Şimdi Ara

Cryptload pano sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun zamandır cryptload programını kullanıyorum. Ama linkleri otomatik agılayan pano çalışmamaya başladı. Bunun nedenini biliyorsanız yardımcı olur musunuz lütfen...
    Nod32 engelliyo olabilir mi diyorum ama şimdiye kadar niye böyle bişi yapmadı ki!? NOD32 nin bu programı engellememesini istiyosak nasıl yapıcaz bunu ?

Not: cryptload kendini güncelliyor ve son sürümünü kullanıyorum.

Şimdiden teşekkürler...

• Pano resmi var programda soldan 7.ci ona basıp tekrar denedinmi?
  • Tabiki denedim. Kesinlikle olmuyo. NOD32 ile ilgili bir sorun da değil onuda devredışı bırakıp denedim.
    Sonuç olumsuz.
  • ama programa fazla link yükledim ondan büyük ihtimalle !
  • link hiç yok bende yeni indirdim bendede panoyu açamıyorum nod32 kullanıyorum bende önce bir sorun yoktu yeni güncellemelerinden dolayı bir tehdit olarak görebilir gibime geliyor üstünede düşmemiştim
  • bende cryptload kullanıyorum we pano problemi hiç yaşmadım. ancak linkleri ekliyorum ilk link indiriliyo 5kb kala tamamlanmıyo tekrar başlıyo. bunu defalarca tekrarlıyo. bigün sabaha kadar ilk partı indirip durmuş.
    ilk partı operadan indirdikten sonra diğer partları sorunsuz indiriyo. diğer cd ye geçtiğimde yine ilk partta aynı şeyi tekrarlıyo. free kullanıyorum daha iyi bir program war mı bildiğiniz? ya da bu programdai sorunu düzeltecek bi çare ???
  • arkadaşlar uzun süreden beri kullanıyorum böyle bir sorun yoktu. sorunu çözemedim.
    panoyu çift açıyor . ilk açılışta linkleri okuyor kendi tekrar kapanıyor 2. sayfa böyle.
     Cryptload pano sorunu!
  • arakdaslar bir sorum olçak
    Cryptload progam kuruyorum pc kapadıktan sonra simge ve yazılım olarak yok oluyo anlamdım neden açaba yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.