Şimdi Ara

Cry Engine 3 Playstation ve Xbox 360 ta ne kadar iyi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • part 1:http://uk.xbox360.ign.com/dor/articles/1014410/gc-2009-cry-engine-3-demo/videos/gcom09act_crytekdemo_p1_081709.html

part 2:http://xbox360.ign.com/dor/articles/1014410/gc-2009-cry-engine-3-demo/videos/gcom09act_crytekdemo_p2_081709.html

bir playstation 3 kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorum..xbox 360 sanki daha gerçekçi.umarım son asamada..bu farklar giderilir..

• Hiçbir önemi yok benim için.PS3 ün bu motora ihtiyacı yok.1. parti şirketler kendi motorlarını kendileri yapıyor zate.Bu az kenarda dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

Hiçbir önemi yok benim için.PS3 ün bu motora ihtiyacı yok.1. parti şirketler kendi motorlarını kendileri yapıyor zate.Bu az kenarda dursun.
    işte kullansınlar ps3 ün tüm gücünü daha iyi sonuç mu var xbox ps3 e göre daha az güçlü ama ps3 ün daha güçlü olduğunun herkes biliyor bunu kullanamıyorsa bu crytek in sorunu ps3 ün değil kendilerinde suç bulsunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

işte kullansınlar ps3 ün tüm gücünü daha iyi sonuç mu var xbox ps3 e göre daha az güçlü ama ps3 ün daha güçlü olduğunun herkes biliyor bunu kullanamıyorsa bu crytek in sorunu ps3 ün değil kendilerinde suç bulsunlar

Alıntıları Göster
    4 tane bariz fark gördüğümü söyleyebilirim:

-Birinci fark - ki bu ps3'ün görüntü çıkış ayarlarıyla(RGB full range gibi) ilgili olabilir - renklerin ps3 de daha soğuk olması.

-İkinci fark koridorda dönen fanın gölgesi x360'da daha hızlı ps3'de daha yavaş. Fps farkından olabilir diyeceğim ama fan dışında gözle görülür bi yavaşlık yok.

-3. fark ise koridordan dışarı cıkınca akşamüstü anında x360 daha görkemli bi sahne sunmuş. Daha gerçekçi diyemem ama efektin etkisi çok daha bariz görülüyor.

-Son olarak değişen texturelar x360'da daha geç geliyor ve veriler dvd sürücüden okunmamasına rağmen texturelar yerine geç oturuyor.

Söylemem gerekir ki iki konsol için de beni şaşırtan birşey göremedim. Pcdeki cryengine kadar yenilik getirdiğini sadece bu videolara bakarak söyleyemiyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    grafikler ilk parttaki videoda sahane cok super
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

Alıntıları Göster
    bunlar sadece motor tanıtımı yoksa oyun yapacaklarmı.. eğer pc de de ki high kaliteye eş değer goruntuyu ve o fizikleri konsolumda da gorebilirsem gözüm açık gitmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

Alıntıları Göster
    ama oyun çıkınca gerçekten baya güzel grafikli bir oyun olacak bence birde türkçe olursa varya tadından yenmez
  • quote:

ama oyun çıkınca gerçekten baya güzel grafikli bir oyun olacak bence birde türkçe olursa varya tadından yenmez

Alıntıları Göster
    pc'de ki en üst seviye crysis grafiğini görmek zor.Texture olarak yakalasa bile, gölge çözünürlüğü,oyun çözünürlüğü,aa,af gibi faktörler yüzünden zaten aynı kalite olamaz.

Valla ben farcry2 gibi bir grafik göreceğimize inanıyorum en fazla ki o da kötü değildi,yeterliydi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

pc'de ki en üst seviye crysis grafiğini görmek zor.Texture olarak yakalasa bile, gölge çözünürlüğü,oyun çözünürlüğü,aa,af gibi faktörler yüzünden zaten aynı kalite olamaz.

Valla ben farcry2 gibi bir grafik göreceğimize inanıyorum en fazla ki o da kötü değildi,yeterliydi bence.

Alıntıları Göster
    şu şekilde çıksın bide oynanış senaryo falan güzel olsun yeter.
  • quote:

farcry 2 için crysis ten iyi olacak falan deniliyordu çıktığında gorduk ki fizik, grafik olarak yanına bile yaklaamamıştı crysis in

bana yeni nesil konsollarda o grafiği gorebiliriz fakat uzat mesafeleri gostereceğinden şupheliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

farcry 2 için crysis ten iyi olacak falan deniliyordu çıktığında gorduk ki fizik, grafik olarak yanına bile yaklaamamıştı crysis in

bana yeni nesil konsollarda o grafiği gorebiliriz fakat uzat mesafeleri gostereceğinden şupheliyim

Alıntıları Göster
    cevat yerli bir röportajında (kaynak level) crysis 2 nin konsollara uyarlanması için optizasyon çalışmalarına 2 yıl önce başladıklarını belirtmiş bu nedenle pcdeki grafiklerle pek bir farkı olcağını zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

cevat yerli bir röportajında (kaynak level) crysis 2 nin konsollara uyarlanması için optizasyon çalışmalarına 2 yıl önce başladıklarını belirtmiş bu nedenle pcdeki grafiklerle pek bir farkı olcağını zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    far cry 2 ne kadar iyi olsada..ben uzun zamandır bekliyorum..umarım grafikler ondan cok ötede olur.
  • Arkadaşlar şunu anlamamız lazım.Pc nin grafik kalitesi konsallara göre çok daha iyi.Adamlar deli gibi ekran kartı çıkarıyolar..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancer16

far cry 2 ne kadar iyi olsada..ben uzun zamandır bekliyorum..umarım grafikler ondan cok ötede olur.

Alıntıları Göster
    bence konsollarda gördüğüm en teknolojik ve en güzel motor.ilk crysis çıktığında "belki konsollarda yeterince ram olmadığı için bu görüş mesafesi ve bukadar detay yapamazlar" diyordum ama hehalde pc de olduğu gibi dataları ram üzerinde açıp işlemektense bd roma yada dvd roma direk açılmış olarak yazıp işliyorlar.(heralde xbox360 versiyonu çift katman ve 3 dvd halinde olur.)
    şimdi bu şekilde arma 2 nin grafik motorunu pc deki gibi konsollarda görmeyi ümit ediyorum.(şimdiye kadar hiç bir motor bu kadar gerçekcilik göremedim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Arkadaşlar şunu anlamamız lazım.Pc nin grafik kalitesi konsallara göre çok daha iyi.Adamlar deli gibi ekran kartı çıkarıyolar..........
    gördüğüm en gerçekçi grafik bu oyundaydı. zaten bir açıklamaya göre ki kim neden dedi hatırlamıyorum: bu oyun 2010 yılında çıkarılabilinecek bir oyunmuş. yani stratejik olarak teknolojiler bekletilir ya, elde varken daha iyisi bi eskisi çıkarılır. ha işte bunu crytek uygulamamış. direkt elde en iyi ne varsa sunmuşlar. tabi satışlar yerlerde oldu. çünkü oynatacak aletler 2010'a kadar anca oturacak. daha ben düzgün oynayamadım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar şunu anlamamız lazım.Pc nin grafik kalitesi konsallara göre çok daha iyi.Adamlar deli gibi ekran kartı çıkarıyolar..........

İzin ver de o kadar olsun bari.Konsollar bundan 4 sene öncesinin teknolojisi ile yapılmış...Halan daha pc ile grafik konusunda yarışıyorsa takdir edeceksin bu durumu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

İzin ver de o kadar olsun bari.Konsollar bundan 4 sene öncesinin teknolojisi ile yapılmış...Halan daha pc ile grafik konusunda yarışıyorsa takdir edeceksin bu durumu..

Kardeş sen şu ıssırarak yazma işinden bi vazgeçsen artık.Senin bu forumlarda kavga etmediğin biri kaldımı çok merak ediyorum doğrusu......
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancer16

bir playstation 3 kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorum..xbox 360 sanki daha gerçekçi.umarım son asamada..bu farklar giderilir..

kesinlikle sana katılmıyorum.xbox 360 renkleri daha canlı gibi gösteriyor ama hem grafiklerde artefact olusuyor(genelde bu pclerde aşırı overclock yapılmış ekran kartlarında olur)hemde ps3 e göre görüş mesafesi çok düşük(uzaklardaki detayı xbox 360 veremeyecegi için sis kullanılmış.ve daglardaki girinti çıkıntı ağaç efekleri yok)
    resim koymaya çalıştım ama başaramadım.ikinci videonun 4.27 sn itibaren dağlardaki manzarayı izleseniz ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 31 Ağustos 2009; 11:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

quote:

quote:

Kardeş sen şu ıssırarak yazma işinden bi vazgeçsen artık.Senin bu forumlarda kavga etmediğin biri kaldımı çok merak ediyorum doğrusu......

Alıntıları Göster
    Yaw kızarak yazmadım onu zaten.Sen yanlış anlamışsın..
    Ayrıca kimseyle kavga etmiyorum tartışıyoruz bazen gıcık olduğum insanlar şimdi dostum..

• quote:

Yaw kızarak yazmadım onu zaten.Sen yanlış anlamışsın..
    Ayrıca kimseyle kavga etmiyorum tartışıyoruz bazen gıcık olduğum insanlar şimdi dostum..

Tamam ben yanlış anladım galiba......Seninle bi aralar laflarımız baya karşılaşmıştı.........O zaman bitirelim bunları.......Al sana zeytin dalı uzatıyom o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.