Şimdi Ara

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
14
Favori
154.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sszgn27

quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

şimdi arkadaşlar ben birşeyde akılsızlık ettim, stop kıvrımını düzelten parçanın çizgi bandı kırmızı renk, benim stoplar koyulaştı

şerit olmadan güzel durmadığı için parçayı henüz takamadım, tuningçideki arkadaş kaplama üstüne bir yapıştırma daha takmasan iyi olur dedi...

isteyen olursa satabilirim kargo dahil 50TLye geldi (gümüş gri):

http://www.micar.co.kr/auction/200902/racetech/emblem/lap_rearlamp_garnish/lap_rearlamp_garnish.jpg

merhaba nasılsın stoplar çok güzel olmuş çok belli ediyo kendini hangi spreyden kullandınız... evet o getirttiğin ürün siyah olsaydı keşke kaçırmazdım bu parçayı.... Acaba bende yapsam bu transparanları siyah arabayı boğarmı ???

oğuzun yapmış olduğu uygulama, stoplara film çektirme şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

şimdi arkadaşlar ben birşeyde akılsızlık ettim, stop kıvrımını düzelten parçanın çizgi bandı kırmızı renk, benim stoplar koyulaştı

şerit olmadan güzel durmadığı için parçayı henüz takamadım, tuningçideki arkadaş kaplama üstüne bir yapıştırma daha takmasan iyi olur dedi...

isteyen olursa satabilirim kargo dahil 50TLye geldi (gümüş gri):

http://www.micar.co.kr/auction/200902/racetech/emblem/lap_rearlamp_garnish/lap_rearlamp_garnish.jpg

merhaba nasılsın stoplar çok güzel olmuş çok belli ediyo kendini hangi spreyden kullandınız... evet o getirttiğin ürün siyah olsaydı keşke kaçırmazdım bu parçayı.... Acaba bende yapsam bu transparanları siyah arabayı boğarmı ???

oğuzun yapmış olduğu uygulama, stoplara film çektirme şeklinde.

hmm o daha güzel ozaman gerektiğinde sökülebilir filmler ...( TÜV de sıkıntı yaratırmı acaba? ) bir de uygulama yapılırken stoplar sökülüp mü yapıldı yoksa üzerinden mi? tşkler

• quote:

ben plastik yada metal olan kaliper kapaklarını tavsiye etmem...malzemede ne delik var nede hava kanalı. plasik olanlar 50tl lik bir malzeme
    her ne kadar fren disklerinin ısınması daha önemli olsada, özellikle yaz aylarında fazlaca ısınan kaliper ve fren balatalarının hem daha çabuk ısınmasına,
    hemde daha geç soğumasına neden olur, gibi geliyor bana.
    boyama yapan arkadaşlarda var, o yine bir nebze daha iyi. ama oda sonuçta olarak, malzemeden ısıyı çabuk atmasını engelleyecektir...

en güzeli orjinal hali diye düşünüyorum.

O bahsettiğiniz yönüyle hiç değerlendirmedim (ısınma - soğuma) benim aklımı çelen felaket görüntüsü takdir edersiniz ki boyama o görüntüyü vermiyo veremiyo çok basit kalıyo bu kapak meselesi biraz daha profesyonel gibi geliyo bana ... Evet orjinalide güzel dediğniz gibi keşke fabrikada takıp yollasalar

• quote:

hmm o daha güzel ozaman gerektiğinde sökülebilir filmler ...( TÜV de sıkıntı yaratırmı acaba? ) bir de uygulama yapılırken stoplar sökülüp mü yapıldı yoksa üzerinden mi? tşkler

tüv konusunda bir bilgim yok. ama cam filmleri hafif kusurlu geçiyorsa, bunlarda hafif kusurlu olabilir. emin olmak için tüv'e sormakta fayda var.

stop kalpmahttp://www.youtube.com/watch?v=vX949DS6ERQ&feature=related

• e-reyon dan alınan bod perde
    cam filmi kararsızlığı çözülene kadar geçici çözüm.
    yan camlara tutturmak için çerçeveye yapıştırılacak 2 şer klips çıktı . yapıştımadım , direkt sokuşturdum.

CRUZE Aksesuar Makyaj Modifiye
  • Selam, Kullanışlı mı sizce bu perdeler ? bu perdenin çifti kaça maal oldu ? aldığınız yerin linki mevcutsa gönderirmisiniz.
    teşekkürler.
  • 3 perde, 2 yan cam 1 arka, perdeler metal çerçeveli , cam kenarlarına tam uyuyor.
    güneşi geçirme oranını değerlendirmedim . cam filmi gibi etkili olmaz diye düşünüyorum.
    güneşten korunma konusunda çok etkili olmaz. sonuçta gözenekli yapı..

ancak görsellik , trafik polisiyle muhatap olmama ve arka koltuğu gizleme konusunda başarılı..
  • gittigidiyorda 120TL fiyatı var, malum yaz geldi. almam lazım :)
  • cruze lar gerçkten görünüm olarak çok güzel araçlar .. ve gördüğüm kadarıyla bu sayfaya arada bi bakıyorum.. yeni çıkmasına rağmen çok güzel sade şık modfiylere parçalarda bulunuyo..

tek sorun bence cruze larda motor u en azından vw fiat gibi markalardı ufak hacimli turbolu modeller yapsalar mesela 1.4 170-140 hp gibi yada 1.6 150 hp gibi .. tadından yenmezmiş

ve fanatik fenerli olan abimize çok çok selamlar .. arabasıda kendsi gibi fanatik maşallah

inş bu sene şampiyonuz

• konu çok aşağılarda kalmış...
    yeni araç alan arkadaşlar faydalanabilir.
  • quote:

konu çok aşağılarda kalmış...
    yeni araç alan arkadaşlar faydalanabilir.

you are right
  • oğuz bey stoplar çok başarılı olmuş allah kaza bela vermesin.
  • bir sitede ledli stopu kdv dahil 944 tl ye link ve angel eyes ledli farıda link 751 tl ye buldum ama yerli firmalar yani yurt dışından illaki daha ucuza getirilebilir biraz uğraşmak gerekiyo yada 1700 tl kendimiz montaj yaparak kullanabiliriz fiyatlar gerçekten düşündürücü.

• dışardan araba güzel gözüksün diye, 2 far 2 stop 1700TL.

bana göre, 1700tl cüzdanı ısıtsın daha iyi...
  • bencede cüzdanda durması daha mantıklı yada 2. secenek çıkma far ve stop takımı alıcaz forumlarda ve internette kendi modifiyeni kendin yap bölümleri oluyor araç sahipleri ledli stop yapımı veya angel eyes ve ledli far yapımı ile ilgili kendi yaptıkları çalışmaları paylaşıyorlar içlerinde çok başarılı sonuç alanlarda var takiki bu işten anlamak birazda olsa el yatkınlığı olması lazım en önemliside sabır şahsen ben kendimde o sabrı göremiyorum parçalardım herhalde sonrada kendime fena kızardım

• ledli stop veya engel yapımı teferruatlı bir iş olsa gerek...ustalık istiyor, sanırım bilen birisi ile uzun süre tecrübe temek gerekir.
    videosunu seyretmiştim. farı çıkarttıktan sonra ısıtıp ek yerlerinden açmak, içini düzenlemek ve ustaca tekrar kapatmak gerekiyordu.
  • evet sıcak hava tabancası ile açıyorlar farı ama fırına atıp far açanlarda var ciddiyim
  • oğuz hep oku oku nereye kadar.
    senide aramızda görmek isteriz...

yeni bişeyler var mı?...
  • Beyler bu araçlar için otomatik katlabilen aynalar yokmu ben aradım bulamadım.
    ama rusyadaki ve avusturalyadaki holden markasında varmış bilgisi olan varsa ve adresi lütfen
  • http://www.otoparcasepeti.com/?kategori-3268-CRUZE.html=&offset=0&kactane=21&cid=3268&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=

Bu linkte olduğu gibi Kore malı yan sanayi bir cruze ön farının çifti 320 TL ,,, veya yine sağ-sol kore yan sanayi arka stopların toplam fiyatı 360 lira iken
    ÇİN ÜRETİMi olup (AKSİNE BİR MADE İN X,Y,Z ÜRETİMİ OLDUĞUNU iddia eden varsa buyursun gelsin benim ledli stoplarım , mercekli ön farlarım Alman malı veya Arjantin üretimi derse EFENDİ GİBİ mesajımızımızı siler özürdileriz) bu aksesuarlara 1000 lirA CİVARI fiyatlar biçilmesi çok abartı oluyor

Birde led teknolojisinin ampul teknolojisinden daha uzun ömürlü ve daha ucuz maliyetli olduğunu cümle alem biliyor artık...
    Bir yapı-marketin (Bauhause-koçtaş-praktiker) elektrik reyonunda rastladığınız ev tipi elektrik keslimelerinde kullanılan şarjlı ışıldakları alıp incelediğimizde içinde 50-60 civarı led bulanan bu cihazların ortalama fiyatı 40-50 TL civarı,,,,,,, Yani içinde 15 tane led bulunan cruze için ledli stop olayında maliyet pahalı olayını zaten geçelim,,,,

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.