Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta önce 2011 model cruze hb aldım. Zira aracın baskı balatası sertti özel bir usta aracılığıyla değiştirdim, ama onu değiştikten sonra, araba lpgde stop ediyor diye lpg ustasına gittik filtre ,miltre ne varsa değiştik, direksiyon sertleşiyor seyir halindeyken, stop ediyor benzine aldık birkaç gün sorun ortadan kalktı sonra tekrar devam etti. trafiğe çıkmaya korkar oldum.. Acaba debriyajla alakalı mıdır? kime sorsam araba seyir halindeyken stop etmesinin debriyaj ile bir alakası yok diyor sizce sorun nedendir?
Anladığım kadarı ile sorunlar baskı balatayı dışarıda bir yerde değiştirmeniz ile başlamış, araç da lpg de var montaj sorunları da olabilir. aracın kilometresi fazla ise subap sorunu da başlamış olabilir. aracın farklı durumları olduğu için fikir yürütmek biraz zor. en iyisi yetkili servisin araca bakması. en doğru bilgiyi ve tespiti onlar yapabilir.
lpg montajı, lpg elektrik bağlantıları ve subaplardan doğabilecek sorunlar hakkında daha bilgili ve yetkili bir yere danışmakta fayda görüyorum.
kolay gelsin.
teşekkür ederim hocam yarın ilk işim servise götürmek bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dangerover
teşekkür ederim hocam yarın ilk işim servise götürmek bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum
aracınız kaç km de şuan
lpg montajı sorunu......
quote:
Orijinalden alıntı: saruhan33
quote:
aracınız kaç km de şuan
30 binde hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saruhan33
quote: