Şimdi Ara

Cruze Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta önce 2011 model cruze hb aldım. Zira aracın baskı balatası sertti özel bir usta aracılığıyla değiştirdim, ama onu değiştikten sonra, araba lpgde stop ediyor diye lpg ustasına gittik filtre ,miltre ne varsa değiştik, direksiyon sertleşiyor seyir halindeyken, stop ediyor benzine aldık birkaç gün sorun ortadan kalktı sonra tekrar devam etti. trafiğe çıkmaya korkar oldum.. Acaba debriyajla alakalı mıdır? kime sorsam araba seyir halindeyken stop etmesinin debriyaj ile bir alakası yok diyor sizce sorun nedendir?

• Anladığım kadarı ile sorunlar baskı balatayı dışarıda bir yerde değiştirmeniz ile başlamış, araç da lpg de var montaj sorunları da olabilir.
    aracın kilometresi fazla ise subap sorunu da başlamış olabilir. aracın farklı durumları olduğu için fikir yürütmek biraz zor. en iyisi yetkili
    servisin araca bakması. en doğru bilgiyi ve tespiti onlar yapabilir.

lpg montajı, lpg elektrik bağlantıları ve subaplardan doğabilecek sorunlar hakkında daha bilgili ve yetkili bir yere danışmakta fayda görüyorum.

kolay gelsin.
  • teşekkür ederim hocam yarın ilk işim servise götürmek bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerover

teşekkür ederim hocam yarın ilk işim servise götürmek bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum

aracınız kaç km de şuan
  • lpg montajı sorunu......
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

quote:

teşekkür ederim hocam yarın ilk işim servise götürmek bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum

aracınız kaç km de şuan

30 binde hocam
  • quote:

quote:

quote:

aracınız kaç km de şuan

30 binde hocam

daha servise gidip sorunu öğrenmediniz galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

quote:

aracınız kaç km de şuan

30 binde hocam

daha servise gidip sorunu öğrenmediniz galiba.

salı gününe randevu aldık hocam çok yoğun olduğu için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.