Şimdi Ara

Honda 1.6ies Makyajlı kasa Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 19 21 arasında Honda Civic 1.6ies makyajlı kasa güvenlik paketli otomatik vites araç bakıyorum. Fiyasa, fiyatlar çok uçuk. Sağlıklı bir honda çok güzel bir araba ancak bu paraları etmeye değer mi emin değilim. Opel Astra Hb baktım ama ondan vazgeçtim zaten o fiyatlara pek iyileri yok, aklımı bulandırmak istemiyorum. Honda da karar kıldım. Fiyasadaki araçlara baktımda temiz araç bulmak çok zor temizleride 24 25 26 fiyat çekiyor çok ilginç :D Merak ettiğim konu bu aracın fiyasası hep böylemidir? Araba tabi sene içerisinde değer kaybına uğrar ama 21 e alıp 3 yıl sonra 15 16 ya gitmesinden korkuyorum hanı bu araçlar üç yıl öncede bu kadar değerlimiydi? ve piyasa üzerindeki tahminleriniz neler? düşer mi? ötv filan arttı bu yıl ama ocak ayında başladı piyasa bu yıl çok erken başladı ve piyasada araba yok doğru düzgün bu yıl yaz sonu nasıl olur? Aydınlatırsanız sevinirim.

• Fiyatlarin dusecegini pek sanmiyorum. Piyasa cok sacma sapan bi hal aldi. 19 20bin civarina dogru duzgun araba yok. Ies e gelince. Sahsen o paralari etmez ama yapacak bisey yok. Piyasasi bu. Alacaksan eger deger kaybi olmaz bence. Ben olsam su araclara bi bakardim. Bari araba. Binersin mis gibi.

160924459

165949715

156898910

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.