Şimdi Ara

Ftp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhangi bir ftp sitesine giremiyorum günlerdir nedenini çözmeye çalıştım güvenlik duvarını kapattım , izin verdim dns değiştirdim vs vs ancak sorunu bir türlü çözemedim.Aynı bilgisayar ile arkadaşıma gittiğimde bu sefer sitelere girebiliyorum ancak ikimizinde internet sağlayıcısı aynı yardımcı olabilecek kişiler var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sophie28

Arkadaşlar herhangi bir ftp sitesine giremiyorum günlerdir nedenini çözmeye çalıştım güvenlik duvarını kapattım , izin verdim dns değiştirdim vs vs ancak sorunu bir türlü çözemedim.Aynı bilgisayar ile arkadaşıma gittiğimde bu sefer sitelere girebiliyorum ancak ikimizinde internet sağlayıcısı aynı yardımcı olabilecek kişiler var mı ?

Merhaba;

Anlattığınıza göre sorununuzun nedeni tekdir.

FTP protokol Kullanıcı Adı ve Şifre hatalı. Ancak eğer aynı kullanıcı ve şifreyi değiştirmeden arkadaşınıza gittiğinizde onun internetinden girebiliyorsanız 2 nedeni vardır.

1.) Modeminizde FTP adresine engelleme var veya FTP protokolü kapalı
    2.) Güvenlik Duvarınızdan Programın engeli var veya Antivirüs Programında engel var..

Örnek vereyim CuteFTP 8 Professional. Bu programda 2 adet exe dosyaya engel kaldırılması gerekiyor. FTPte.exe ve cuteftppro.exe; Bu iki dosyadan bir tanesi engelli olsa siteye dosya aktarımı yapamaz veya okuyamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 16 Nisan 2013; 9:08:24 >

• Ftp programı kullanarak mı giriş yapamıyorsunuz ? Yoksa normal klasöreftp://site.adresi gibi yazarak mı giriş yapamıyorsunuz ?

Eğer ikinci seçenekse bende sitelerime o şekilde ulaşamıyorum. Mecburen ftp programı kullanıyorum. Daha rahat oluyor. Birde öyle deneyin.

Saygılar.
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.normal olarak bir ftp sitesi yazıp girmeye çalışıyorum program kullanmadan.Sanırım sorun modemden dolayı ancak modeme erişemiyorum id veya şifre değiştirilmiş burada modemi önce internet sağlayıcısının servisine götürmek gerekiyor sanırım onlar değiştirmiş.Ancak dediğim gibi arkadaşımla sağlayıcımız aynı ve orada girebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie28 -- 16 Nisan 2013; 19:10:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.