Şimdi Ara

CRUZEE SORUNN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM Arkadaşlar 2010 ls plus paket cruze var. Aldığımdan 2 ay sonra klımada sorun çıktıı v kayışı klima komprösöru ve akunun ustunde bulunan sigortalar yandı. servis aldı tamır ettı 26 gunde serviste kaldı. aldığım gun aynı arızayı tekrar verdı sonra parcalar tekrar sıparıs verıldı 3 ay bekledımm geldı denıldıı goturdum servıse yapıldı ve aracı servisten aldıktan bır saat sonra yıne bozulduu. Tekrar servise goturdukk tekrar bozulduu suan 6aydır klima çalışmıyor mahkemeye verdımm ilk duruşma olduu ikinci durşma 2.ayda sızce sonuc ne olurr ve baska böyle sorunla karşılaşana oldumu...

• quote:

Orijinalden alıntı: yemre55

SELAM Arkadaşlar 2010 ls plus paket cruze var. Aldığımdan 2 ay sonra klımada sorun çıktıı v kayışı klima komprösöru ve akunun ustunde bulunan sigortalar yandı. servis aldı tamır ettı 26 gunde serviste kaldı. aldığım gun aynı arızayı tekrar verdı sonra parcalar tekrar sıparıs verıldı 3 ay bekledımm geldı denıldıı goturdum servıse yapıldı ve aracı servisten aldıktan bır saat sonra yıne bozulduu. Tekrar servise goturdukk tekrar bozulduu suan 6aydır klima çalışmıyor mahkemeye verdımm ilk duruşma olduu ikinci durşma 2.ayda sızce sonuc ne olurr ve baska böyle sorunla karşılaşana oldumu...

arkadaşım bu forumda okuduğum ve hatırladığım kadarı ile arkadaşların hiç birinde bu tür bir sorun yoktu...

şanssızlık desem....

inşallah sonuç alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 13 Aralık 2010; 14:18:32 >

• quote:

SELAM Arkadaşlar 2010 ls plus paket cruze var. Aldığımdan 2 ay sonra klımada sorun çıktıı v kayışı klima komprösöru ve akunun ustunde bulunan sigortalar yandı. servis aldı tamır ettı 26 gunde serviste kaldı. aldığım gun aynı arızayı tekrar verdı sonra parcalar tekrar sıparıs verıldı 3 ay bekledımm geldı denıldıı goturdum servıse yapıldı ve aracı servisten aldıktan bır saat sonra yıne bozulduu. Tekrar servise goturdukk tekrar bozulduu suan 6aydır klima çalışmıyor mahkemeye verdımm ilk duruşma olduu ikinci durşma 2.ayda sızce sonuc ne olurr ve baska böyle sorunla karşılaşana oldumu...

olay yargıya taşındıysa bu konu hakkında konuşmak suç teşkil eder dikkat edin.
  • 3 kez aynı arızayı verdi ise ayıplı mal olarak değerlendirip iade hakkınız var.
    Mahkemede bu yönde talepte bulunduysanız büyük ihtimalle mahkeme aracın iadesine ödediğiniz paranın faizi ile birlikte (tabii faiz talep etmişseniz) verilmesine karar verir.
  • Şirketimize filo indirimi ile çok cazip rakamlara almış olduğumuz 10 adet Cruze'un 6'sında klima kompresörü arızası çıktı. Hepsinde de değiştirmemek için türlü mazeretlerden sonra arıza giderildi. Başka arızalarda çıktı fakat servislerin ilgisizliği ve hatta lakayıtlığı araçların tamamını elimizden çıkartmamızda büyük pay oynadı. Yani Cruze'lar özellikle yoğun kullanımda arıza veriyor. Kronik problem ise klima kompresörü arızası.
    Saygılar.
  • Ya işin komik tarafı ben klimayı hiç kullanmadım kullanmaya kalkıştığımda başıma bunlar geldi :)) avukat aracın parasını kesin alıcaz gözuyle bakıyor olaya cunku bır keresınde 30 iş gununu gectı ve uckez aynı yerden hata vermiş olmasından dolayı inş kazanıcazz...
  • firsttrue pekı sız mahkemeye vermedınız mıı bu olaydan dolayıı chevroleti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    fiat marea hareret sorunu??
    16 yıl önce açıldı
    Citroen c4 calışmama sorunu ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben araçları Türkiye satış müdürü Gün Bey ile görüşüp almıştım. Problemleri yaşadığımızda da onun vasıtasıyla teknik müdürü devreye soktuk ve bir şekilde hallettik. Fakat bizim yaşadığımız sizinki gibi büyük bir durum değildi. Sizin durumunuzda bence araç değişmeli.
  • kardeşim bende aldığım servısın genelmuduru ıle gorustum bana dedıgı kelıme senın bozulan parcası suan turkıyede hıc bır depoda yok yapamıyoruz mahkemeye ver kazan dedıı bende öle yaptımm inş kazınacamm :))
  • Ben şahsen Opel/Chevrolet servislerinin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum. Umarım dava sonucu olumlu olur.
  • inşş :))

firsttrue sen yuzbaşı olduguna göre bılırsın böle buluşmalar oluyor mu sayfada ...
  • dava olumlu sonuçlanır gibi gelıyor
  • istanbul tüketici dernek başkanı ile görüştüm zaten dernek avukatlarına verdik olayı onalarda olumlu diyorlar ama kader kısmet işte bekliyoruzz...
  • cruze dan bir kez daha soğudum:S
  • quote:

inşş :))

firsttrue sen yuzbaşı olduguna göre bılırsın böle buluşmalar oluyor mu sayfada ...

Buluşmalar derken sanırım forumdaki üyelerin buluşmalarından bahsediyorsun. Zaman zaman buluşuluyor ama en son ne zaman nerede oldu bilmiyorum..
  • alprock88 bence cruze 10 numara bı arac ama bana hatalıs deng geldı :)
    aracın parasını alırsam inş yıne cruze alcam :)))
  • Geçmiş olsun.
    Araba aynı at gibidir. Huylandırdığı zaman değiştirmek lazımdır.
    Titiz bir adam için öyle en azından.
    Rahatlık ve iç huzuru önmeli.
    Bence başka markaya geç
  • sonucuda yazarsanız öğrenmiş oluruz
  • 2, ayın birinde mahkeme inş bittiği gun yazıcam ...
  • yemre55 Y kullanıcısına yanıt
    Noldu mahkeme isi? Merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.