Şimdi Ara

Cruze ların fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafam33

Eskibir cruze kullanicisi olarak diyorumki hayatinin hatasini yaparsin . Al diyenlere birsey demiyorum ama ben kendi tecrubelerime dayanarak sakin diyorum . Fanatikler lutfen cevap yazmayin... kendi gorusumdur..

Bir iki neden

Motor bg artsada asla verimli degil
    İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti
    Lpg sonrasi garanti disi kalmasi
    Sehir ici 12-14 lt tuketimi
    İkinci elinin cok ucuza gitmesi

İlla Alacaksanda sifir alma buyuk zarar ikinci el al

Aracım Cruze HB 2012 alalı 1 yıldan fazla oldu

Tabiki turbo beslemeli motorların ivmelenmesi gibi bir performans bekleyemeyiz ama atmosferik 1.6 motorlar nasılsa buda öyle.. Motoru Nascar a katılmayacaksanız yeterli..
    İç plastikleri 1.5 yıldır hehangi bir deformasyon yaşamadı..
    Göğüs renklerinde ilk günki canlılığını koruyor biraz bakımla alakalı sanırım ben her hafta sonu arabama Meguiars ürünleriyle bakım yaparım
    Diskler özellikle aşırı soğuk havalarda ilk 5 dakika ses yapabilir sonra kesilir bu önceki arabamda da vardı (Megane)
    LPG sorası garanti dışı kalması bu arabaya has birşey değil çoğu sıfır arabada bu durum söz konusu.. Bende 6 binde iken LPG taktım (Landirenzo) 100 bin km yazılı motor garantisi aldım..
    İstanbul Gaziosmanpaşa şehiriçi tüketim LPG ile 10 litre benzinde 8.5 litre civarıydı.. Yine 1.6 atmosferik benzinli her motor +-%5 bu değerleri görür.. Megane aracım 8 litre benzin yakıyordu..
    Sıfırını 32 bine aldım şimdi satsam 30 bine satabilirim.. Ucuz alıp ucuz satıyoruz.. Kat etmek istiyorsanız wv alacaksınız yada sıfır araba almayacaksınız.. burada kişisel seçim devreye giriyor..

Ha hiç mi problemi yok.. Özellikle 1. viteslerde rampadaysanız ve yüklüyseniz gaza biraz daha dokunmanı gerek.. Aracın 1.3 ton olduğunu düşünürsek normal bir durum.. A sütünu keskin dönüşlerde görüşü kısıtlıyor..
    Bunlar haricinde parasına göre 10 numara bir araba..

Edit:İmla Hatası.. Uyarı için shintai ye teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anotherbrick55 -- 6 Ocak 2013; 23:00:25 >

• parasını hakeden bir araç ben 2012 modelini 35 bin tl aldım şimdi 35'e satacak değilim herhalde.Bu forumda bi kaç liseli velet yorum yapar onların yorumlarını kaile almayın,sonuçta çocuk onlar.
  • bu işin sonucu yine aynı yere gidiyor, ben KENDİ FİKRİMİ YAZDIM, benden alıntı yapıp bana cevap yazmayınız , alacak arkadaşa cevap yazınız, ben tavsiye etmiyorum bu arabayı, zaten yukarıda belirttim, bana ,ona, buna güvenme git 2 gün kirala kendin karar ver diye, bende bu aracı binbir zorlukla hevesle almıştım memnun kalmadım bunuda soran herkeze söylüyorum, memnun olanlarda memnuniyetini yazar olur biter, fanatizme gerek yok lütfen rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 7 Ocak 2013; 0:54:07 >
  • 1 yıldan fazla kullandım, iş nedeniyle yapacağım km artacağından ve tüp taktırmaya kıyamadığımdan satmam gerekti. Şu megane'da ki motor ve şanzıman Cruze'da olsaydı yine Cruze alırdım. Benim ortalamam ş.içi 10lt, ş.dışı 7lt civarıydı. Piyasası vw ya da opel gibi değil ama 2011 haziran'da 37.000 liraya aldığım arabayı 2012 Eylül'de 36.000 liraya sattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick55

Küçük bir düzeltme yapayım. Dezenformasyon değil deformasyon olmalı.

Edit: Alıntı düzeltme

Rica ederim @anotherbrick55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 7 Ocak 2013; 0:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda var gerçekten tasarımı konforu çok hoş bir araba.
    Japonun sorunsuzluğu, fransızın motoru, bununda tasarımı olsa ne güzel olmaz mı
  • şimdi baktım normal hocam aldıkları fiyat neydiki sattıkları ne olsun. eski motorluların ciddi adı çıktı basınca gitmeme ve tüketim konusunda buna rağmen normal sayılır fiyatlar.sanırım aalan herkes daha sonra satamam korkusu ile satılığa koymuş.

ha ben olsam lpg takılmış ikinci el araç almam, hele uyumsuz olduğu bilinen cruze gibi bir aracı hayatta almam, büyük ihtimal ondandır yığılma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Eskibir cruze kullanicisi olarak diyorumki hayatinin hatasini yaparsin . Al diyenlere birsey demiyorum ama ben kendi tecrubelerime dayanarak sakin diyorum . Fanatikler lutfen cevap yazmayin... kendi gorusumdur..

Bir iki neden

Motor bg artsada asla verimli degil
    İc plastikler soyuluyor
    Gogus renk solmasi
    Disklerden gelen anirti
    Lpg sonrasi garanti disi kalmasi
    Sehir ici 12-14 lt tuketimi
    İkinci elinin cok ucuza gitmesi

İlla Alacaksanda sifir alma buyuk zarar ikinci el al

2010 model araclar oyleydi ama yeni nesil motorlar oyle degil.

yeni nesil motor derken? bildiğim kadarıyla gm motora devam

Yeni cruze'ların bir kısmında 1.4 litre 140 beygir turbo benzinli motor ve 2.0 litre 163 beygir dizel motor var.

• Sınıfındaki araçlara göre fiyatı baya makul inş. bi tane bize de nasip eder. Hayırlısı neyse o olsun
  • Cruze, fiyatı ülkemiz şartlarına aykırı tutulan bir model...

Orta ayar C segmentinin olması gereken yerleri gösteriyor bize..

Bu fiyatların üstü, halkımıza atılan kazığın emaresi maalesef..

Chevy TR, 32 binlerden aldığı fiyatı 40 lara dayadı; diğer firmalardan esinlendi...

Tutmayınca kademeli olarak 33 binlere geri çekti fiyatları...

Arada alanlara geçmiş olsun.

2010 dan beri toplum olarak firmalar tarafından soyuluyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 12 Ocak 2013; 0:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.