Şimdi Ara

CRUZE alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bu arabayı (cruze) beğeniyorum. Fakat kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum.

• Yani aradığınız sınıfta bir araç ise donanım fiyat/performans açısından bakıldığında düşünmeden alınacak bir araba. Biz öyle yaptık :)
  • Al
  • biz ilk 2009 da gördük ozaman beyenmiştik kısmet 2010 aralık mış hiç test etmeden aldık ve pişman değiliz araç çok güzel. bakan birdaha bakıyor
  • ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keray06 -- 25 Eylül 2012; 22:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keray06

Genel olarak chevroletlerin yakıt ekonomisinde bir sıkıntı mevcut . Fakat cruze gerçekten harika bir tasarıma ve beklenilenin üstünde memnuniyet verecek özelliklere sahip . Yakıtı sizi sıkmazsa gözünüz kapalı almanızı tavsiye ederim

Aslında yakıt konusu çok abartılıyor. Normal yakıyor. biz 2011 aldık ls otomatik vites daha teslim alırken bi 50 tl lik benzin attık ve 110 km civarında götürdü. fulledik busefer o bittikten sonra tam şehiriçinden 550 600 km arası götürdü oda dur kalk çok yapmamıza rağmen yani anlıyacağınız yakıt fazla abartılıyor bizde 2006 tourne connect dizel vardı manuel onla şehirdışında zor 500 km götürdü düşün şehirdışı bu ise hem otomatik hem şehiriçi istanbul trafiği malum dur kalk larla 600 km götürdü tahminimce şehirdışında 800 km götürür. Sadece bu arabayı aydan aya fulluyeceksin belki bazılarına 1 aydan daha fazla full götürür az kullananlar için öle 20 50 tl civarında atarsanız araçdaha fazla yakıyor çok denedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandoer -- 10 Şubat 2011; 13:03:24 >

• Ben de dusunuyordum ama buradaki yorumlari okuyup hepsini birlestirince vazgectim maalesef..
  • 50 tl ye 110 km mi şakamı ya bunun neresi iyi bende mazda 3 vardı 50 tl ye 200 km götürüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seleman_01

50 tl ye 110 km mi şakamı ya bunun neresi iyi bende mazda 3 vardı 50 tl ye 200 km götürüyordu.

Aracın motoru 0 km olduğu için fazla yakması normaldir bütün otomobiller fazla yakar hatta gaza ne kadar bassanızda etkisini geç alırsınız,gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: seleman_01

50 tl ye 110 km mi şakamı ya bunun neresi iyi bende mazda 3 vardı 50 tl ye 200 km götürüyordu.

Aracın motoru 0 km olduğu için fazla yakması normaldir bütün otomobiller fazla yakar hatta gaza ne kadar bassanızda etkisini geç alırsınız,gitmez.

kusura bakmayın ama. o motorun düşük kilometrede olmasından çok yaktığının söylenmesi. tabiri caizse ''eski bir kızıldereli numarası'' şimdiki yüz yılda üretilen bütün araçlar zaten fabrikada üretilirken rodaj ihtiyacı olmayacak gibi, segmanlarla gömlekler arasında milimetrik bir boşluk bırakılarak üretiliyo. ayrıca bilmem kaç kilometre yaptıktan sonra aracımda çiddi bir yakıt sarfiyatı azalması oldu diyen pek kimseyle karşılaşmadım.bilgilerinize

• karşılaşmamış olabilirsin ama herşeyinde bir ilki mutlaka vardır.
    ilk 6 ay yaklaşık 12lt lerde dolaştım. şimdi 16.000km de yim, 8.8lt...
    herkesin bilgisine...................
  • 8.8 değer için araç nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

8.8 değer için araç nedir ?

2010 CRUZE 1.6 LS AT/6 PLUS

sürekli antalya ş.içi 100km/8.8lt
    ortalama ş.içi hız 30km
    toplam km : 18.000
    sürüş stili : S A K İ N
  • at ise normal.
  • F/p oranı muhteşem, alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysisis

F/p oranı muhteşem, alın derim.

1,5 yıldır bunun için dil döküyoruz ya ,,,,, bazıları buradaki F/P oranını birim alana düşen Basınç kuvvetinin Pascal cinsinden değeri olarak algıladığı için çözümsüzlük ortamı devam ediyor....

yurdum insanı olarak 2011 model beyaz plus 36000 'e alıyorsun Tabiki 36.000 liralık basarsın ,, tabiki 36.000 lira karşılığında 8,9-9,5 aralığında şehiriçi yakıt tüketirsin.... Yoksa elalaem salak mı gidip 56.000 ' e comfort dizel 1.6 TDI JETTA alacak,,,, adam rampalarda 56.000 liralık basmak istiyor,, 56.000 lira karşılığında da şehiriçi 6,5 litre tüketmek istiyor,, kimse engel olmaz !!!! olamazda!!!!!

Cruze parası ancak bu kadar olanların mutlu olabileceği bir arabadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 4 Temmuz 2011; 21:15:03 >

• Konuyu açan kaybolmuş zati :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLevin

Konuyu açan kaybolmuş zati :p

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.