Şimdi Ara

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
154.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jantlar SSW Stamford Lastikler Marangoni 245x40x18 toplam 2250TL

Aracımı hem siyahlaştırıp hem kromaj kullandığım için bu jantlar sanki benim arabam için üretilmiş gibi oldu, jantların dış yüzeyleri parlıyor,

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 11 Ağustos 2012; 17:14:19 >

• verdiğin paraya sonuna kadar değmiş,,,,,, Zaten bir jant tasarımı 4 ila 5 koldan fazla kol ihtiva etmeyecek bence ..... buda 5 kollu ....

BEn bu jantları taktırmış olsam benim için tek sıkıcı tarafı her 40000 km de yaz lastiği + 3 yılda bir kış lastiği alımında 18 inch bir lastik için lastik başına ödeyeceğin 280 tl den X 4 = 1120 lira olurdu......

şimdi 16 inch bir lastik için bile 155 liradan X 4 = 620 TL bile beni zorlar alacağım zaman .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

jantlar SSW Stamford Lastikler Marangoni 245x40x18 toplam 2250TL

Aracımı hem siyahlaştırıp hem kromaj kullandığım için bu jantlar sanki benim arabam için üretilmiş gibi oldu, jantların dış yüzeyleri parlıyor,
    iç yüzeyleri siyah. makine çok kaliteli değil yine ama en azından anlaşılıyor.

oğuz senin araca çok yakışmış, diğer aksesuarlar ile tam bir bütünlük sağlamış.

güle güle kullan....

• Cruze aracima orijinal perdeliklerden aldim, servise taktirdim. Baslarda cok begenmistim fakat her yikamada söküp cikartmak cok zor. Malzeme kenarlari cok sert ve biraz zorlamak gerekiyor. Pek kullanisli degil yani tavsiye etmiyorum. Cosmo insignialardaki gibi olsa tadindan yenmez :)) oyle birsey bulabilir miyiz acaba yurt disindan???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikocan81 -- 31 Mart 2012; 22:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serromacher

Aracı aldığımda düşündüğüm, kapı kolları krom
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-chevrolet-cruze-2009-uzeri-krom-kapi-kolu-4-kapi/detay

Bu satıcıdan alışveriş yapan var mı daha önceden?

Ve görüp de hayran kaldığım stoplar. Satıcıya sorduğumda 500 dolar + 300 dolar kargo dedi. Ama ebayde daha ucuz gözüküyor. Almaya karar veren olursa bende düşünebilirim.

/>

Hocam çok güzel stoplar. Taktırdın mı? Memnun musun? Ne kadara mal oldu? Bilgi verirsen çok memnun kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

ek......
     CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye  CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye  CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér
     CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye

• konuya başatan sona baktım ama fotoların çoğu uçmuş kim ne yaptırmış pek anlamadım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcuf_06

konuya başatan sona baktım ama fotoların çoğu uçmuş kim ne yaptırmış pek anlamadım ...

hazır ana konu yenilendi, ben de müsait bi zamanda konuyu ve fotoları yenileyim ama ücretsiz foto upload sitelerinde genelde 3 veya 6ayda fotolar siliniyor. uzun süre ücretsiz yükleyebileceğimiz foto sitesi varmı? olmazsa arkadaşımın ücretli web alanına atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 30 Temmuz 2012; 13:18:24 >
  • quote:

hazır ana konu yenilendi, ben de müsait bi zamanda konuyu ve fotoları yenileyim ama ücretsiz foto upload sitelerinde genelde 3 veya 6ayda fotolar siliniyor. uzun süre ücretsiz yükleyebileceğimiz foto sitesi varmı? olmazsa arkadaşımın ücretli web alanına atacağım.

imgur.com kalitelidir. silinmedi 2-3 senedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafcuf_06

konuya başatan sona baktım ama fotoların çoğu uçmuş kim ne yaptırmış pek anlamadım ...

valla çok süper olur ...
  • merhaba arkadaşlar birçok arkadaş yorum yapmış bu araç hakkında o resim süper bu resim çok iti diye ancak bende mi bir eksiklik var acaba bu resimleri ben neden göremiyorum acaba resimler silinmiş olabilie mi konunun başından beri okuyorum bazılarında resimler var bazılarında ve hatta birçoğunda hiç yok ama mesaj içerisinde alttaki resim diye bahsediliyor bu nasıl birşey nasıl çözecem ben bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmenekse

merhaba arkadaşlar birçok arkadaş yorum yapmış bu araç hakkında o resim süper bu resim çok iti diye ancak bende mi bir eksiklik var acaba bu resimleri ben neden göremiyorum acaba resimler silinmiş olabilie mi konunun başından beri okuyorum bazılarında resimler var bazılarında ve hatta birçoğunda hiç yok ama mesaj içerisinde alttaki resim diye bahsediliyor bu nasıl birşey nasıl çözecem ben bunun

resimler yüklendiği site dolayısı ile görünürlüğünü yitirmiş.
    konu sahibi arkadaş 3-4 mesaj yukarıda güncelleyeceğini belirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmenekse

merhaba arkadaşlar birçok arkadaş yorum yapmış bu araç hakkında o resim süper bu resim çok iti diye ancak bende mi bir eksiklik var acaba bu resimleri ben neden göremiyorum acaba resimler silinmiş olabilie mi konunun başından beri okuyorum bazılarında resimler var bazılarında ve hatta birçoğunda hiç yok ama mesaj içerisinde alttaki resim diye bahsediliyor bu nasıl birşey nasıl çözecem ben bunun

ben ilk mesajımdaki resimleri tekrar yükledim. diğer arkadaşlarınki pek mümkün olmayacak ancak ilk mesajdaki satıcıların sayfalarına girerseniz yüzlerce ürün fotoğrafları var.
  • arkadaşlar elimde fazla sıfır krom sis farı çerçevesi var, bir de kenar uzantıları olmayan eskiler var. ilgilenen varsa pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 14 Eylül 2012; 23:57:57 >
  • böyle kurulumlu bir kit var ucuz değil ama ilginç geldi.

3D Eyeline Headlamp Light DIY KIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 15 Eylül 2012; 0:31:53 >
  • quote:

arkadaşlar elimde fazla sıfır krom sis farı çerçevesi var, bir de kenar uzantıları olmayan eskiler var. ilgilenen varsa pm atsın.

hala duruyor mu sıfır olanlar? araç wtcc değil 2012 lt bu arada fiyat nedir?

• quote:

uzun yola çıktığımda taşlardan korunmak için şundan istiyorum. sahibine sordum e-bay den 60 dolara almış.
    ama baktım baktım bulamadım

• ben de görmedim öyle birşey ama ben uzun yol gidip geldiğimde hep ön tampon tarafı beyaz noktalar aşınmalar oluyor. kaputa bişey sıçramıyor heralde aracın dizaynından dolayı olsa gerek. ön tamponu zaten yine otobüse dokundurdum, komple boyatıcam galiba tekrar

bu arada bu 07 arkadaş için far altı amerikan futbolcusu kaplaması yerine benim yaptırdığım dikine devam eden kaplamayı tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 16 Eylül 2012; 4:33:21 >
  • quote:

ben de görmedim öyle birşey ama ben uzun yol gidip geldiğimde hep ön tampon tarafı beyaz noktalar aşınmalar oluyor. kaputa bişey sıçramıyor heralde aracın dizaynından dolayı olsa gerek. ön tamponu zaten yine otobüse dokundurdum, komple boyatıcam galiba tekrar

bu arada bu 07 arkadaş için far altı amerikan futbolcusu kaplaması yerine benim yaptırdığım dikine devam eden kaplamayı tavsiye ederim :)

bu arkadaşı tanımıyorum. bir galerinin önünde rastladım.

aracı satılıkmış. 2012 NB WTCC AT PLUS 18" jant 8.000km de, 45.000TL 3 ay önce aynı aracın -PLUS +SR sini 40.200e
    aldığımı söylemedim tabi

anlatıyor; ekstralar var, kaplamalar/ Jant/ kaput önü ve chip var...

dedim; ne chip'i?

-hava sensörünün olduğu yere geliyor.
    anladım hemen bakabilirmiyim dedim...sensörün oraya ek yapmışlar(küçük kare bir kutu)...
    *ne yapıyor bu? (biliyorum ama soruyorum)
    -Bu alet hava sensörüne gelen hava ısı değerini stabil değerde gösterip aracı yanıltıyor...
    *yani motora giren havayı soğukmuşşş gibi gösterip yanıltarak atakmış gibi gösteriyor. dimi..
    -evet bir nevi motoru yanıltıp, bildiğim kadarı ile az miktar yakıt basıyor...

türkiyede satılan bilmemnechip'in başka versiyonu, içerik ve amaç aynı...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.