Şimdi Ara

CRUZE ALIYORUM AMA HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili cruze kullanıcıları,yaklaşık 1 aydır bu aracı inceliyorum ve baya bi içime sindi.sizden ricam bu araca bakmanız ve fiyatı noktasında ne olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-ls-hatasiz-79-km-masrafsiz-takas-olur-163994807/detay aracı sorgulattım,iki kazası var biri 250,diğeri 1190tl sizce bakılabilir mi.

• Şimdi; bütçe varsa öncelikle 2011 ve üstü, ikinci olarak da Plus donanımı tercih edin, imkan kısıtlıysa da 2011 ve üstünde ısrarlı olun diyecem laf söz olacak, bişey demiyorum...

Umarım aracınıza kısa sürede kavuşursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın km'si biraz yüksek geldi bana. Yıllık ortalama 80.000/5= 16.000 km yapar, o da çok fazla sayılmaz aslında ama LPG'li oluşu soru işareti. Sadece Cruze'da değil, hemen her markada uzun süreli LPG kullanımı motorda tahribata yol açabiliyor, bu da orta ve uzun vadede masraf demek. Arabanın iç kabin ve konsoluna ait fotoğraflar yok, bu yüzden net fikir sahibi olamadım. Yine de genel görünüşü temiz duruyor, kilometre ve Lpg dışında pürüz yok bence.

Cruze'da fiyat aralıkları çok dar. Bu bütçenin üzerine %10 ekledinizde harcayacağınız paraya kıyasla çok daha fazla donanım elde edersiniz. Fiyatlara yansımasa bile 29.000 TL'lik bu araba ile 33-34.000 TL'lik Cruze arasında 10.000 TL'lik fark var bana göre.
  • 124 beygirlik bakın 2011 ve üstü olsun bence.
    Ayrıca cruze ve vectra c lerde lpgli kullanımda 40-60bin km sonra siboplar gümm. 2000 civarı masrafı var. Bunu herhangi bir lpg servisine sorabilirsiniz. Lpgli almayın kendiniz taktırın derim. Siboplar dğişmişse alabilirsiniz. Yahut lpg 10-20bin kullanılmışsa yine alınabilir gibi. Ve otomatikten uzak durun aman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.