oğuz hep oku oku nereye kadar. senide aramızda görmek isteriz...
yeni bişeyler var mı?...
Sen istersin de olmazmı
quote:
Orijinalden alıntı: oguzgursel
quote:
Orijinalden alıntı: paanther
oğuz hep oku oku nereye kadar. senide aramızda görmek isteriz...
yeni bişeyler var mı?...
Sen istersin de olmazmı
oğuz çok güzel olmuş...güle güle kullan.
tombul shark antende uyum sağlamış. yanlız, diğer kaplamalar mat siyah diye hatırlıyorum. uyum sağlaması için onlarda değişti mi?
teşekkürler
yan aynalar çok mat gözükmüyo diğer kaplamalar mat ancak tavanla birleşen bir bölüm olmadığı için sırıtmıyor. zaten diğer siyah olan kısımlar da mat. yalnız antenin kaplaması biraz zor olmuş, uzun süre dayanmayabilir, yıkatırken yakından tazikli su tutturmuyorum. gerçi stoplarda da kıvrım yerlerinde ufacık buruşukluk vardı, açılır diye endişelenmiştim aylardır aynı şekilde duruyor. iyi ısıtarak yapıştırınca demekki dayanıklı oluyor.
ilgilenen varsa 200TLden düşük fiyata yaptırırız. tolgatuning çengelköye taşındı. başka yerler 250ye yapıyor.
ben anteni boya sanmıştım. kaplaması çıkarsa boyatmak en iyi çözüm. arka stop kaplanınca geri vites aydınlatma sorunu oldu mu?
ilgilenenler için, oğuz gibi tecrübeli bir arkadaşın olması iyi bir fırsat.
geri vitese dikkat etmedim. film çok koyu olmadığı için stopların parlaklığını biraz azaltıyor ancak sönük gözükmüyor, bu vesile ile arka sisleri açıp geziyorum çoğu zaman
sürüş güvenliğini azaltmadan ağrısız sızısız makyaj yapılır
bu arada reflektörleri yapıştırdığım yer kaplama idi ama zamanla pislikten fazlalıkları aşağıya sarkıyordu. difüzör kaplaması söküldü ve siyaha boyandı, reflektörler siyah boya üzerine tekrar yapıştırıldı.
bundan sonra geriye birtek jant lastik kaldı. araba 27bine geldi. 40binde benim lastikler kabak olur, gelecek bahara kim öle kim kala, hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: oguzgursel
geri vitese dikkat etmedim. film çok koyu olmadığı için stopların parlaklığını biraz azaltıyor ancak sönük gözükmüyor, bu vesile ile arka sisleri açıp geziyorum çoğu zaman
sürüş güvenliğini azaltmadan ağrısız sızısız makyaj yapılır
bu arada reflektörleri yapıştırdığım yer kaplama idi ama zamanla pislikten fazlalıkları aşağıya sarkıyordu. difüzör kaplaması söküldü ve siyaha boyandı, reflektörler siyah boya üzerine tekrar yapıştırıldı.
bundan sonra geriye birtek jant lastik kaldı. araba 27bine geldi. 40binde benim lastikler kabak olur, gelecek bahara kim öle kim kala, hayırlısı
hayırlısı neyse o olsun...
güle güle kullan herşey çok yakışmış, yerinde ve dozunda...
bu tip gündüz farı kullanan varmı? varsa nereden aldığını yazabilirmi fiyat montaj bilgiside verirse tadından yenmez çok fena duruyo ya LED Day Light LED Day Light-2
multimedya navigasyon cihazları neden core i7 işlemcili , 1gb ekran kartlı, blueray okuyuculu bir laptoptan pahalıya satılır anlamış değilim. yanına bir portatif navigasyon da alınca aynı parayı zor bulur.
bak adam yapmış , aracına bir tablet bilgisayar monte etmiş . aşağıdaki porttan da bluetooth ile bilgi akıtıyor .
not: direksiyon sağda..
yaa benım de bı cruzm war modfıye yapcam ılk once jant almak ıstıyorum nerden alabılırım