Şimdi Ara

Cruze ların fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani canıma tak etti desem yeridir artık ya o kadar iyi donanım var 2011 2012 model arabalar boya yok tüplü az denmeyecek kadar 2.el arabaları var 1410 tane falan ilan var sahibinden de fiyatlara bakıyorsun çok çok iyi o donanımı modele km ye göre insan düşünüyor arabanın o kadar mı kronik sorunları var bu kadar ucuz yani göz yumulmayacak sorunlar mı o kadar düşüğe satılıyor hayır insan şemsiyenin ne olduğunu bile bile alası geliyor nedir bu durum arkadaşlar ne bu arabanın sorunları?

• Yakin bir arkadasimda 115 bg lik olanindan var gazli ls plus paket sunrooflu 90 bine kadar bi problem yasamadan bindiler. Suan arac 98 binde sübaplarla ilgili sorunlari var. Onun haricinde arabayi essek niyetine kullandilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet firması Cruze için çok iyi bir fiyat politikası uyguladı, ilk çıktığı zamanlar. Haliyle zamanında ekonomik olarak alanlar bugün de ekonomik olarak satıyorlar. Cruze gerçekten başarılı bir model, biraderim iki farklı cruze kullandı ikisi de çok iyidi gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Yakin bir arkadasimda 115 bg lik olanindan var gazli ls plus paket sunrooflu 90 bine kadar bi problem yasamadan bindiler. Suan arac 98 binde sübaplarla ilgili sorunlari var. Onun haricinde arabayi essek niyetine kullandilar

peki bu bahsettiğiniz sorun kronik bi sorun mu?Bir de bilginiz var mı bilmiyorum ama garanti kapsamında olsa bile parçaların çok geç gelme sıkıntıyı çözememe söylentilerinin dogrulu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombar Dıman

Chevrolet firması Cruze için çok iyi bir fiyat politikası uyguladı, ilk çıktığı zamanlar. Haliyle zamanında ekonomik olarak alanlar bugün de ekonomik olarak satıyorlar. Cruze gerçekten başarılı bir model, biraderim iki farklı cruze kullandı ikisi de çok iyidi gerçekten..

kurduğunuz mantık mantığıma yattı gerçekten ama suan ki 2012 modelleri de 10 11 bin deger kaybetmiş bu normal değil gibi geliyor buna yorumunuz nasıl acaba?
  • bizde de 2010 model cruze var otomatik vites, 60.000 kmde hiç bir sorun yaşamadık bu zamana kadar ve oldukça da memnunuz, ağır oturaklı bi araba sürerken keyif veriyor insana
  • 2010 yılı modellerinde beygir gücü biraz azdı cruze'ların, o zaman o aracı alanlar çok yakıyor, basıyorum basıyorum gitmiyor diye dert yanıyorlardı. 2011 de chevrolet durumu düzeltti, beygir gücünü arttırdı ama adın çıkacağına canın çıksın.

Adama diyorum chevrolet cruze diye, gitmez o diyor. Bilmeyenlere, cruze bu sene 1.4 litre 140 beygir turbolu motor ve 2.0 litre 163 beygir dizel motorlu versiyonlarla yollarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasu33

quote:

Yakin bir arkadasimda 115 bg lik olanindan var gazli ls plus paket sunrooflu 90 bine kadar bi problem yasamadan bindiler. Suan arac 98 binde sübaplarla ilgili sorunlari var. Onun haricinde arabayi essek niyetine kullandilar

peki bu bahsettiğiniz sorun kronik bi sorun mu?Bir de bilginiz var mı bilmiyorum ama garanti kapsamında olsa bile parçaların çok geç gelme sıkıntıyı çözememe söylentilerinin dogrulu var mıdır?

Hayir kronik bir sorun değil, eger lpg donusumu yapmamis olasalardi yada rutin bakimlarin dusunda lpg kitinin de bakimini yapsalar bu sirun yasanmazdi diye dusunuyorum. Lpg dönusumunun arabaya verebeilecegi muhtemel zararlardan birini yasiyorlar.

Parca temini konusuda bur sorun yasycaginizi sanmiyorm. Chevrolet Cruze tutulan bir araba, yetkili servisler ellerinde mutlaka gerekli hayati parcalari bulunduruyorlardir kendileri ellerinde bulundurmasa bile markanin Türkiye genel merkezi deposunda mutlaka vardir.
    Birde şöyle birsey yasadk arac sahibi arkadasimla aynasi kirilmisti cikmacilar dan ister yan sanayi ister orjinal ayni gün temin etmistik aynayi. Buda size fikir verir heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hayir kronik bir sorun değil, eger lpg donusumu yapmamis olasalardi yada rutin bakimlarin dusunda lpg kitinin de bakimini yapsalar bu sirun yasanmazdi diye dusunuyorum. Lpg dönusumunun arabaya verebeilecegi muhtemel zararlardan birini yasiyorlar.

Parca temini konusuda bur sorun yasycaginizi sanmiyorm. Chevrolet Cruze tutulan bir araba, yetkili servisler ellerinde mutlaka gerekli hayati parcalari bulunduruyorlardir kendileri ellerinde bulundurmasa bile markanin Türkiye genel merkezi deposunda mutlaka vardir.
    Birde şöyle birsey yasadk arac sahibi arkadasimla aynasi kirilmisti cikmacilar dan ister yan sanayi ister orjinal ayni gün temin etmistik aynayi. Buda size fikir verir heralde.

çok teşekkurler yorumlarınız fikirlerimde etkili olmustur.

• Benim de yarın 1 yıl olacak hayırlısıyla.

Ailecek gayet memnunuz. Genelde peder kullanıyor işe gidip gelirken. Ben de işten güçten vakit bulursam alıp hasret gideriyorum akşam ve haftasonları.

Yakıt olarak 10-10.5 lt civarı tüketiyor bu mevsimlerde. Araç yazın sürekli bendeyken 10 lt'yi görmüyordum, en fazla 9.5 oluyordu. Otoyol sürüşlerinde şehiriçinden çok farklı olarak az yakıt tüketiyor. İstanbul'dan Sapanca'ya ortalama 6.5 lt tüketerek gittim geldim 2 sefer. Öyle bayık araç kullanan da biri değilim, yolumu gördüğümde gazlarım.

Süspansiyonları Fransız araçlarına göre daha sert, Opel'le aşağı yukarı aynı, VW'lerden de bir tık daha sert. Evet ara sokaklarda, çukurlarda dikkat etmezseniz lokur lukur geziyorsunuz. İnsanlar bunu problem olarak algılasa da yapacak birşey yok, sert süspansiyonları var. Gelgelelim aracın yol tutuş limitleri epey yüksek. Gerek yüksek hızlı virajlarda, gerekse ani şerit değiştirmelerde araç izinden sapmıyor. Mantık dışı hareketler yaparsanız da ESP fazla bırakmadan yine toparlıyor.

Sürüş keyfi olarak C segmentinde bana göre oldukça başarılı bir araç. Rüzgar sesini de pek almaz, yüksek hızlarda çok ses duyamazsınız. Yalıtımı da Japonlara göre iyi. Yol sesini pek almaz, motor sesini ise gazlarken gayet güzel duyarsınız. Rölanti sesini cam kapalıyken zor duyarsınız.

Araç C segmentine göre oldukça kaslı dursa da arka kısmı sınıfının en geniş arabaları olan Fluence ya da Jetta kadar geniş değil. Bagajı yeterli büyüklükte, ön taraf ise oldukça rahat. Sürücü olarak pek yorulmuyorsunuz, yanlızca bel desteği ayarını arıyorum.

Tasarım ve güvenlik olarak zaten araç ortada. Güvenlik olarak testleri var, tasarım da göreceli bir kavram olmasına rağmen genelde çok beğenilen bir tasarımı var.

Mümkünse Design Edition veya WTCC Edition tavsiye ederim. Normalden farklı ön ve arka tampon mevcuttur, yan marşpiyeleri ve bagaj üstü spoileri bulunur. Ek olarak 17" jant bulunur.

Bu arada beyaz renk, sunrooflu, düz vites aracımı sıfır km olarak 39bin liraya aldım.

• Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Herşeyin bir bedeli var.Adamlar B segmenti fiyatına C segmenti araba satıyorlar.Her ne kadar şuan GM çatısı altında chevrolet markası olarak ülkemize gelse de benim gözümde hala o bir daewoo. Cruze halen Azerbeycan,Çin, Özbekistan gibi ülkelerde daewoo lacetti olarak satılmaya devam ediyor
  • en az 27-50 bin arası değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Herşeyin bir bedeli var.Adamlar B segmenti fiyatına C segmenti araba satıyorlar.Her ne kadar şuan GM çatısı altında chevrolet markası olarak ülkemize gelse de benim gözümde hala o bir daewoo. Cruze halen Azerbeycan,Çin, Özbekistan gibi ülkelerde daewoo lacetti olarak satılmaya devam ediyor

Düzeltme!

2009 dan beri bu isimle satılmıyor(Fabrikayı alma ve intibak aşamasında Kore ve çevresine satılması 6 ay kadar sürdü.)

Azerbeycan;
    http://www.chevrolet.az/

Çin;
    http://www.chevrolet.com.cn/brandsite/century.html

Özbekistan;
    http://chevrolet-uz.com/category/news/

• quote:

Hani canıma tak etti desem yeridir artık ya o kadar iyi donanım var 2011 2012 model arabalar boya yok tüplü az denmeyecek kadar 2.el arabaları var 1410 tane falan ilan var sahibinden de fiyatlara bakıyorsun çok çok iyi o donanımı modele km ye göre insan düşünüyor arabanın o kadar mı kronik sorunları var bu kadar ucuz yani göz yumulmayacak sorunlar mı o kadar düşüğe satılıyor hayır insan şemsiyenin ne olduğunu bile bile alası geliyor nedir bu durum arkadaşlar ne bu arabanın sorunları?

Hiçbir şey anlaşılmıyor.
  • quote:

quote:

Chevrolet firması Cruze için çok iyi bir fiyat politikası uyguladı, ilk çıktığı zamanlar. Haliyle zamanında ekonomik olarak alanlar bugün de ekonomik olarak satıyorlar. Cruze gerçekten başarılı bir model, biraderim iki farklı cruze kullandı ikisi de çok iyidi gerçekten..

kurduğunuz mantık mantığıma yattı gerçekten ama suan ki 2012 modelleri de 10 11 bin deger kaybetmiş bu normal değil gibi geliyor buna yorumunuz nasıl acaba?

dostum ben de şöyle kabaca bir baktım ama 2012 modellerde o kadar yüksek bir değer kaybı görmedim. Sonuç olarak diyeceğim şu ki; Cruze, alanların pişman olduğu ve üçebeşe bakmadan elden çıkarmaya çalıştığı bir araba değil. Gerçekten güzel bir araba. İçiyle dışıyla tasarımı göz alıcı. Gidişi, yol tutuşu güzek. Ağzına kadar hava yastığıyla dolu. İkinci elde beyaz renk Cruze varsa peynir ekmek gibi de gidiyor, ancak kırmızı renginin satışı çok zor oldu, tecrübeyle sabittir

• Son yıllarda sık sık duyduğumuz F/P oranının en başarılı temsilcilerinden kesinlikle.

Özellikle 2.0 dizel motorunun satış fiyatı tabu yıktıracak cinsten.
  • 2013 modellerde 2.0 dizel gelmeyecektir bilginize. O motor teknoloji olarak bayağı eski satmaya çalıştılar olmadı aslında tutulmasını bekliyordum ben de ama olmadı
  • quote:

quote:

quote:

dostum ben de şöyle kabaca bir baktım ama 2012 modellerde o kadar yüksek bir değer kaybı görmedim. Sonuç olarak diyeceğim şu ki; Cruze, alanların pişman olduğu ve üçebeşe bakmadan elden çıkarmaya çalıştığı bir araba değil. Gerçekten güzel bir araba. İçiyle dışıyla tasarımı göz alıcı. Gidişi, yol tutuşu güzek. Ağzına kadar hava yastığıyla dolu. İkinci elde beyaz renk Cruze varsa peynir ekmek gibi de gidiyor, ancak kırmızı renginin satışı çok zor oldu, tecrübeyle sabittir

Kırmızı ZOR bir renk...
    Malesef! kırmızının bu tonu CruzeNB'e pek gitmedi. HB WTCC ye gelse ve bir ton koyu olsa sanırım yakışırdı.

Ben, 2. AT Cruze'umu aldım.
    1.si 2010 NB LS AT PLUS Gri
    2.si 2012 HB LT WTCC AT SR Beyaz.

Gayet! memnunum...

• quote:

Hani canıma tak etti desem yeridir artık ya o kadar iyi donanım var 2011 2012 model arabalar boya yok tüplü az denmeyecek kadar 2.el arabaları var 1410 tane falan ilan var sahibinden de fiyatlara bakıyorsun çok çok iyi o donanımı modele km ye göre insan düşünüyor arabanın o kadar mı kronik sorunları var bu kadar ucuz yani göz yumulmayacak sorunlar mı o kadar düşüğe satılıyor hayır insan şemsiyenin ne olduğunu bile bile alası geliyor nedir bu durum arkadaşlar ne bu arabanın sorunları?

arabanın kronik sorunu yok.
    galerici arabası değil.
    galerici arabası arıyorsanız zaten chevy markasıyla işiniz olmaz.
  • Kullanici arabasidir cruze..

Sinifinin en yakisiklilarindan biridir.

Bende atasi olan lacetti var. :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.