Şimdi Ara

SEAT LEONLARDA 'DSG' SORUNU YAŞAYAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynı şanzıman golflerde ve birçok modelde kullanılıyor, aceba vwde yaşanılan bu sıkıntılar seat leondada varmı, hayırlı sahurlar

• Var.

Dsg nin oldugu yerde sorun var . Zaten seat Skoda VW sanziman aynı belki vites oranları farklıdır biraz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Temmuz 2015; 3:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette aratırsanız bulabilirsiniz.Özellikle 2013-2014 lerde çok var ama 2015 ben daha görmedim ama bu olmadığı anlamına gelmiyor.
  • Hocam dsg li araç alıp rahat rahat tereddütsüz kullanabilirseniz alın.

Ama şahsen ben olsam dsg bozulacak diye aracı kullanamam, ha bozuldu ha bozulacak diye psikolojim bozulurdu herhalde. İşim maddiyatında değilim, yine garantidende bir şekilde yapılır belki ama ben o araçta kendimi güvende hissetmezdim açıkçası. Tonlarca iş güç arasında kalkıp dsg arızasıyla uğraşmak servislerde aracı beklemek filan tamamen rezalet bir durum. Uzunyolda bir yere yetişmek üzereyken bozulur mu şeklindeki tereddütler, düşüncelerde cabası.

10.000 bakımı için manuel Passat'ı servise götürmüştük bi ara, bir müşteri gelmiş 1 haftalık full + full opsiyonlu dsg Passat'ının şanzımanı bozuk. Adamın o anki yüz halini hatırlıyorumda adam aracı aldığına bin pişman gözüküyordu. 1 haftalık araçta nasıl şanzıman bozulur diye sitem ediyordu.

Niyetim vag grubunu kötülemek değil, sadece izlenimlerimi aktardım yorum sizindir. Vag araçlarınıda severim genelde ama dsg konusu malesef bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 13 Temmuz 2015; 5:06:58 >

• Leon alınacaksa kesinlikle 2+2 alınmalı . Beygire göre ekstra garanti fiyatı çıkıyor en Uygurlar 105 likler sanırım 1200 lira mı ne 2 yıllık

Benimkine 1 yıl 1100 2 yıl 3000 lira civarı çıkmıştı ekstrası .

• Kuzenim 2014 1.2 tsi DSG aldı, henüz 10.000 km de, DSG nin ara sıra sapıttığını, vites yükseltmediğini, yokuş yukarı vites seçerken zorlandığını söyledi. tabi yüzü kızararak söylüyor bunu : defalarca DSG alma demiştim çünkü.
  • O zaman dostlar, Leon 1.4 TSİ manuel 140 lık sizce nasıldır, onda da yag yakma varmı Gtı polo gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OnlyBRZ kullanıcısına yanıt
    2 yılını doldurmuş, yeni kasa seat leon fr 1.4 140 kullanıyorum. Yağ yakma gibi bir problem olmamakla birlikte, yakıtı çok başarılı.
  • Bilir kişiyi çağırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 13 Temmuz 2015; 12:37:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

2 yılını doldurmuş, yeni kasa seat leon fr 1.4 140 kullanıyorum. Yağ yakma gibi bir problem olmamakla birlikte, yakıtı çok başarılı.

Ortalama kaç litre yakıyor sehir içi hocam

• OnlyBRZ kullanıcısına yanıt
    Sıkışık trafiğe neredeyse hiç girmiyorum. Normal-spor arası kullanımım var. Ortalamam şu an için 7.1 litre mesela. Yaşadığım yer de bol yokuşlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Bilir kişiyi çağırıyorum.

150 liraya dsg yaptirip 5 bin liralik tehdit belgesini görünce "banane kardeşim almayaydiniz zaten ben garantisi bitmeden birine iteliyorum " diyen kardeşti dimi bu
    gördüğün üzere kardeş,fabrikadan sorunu çözdük,veya 10 yıl garanti veriyoruz tarzı bir açıklama gelmedikçe;
    sakın bulaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 13 Temmuz 2015; 17:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Bilir kişiyi çağırıyorum.

17:000 km'de aracim 5000'i yazilimli
    Daha sorun yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.