Şimdi Ara

Cruze ların fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OuL

2013 modellerde 2.0 dizel gelmeyecektir bilginize. O motor teknoloji olarak bayağı eski satmaya çalıştılar olmadı aslında tutulmasını bekliyordum ben de ama olmadı

niye gelmeyecek tutmadığı içinmi yoksa motor eski teknoloji olduğu içinmi? onun yerine ne gelcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Yakin bir arkadasimda 115 bg lik olanindan var gazli ls plus paket sunrooflu 90 bine kadar bi problem yasamadan bindiler. Suan arac 98 binde sübaplarla ilgili sorunlari var. Onun haricinde arabayi essek niyetine kullandilar

Çelik süpab kullanılmadığı için, LPG süpab erimesine yol açmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Herşeyin bir bedeli var.Adamlar B segmenti fiyatına C segmenti araba satıyorlar.Her ne kadar şuan GM çatısı altında chevrolet markası olarak ülkemize gelse de benim gözümde hala o bir daewoo. Cruze halen Azerbeycan,Çin, Özbekistan gibi ülkelerde daewoo lacetti olarak satılmaya devam ediyor

En AZ civic kadar iyi bir araç.
  • Şaka yapiyorsun.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskibir cruze kullanicisi olarak diyorumki hayatinin hatasini yaparsin . Al diyenlere birsey demiyorum ama ben kendi tecrubelerime dayanarak sakin diyorum . Fanatikler lutfen cevap yazmayin... kendi gorusumdur..

Bir iki neden

Motor bg artsada asla verimli degil
    İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti
    Lpg sonrasi garanti disi kalmasi
    Sehir ici 12-14 lt tuketimi
    İkinci elinin cok ucuza gitmesi

İlla Alacaksanda sifir alma buyuk zarar ikinci el al

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

Eskibir cruze kullanicisi olarak diyorumki hayatinin hatasini yaparsin . Al diyenlere birsey demiyorum ama ben kendi tecrubelerime dayanarak sakin diyorum . Fanatikler lutfen cevap yazmayin... kendi gorusumdur..

Bir iki neden

İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti

25 bin km de olan eski cruze um ile hiçbirisini yaşamadım.

İstnabul şehir içi otomatik vites olmasına rağmen 11 yakıtım.

Plastiklerim göğüs rengi falan bırakın solmayı ilk günkü canlılığını yitirmedi hiç

Devirlenince gayet güzel performans alınıyor. Diğer 1.6 lardan bir farkı yok.

İkinci eli ise aldığım fiyatın 1.500 lira üzerine bayiiye verdim.Onlarda 2. gün 1.500 lira daha üzerine sattılar.

• Arabayı alır almaz daha rodajdayken tüketimi görüp koşa koşa dandik LPG taktıran herkes şikayetçi malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

quote:

Eskibir cruze kullanicisi olarak diyorumki hayatinin hatasini yaparsin . Al diyenlere birsey demiyorum ama ben kendi tecrubelerime dayanarak sakin diyorum . Fanatikler lutfen cevap yazmayin... kendi gorusumdur..

Bir iki neden

İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti

Plastiklerim göğüs rengi falan bırakın solmayı ilk günkü canlılığını yitirmedi hiç

İkinci eli ise aldığım fiyatın 1.500 lira üzerine bayiiye verdim.Onlarda 2. gün 1.500 lira daha üzerine sattılar.

Dedigim gibi benim deneyim bu . Ama beygir yukseltme isi yazilim ve manifota acilan bir delikden ibaret Ve cok gucsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Yakin bir arkadasimda 115 bg lik olanindan var gazli ls plus paket sunrooflu 90 bine kadar bi problem yasamadan bindiler. Suan arac 98 binde sübaplarla ilgili sorunlari var. Onun haricinde arabayi essek niyetine kullandilar

Evet yapiyor. Eski cruze lar icin gaza uyumlu dediler ana degildi. Hatta servis takti lpg kitini

• İşte kararsızlığımın bu huyumdan nefret ediyorum herşey iyi hoş kafa yatıyorken bi forumdaş arkadaşımızın kötü bi yorumu en başa alıyor insanı.Anladığım kadarıyla 2011 model beyaz renk alırsam bi sıkıntı olmayacağı ama kalan tek korkum lpg takılırsa nolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: OuL

2013 modellerde 2.0 dizel gelmeyecektir bilginize. O motor teknoloji olarak bayağı eski satmaya çalıştılar olmadı aslında tutulmasını bekliyordum ben de ama olmadı

niye gelmeyecek tutmadığı içinmi yoksa motor eski teknoloji olduğu içinmi? onun yerine ne gelcek?

Iki sebepten oturu de gelmeyecek . Yerine ne gelecek diye sormadim ama 1.3 gelirse sasirmam

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasu33

İşte kararsızlığımın bu huyumdan nefret ediyorum herşey iyi hoş kafa yatıyorken bi forumdaş arkadaşımızın kötü bi yorumu en başa alıyor insanı.Anladığım kadarıyla 2011 model beyaz renk alırsam bi sıkıntı olmayacağı ama kalan tek korkum lpg takılırsa nolur?

Bu sayfaya baktığımız da %sel olarak küçük kesimin memnuniyetsizliği olumsuz düşünmeye sebep ise......
    Hiç bir araca bakmayın. Çünkü! her araç dan memnun olanlar kadar, olmayanlara da rastlanacağı için, iş ancak çıkmaza girer.

Daha doğru bilgi için: Otomobil genel deki yorumlar yerine, araçların kendi ana başlıklarını ve alt başlıklarındaki "uzun dönem"
    kullanıcıların yorumlarını okumanızı tavsiye ederim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Evet yapiyor. Eski cruze lar icin gaza uyumlu dediler ana degildi. Hatta servis takti lpg kitini

Aslında! Euro5 Normları ile ilgili bir durum.

Çoğu alüminyum/magnezyum alaşımlı subaplara sahip araçlar da çıkması muhtemel bir arıza.
    bkz. Mazda3, AstraJ, Civic, Focus, Lancer vs.

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

3 yıldır konusuna yazarım. 2 adet Cruze aldım. Pek çok kullanıcının arabasını gördüm.

Gördüklerim ve okuduklarım arasında göğüs rengi solan, plastiği soyulan cruze'a rastlamadım.

Benim yeni AT HB de şu kış ayların da 10lt yakıyor. Eskisi 9lt olduğu için sinirlenmeye başladım.

• quote:

İşte kararsızlığımın bu huyumdan nefret ediyorum herşey iyi hoş kafa yatıyorken bi forumdaş arkadaşımızın kötü bi yorumu en başa alıyor insanı.Anladığım kadarıyla 2011 model beyaz renk alırsam bi sıkıntı olmayacağı ama kalan tek korkum lpg takılırsa nolur?

dediğim gibibu benim yorumumsana tavsiyem yeni bir araç alıyormuş gibi test sürüşü yapmak ama saticilara dikkat et genelde su yontemi izliyorlar abi bas gaza yuklen o ara yakit tuketimine dikkat etmiyorsun satin alica is isten gecmis oluyor, ben taksa gittigimde servisteki adam yokuşları çıkmıyor bayılıyor demi diye alay etmisti 1 aylik aractan 10 bin kirpmaya calisti sok olmustum ama forum insanin aklini alir bmw aliyorum desen alinmaz o diyenler cikar tam emin olmak adina 2 gun kiralamayi dene... enmantiklisi bu sana enfazla 200 tlye maal olur daha iyi fikir verir sana

• quote:

quote:

dediğim gibibu benim yorumumsana tavsiyem yeni bir araç alıyormuş gibi test sürüşü yapmak ama saticilara dikkat et genelde su yontemi izliyorlar abi bas gaza yuklen o ara yakit tuketimine dikkat etmiyorsun satin alica is isten gecmis oluyor, ben taksa gittigimde servisteki adam yokuşları çıkmıyor bayılıyor demi diye alay etmisti 1 aylik aractan 10 bin kirpmaya calisti sok olmustum ama forum insanin aklini alir bmw aliyorum desen alinmaz o diyenler cikar tam emin olmak adina 2 gun kiralamayi dene... enmantiklisi bu sana enfazla 200 tlye maal olur daha iyi fikir verir sana

aslında o da doğru illa almakta hata yapan bi insan olacak onun için yorganı yakmaya gerek yok aslında.Şu elimde ki pick up ı cıkarır cıkarmaz o yöntemide yaparım tesekkurler.

• İkinci elde fiyatı düşüyor

Tutulan bir araç değil

Yakıtı yüksek lpgsiz olmaz

Aynı fiyatlarda ki diğer seçeneklere bakardım ben olsam
  • Yanlız şuda var genel olarak ikinci el piyasası iyice dipte ve bu şekilde 2. elde tutmayan marka ve modellerde araçlar birde fiyat albenisi olmayınca satılmadan bekliyor ve yığılma oluşuyor..

LPG konusunda ise satarken ve serviste yetkilier sübap sorunun olacağını üstüne basarak söylerken dönüşümü yaptıranlar sonucuna katlanıyor...

Bu arada şu bir gerçekki fiyatı ve sınıfına göre alınabilecek en iyi iki araçtan biri, sadece markaya bakarak yorum yapanlara uyarsanız araba alamazsınız yada aynı düzeyde bir marka araca 10-12.000 fazla verirsin, sonra 9 Lt değilde 8,5 Lt yakar sevinirsin... Acaba hangi C segment otomatik benzinli bir araç ş.içi 9 Lt az yakıyor? Diğeri ise Civic Eco satış fiyatı yine fark etsede en azından LPG garantisi ile uzun vadeli kullanımda bu farkı kapatacaktır...
  • millet bi ucuz mevzusu tutturmus . ucuz falan değil 2/3 yaşında ortalama 30 bin lira bu mu ucuz .adam almis 32 bin lira iki sene binmis satiliga cikarmis yine ayni paraya

• quote:

Bir iki neden

İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti

2010 model araclar oyleydi ama yeni nesil motorlar oyle degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Bir iki neden

İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti

2010 model araclar oyleydi ama yeni nesil motorlar oyle degil.

yeni nesil motor derken? bildiğim kadarıyla gm motora devam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.