok spesifik bi işlem değil dediğniz gibi halihazırda yeni koltuk iki fıs-fıs tamam.tabi maksat başka şeyler satma politikası bu gayet açık anlaşılıyo ilk intibaada bile
    2-Malesef bu ara izimtte bi hayli hafriyat var özellikle sahil yolu üzerlerinde.Hızlı tren için tüm raylar sökülüp köprüleri onarıyorlar buda benim ufaklıkların okulu üzerinde her taraf kum çakıl çamur vs. 2senedede bitmez heralde tampon ve kaput kaplama düşüncesi bu sebepten gelmekte.
    3-Belirttiğiniz üzere boya koruma aslında çok gereksiz hatta ve hatta yeni araç için zararlı diyebiliriz.Çünkü araç fabrika çıkışı cilalı + boyalı gelmekte olup yanlış bilmiyosam 12 yıl garantisi var.Piyasadaki boya koruma diye tabir edilen işlemi bizzat gördüm ama yaptırmadım.Aracı kazırcasına dönen bi fırça ile cilalama işlemi yapılmakta olup hersene aynı işlemin yapılması gerekmektedir.Yapılmadığı takdirde aracta renk solması güneş kavurması boya çatlaması gibi zararlar verdiğini biliyorum.
    Ama tabi kaplama yapabilmeleri için önce boya koruma yapmaları şartmış zatların.Ben inanıpta yaptırmam şahsen hiçbir zaman.
    4-Cam filmini çocukların sağlığı için düşünmekteyim. Bende fiyat araştırması yapıyorum 200 tl fiyata yapılabilir.
    5-Tavan kaplama işleminde cidden iyi sallamış.Hatta şunu söyledi hanımefendi çok masraflı oluyor isterseniz 200 tl ye sanayide yaptırın polis yakalarsa sökersiniz önünde gerekirse
    6-Vade farkı gerçekten soygun amaç buradan belli hertürlü uzun atlama.
    7-Sizlerin yorumları (özellikle siz en azından fiyat mukayesesi yapmışşınız) ve benim araştırmama göre çok net fiyatlar çok abartı ve ilginç olan buna ek eski müşteri indirimiyle birlikteymiş bu rakamları saolsunlar.
    Ziebarttı bilmem tanımam ama tanımış oldum yakınından bile geçmem artık...

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Evocati41

@ joliva, Aslında yanlış anlamamış. Yorumun içinde anlatılmak istene var. Ama "tarz"a alışmak lazım.

*Taşlı yol çok ise, tampon ve kaput kaplama yaptırılabilir. Ama! bence tampon için gerekmez. Plastik malzeme isteğe göre boyanabilir.
    Arada küçük bir dikkatsizlik ile tampona zarar gelse. Tekrar kaplama işi çıkar(masraf)
    *Kaput koruma mutlak iyi marka olsun. Llumar 300tl fiyat veriyor. Far bitim çizgisinden yapılması lazım. yaklaşık 50cm...
    Dikkat! film'i kaput altına ısıtıp kıvırmak zor geldiği için kenardan keserek yapıyorlar ve kaput kenarlarında jilet izi olabiliyor.
    Mutlaka kaput altına kıvrılmalı...İyi işçilik lazım...
    *Cam filmi için, mutlaka iyi bir marka lazım. Yoksa 2.yıl filmler soluyor. Zaten iyi olmayanların %99 gibi UV koruma özelliği yok...
    *Çocuk var ise; kapı eşiklerine "metal eşik" mutlaka gerekli. (konu içinde resimleri var)

• Son dönemlerde, Aracının hoparlörlerini değiştiren var mı?

5-6 gündür Ünsal ile(unsal07) hoparlör derdine düştük. Aslında! ben bu işe pek önem vermiyorum. Pek fazla müzik takıntım olmadığı
    için, araçtan aldığım ses bana yetiyor.

Ama! Ünsal ile konuşurken ve araştırırken, benimde aklıma düştü. Fakat o kadar çok düşündüm ki! (düşünüyorum çünkü, gerekliliği
    konusunda kendimi ikna edemedim). Oraya sor, buraya bak, arkadaşlar ile konuş derken %60-40 durumuna geldim.

Bu gün, daha önceden gözüme kestirdiğim hoparlörleri teknosa da gördüm. İndirime girmiş, 70x2TL pioneer hoparlörleri evirdim çevirdim
    düşündüm kaşındım, "amaan alayım beee!" dedim. Aldım kasaya gittim. Birisi başka çıktı ve tek takım var.
    Ve 2 yollu değil(miş) kasada fark ettim. Zaten onlarda önceden gözüme kestirdiğimin bir alt versiyonu imişş, zayen yanlış ürünmüşş

Zaten gereklimi ki? diye kıvranıyordum. "Bu kadar olumsuzluk bir işaret galiba" deyip bıraktım, çıktım...

Bir yerde Ünsal için 100x2 tlye Alpine hoparlör bulmuştuk. O onları alacak. Montaj da kasnak yerine, çıkan hoparlörlerin kasası kullanılacak.
    Dört kapı montajı 50TL...

• Hoparlörler değişti...
    Ünsal(unsal07) yeni ve daha iyi bir sese sahip oldu.

2 yollu 17cm Alpine, takımı 100tlx2 = 200tl + 50 tl işçilik

Orjinal hoparlörün kasası kullanıldı. Hoparlörün içi kesilerek alındı, yenileri orjinal kasaya vidalandı...

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Şubat 2013; 23:00:07 >

• Omsan dan krom kapı eşiği alıp taktık.

Hoş bi görüntü oldu.

Yanlız orjinal yapıştırma şeridinin kalınlığı yetersiz.Krom eşiğin yapıştırıcı bandını açmadan bi denedim eşiğin kavisli olan kısmı tam oturmuyor dolayısıyla altına harici bi bantla besleme yapılmaz ise kavisli keskin kısmın oynamasıyla derin çizikler oluşabilir.

Buna istinaden çift taraflı 3M Bant aldım. (metal-metale uygun olanını)

Her nekadar krom kapı eşiği ile + banta aynı parayı vermiş olsamda görüntü ve sağlamlık açısında tatmin edici oldu.

Ayrıca :

- shark anten takmayı istyorum. Ebayden şunlar nekadar uyumlu olur ?

(http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=chevrolet+cruze+shark+antenna&_nkwusc=chevrolet+cruze+shark+antena&_rdc=1)

- Wtcc difizörlü tampona krom uçlu Çift ekgos çıkışı yapsak nasıl olur ? Bana nekadara fiyata patlar ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evocati41 -- 13 Mart 2013; 17:05:43 >

• kendi aracım. philips beyaz ampül, amerikan park, gündüz farı, nikelaj far çerçevesi...

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye

• Öncelikle herkese merhabalar, bu forumda ilk mesajim :)

2011 Cruze Model Design Edition Plus model aracım var. Ufak tefek ekstralar yapmaya basladim,devami geldikce sizlerle paylasacagim.

Normal jantlari 17" boyutundaydi.

Vossen Cv3 model 18" jant taktirdim. (Jant + Lastik 1700 TL)

5cm yay alip arabayi alcalttim.
    (Yay 110 tl + 100 iscilik)

Not; Arac resimdeki haliyle muayeneden sorunsuz gecti. (Lpg isletilmesi icin gittim fakat tam muayene yapildi.)

Malesef bir resim ekleyebildim telefondan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkncng -- 12 Temmuz 2013; 14:36:09 >

• merhaba,

cruze aracınıza otomatik cam ve sunroof kapatma modülü almak istiyorsanız buyrun linki :) sunroof u olmayanlar sadece cam için kullanabilir.

http://www.sanalpazar.com/Cruze-4-Cam-Ve-Sunroof-Otomatik-Kapatma-Modulu__isp9440639
  • Cruze aracının 17" jantını satmak isteyen varsa bana pm atsın.

Olurya bazı arkadaşlar 17'eri satıp 18'e geçiyorlar.

Ayrıca elimde sağ sol takım olarak krom çerçeveli Cruze sis farı takımı vardır. Orjinaldir. Ben led gündüz farı seti aldığım için bunlar boşa çıktı. Almak isteyen olursa iritbata geçebilir.
  • Geçen gün servise gittiğimde garantici arkadaşla sohbet ediyoruz.

*Abi, benim arabanın tabanın komple söktürüp, sanayiden aldığım bir malzeme ile kaplattım. 100TL işçilik+100TL malzeme parası.
    -Neymiş o malzeme?
    *Abi, metresi 6TL ziftli keçe diyorlar.

C.tesi sanayi tarafından geçiyordum. Girdim sanayiye dediği yerden 2.5mt aldım, 15TL...
    Dün 1 saat uğraştım bağajı kaplayıverdim. Ne kadar faydası olacak? bilmem. Ama çırılçıplak olan bağaj tabanına 15TL lik faydası olsa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Temmuz 2013; 23:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brkncng

Öncelikle herkese merhabalar, bu forumda ilk mesajim :)

2011 Cruze Model Design Edition Plus model aracım var. Ufak tefek ekstralar yapmaya basladim,devami geldikce sizlerle paylasacagim.

Normal jantlari 17" boyutundaydi.

Vossen Cv3 model 18" jant taktirdim. (Jant + Lastik 1700 TL)

5cm yay alip arabayi alcalttim.
    (Yay 110 tl + 100 iscilik)

Not; Arac resimdeki haliyle muayeneden sorunsuz gecti. (Lpg isletilmesi icin gittim fakat tam muayene yapildi.)

Malesef bir resim ekleyebildim telefondan :(

18" jantın yakıta etkisi ne oldu? bir de aracın basık hali orjinal haline göre kaç cm indi? cevaplarsanız sevinirim...

• @ceza_61

Yaylar aracı 5 cm düşürdü.

Aracı ikinci el almıştım, aldıgım hafta jant ve lpg taktırdığım için jant sonrası yakıt farkı konusunda bir fikrim yok malesef.

Yine de şu anki yakışı hakkında biraz detay verelim;

Ankarada, shellden litresi 2.40 TL lpg ile şehiriçi (genelde yoğun trafik) yaklaşık 220-250 kuruş yakıyor araba.
    Bir diğer deyişle 100 lira LPG ile 400km yol yapabiliyorum. Şehir dışı kullanma fırsatım olmadı malesef. Fakat tahminimce 180-200 kuruş arası yakıcaktır.
    Not: ortalama yakıt tüketimim 7.8 lt görünüyor şu an.
  • Arkadaslar haftasonu far ve stop taktirdim.

Farlar Junyan marka 640 TL
    (Gunduz böyle görünmüyor,ayni farin daha kalitelisi var, eagle eye marka yalnız fiyat 1300 civari)

Stoplar Eagle Eye marka 800 TL

https://imageshack.us/a/img707/2384/b6du.jpg
    https://imageshack.us/a/img841/671/y8fj.jpg
    https://imageshack.us/a/img40/6241/qnei.jpg
    https://imageshack.us/a/img153/8082/qeu6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkncng -- 19 Temmuz 2013; 16:37:28 >

• Güzel olmuş. Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.