Şimdi Ara

CRYSIS 2 1.2 YAMASI (GÜNCELLENDİ! DETAYLAR İÇERİDE!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu 1.2 patch işe yaradımı yaramadımı anlamadım. Kimi hile olayı çözüldü derken kimi hile yapanlar hala oyundalar diyor.
  • hala hile yapan var, adam tam karşımda şarjör boşalttım tınmadı 1.2 sorunsuz kurdum
  • bu 1.2 geldide bizim arkdaş XP kullanıyor hala gönderme hatası alıyor oyunu orjinal hile değilde mesele kimi serverda enerji seviyesi hızlı boşalıyo kimi serverda standart bu yüzden bi oyunum bi oyunumu tutmuyor adamla karşı karşıyayız zırhım 9 oldu zırhı açıyorum ağır makinalıyla saydırıyorum adama tık bişi olmuyor süreklide head shot odaklı oynarım ama adamda tık yok scar alıp daldımmı iyi skor yapıyorum ama hileciler var oyunun dengesini takımın dengesini bozuyor yoksa tek başına skoru 1000 yapsa tınlamıcam ama takım dengesi bozuluyor bu sefer elin kepçesi gelip arkadan bizi indiriyor şu hilecilerle iyi mücadele etseler bide hatalar hiç olmasa gerçekten bomba bi oyundu ama teknik yetersizlikler hevesimizi kırdı patchde düzelen servera direk dalıyosun güzel olmuş beklemek yok ama bazen hızlı karşılaşmdan girince 400 pingli yere atıyo ne anladım ben bu işten tek kelimeyle CRYTEK YERSİZ BİR YERLİ GRUBUN YERİN DİBİNDE YER ALMASIYLA SONUCA ULAŞTI "BANA PIRASA DERLER HÖÖÖHAAA HÖÖÖ böööö dünyayı kurtardım" :D
    bence kurtlar vadisini bu görüntüde yapsınlar seslendirmelerde aynen olsun multisi olmasın direk 100 tl yapsınlar almassam şerefsizim :D

• orijinal cd keyi olmayanlar oynayamazlar artık 1.2 patch ile sallama key vs kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu 1.2 patch işe yaradımı yaramadımı anlamadım. Kimi hile olayı çözüldü derken kimi hile yapanlar hala oyundalar diyor.

Hiçbir işe yaramadı bana kalırsa. Hileciler hala var. Oyundaki kilit buglar hala duruyor. Mesela hala sıfırlanıyor Nano Katalizörler her oyunu kapatışta. Crysis 2'yi yüzüne gözüne bulaştırdı CryTek. Verdiğim parayı da helal etmiyorum. Yapımı daha bitmemiş oyunu binbir çileyle oynamaya çalışıyoruz resmen.
  • aimbot kaynıyor oyun deli oldum ne değişiklik yapıldı allah aşkına bu patchde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

aimbot kaynıyor oyun deli oldum ne değişiklik yapıldı allah aşkına bu patchde

aynen sadece servera hemen giriyosun onun dışında değişiklik yok bağlantı kopunca tüm xplerin uçuyor dünyada ilk multide bu aptallık bu oyunda var
    seri kod kullanılıyor hatasınıda aldım bari crysis alana sonradan görme türkiyeden gidip türkiyeyi unutmuş alaman kızı hediye etselerdi belki işe yarardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdkfz181 -- 6 Nisan 2011; 13:16:47 >
  • Herhangi bir sallamasyon kod ile rahatlikla oynanabiliniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: undershots

Herhangi bir sallamasyon kod ile rahatlikla oynanabiliniyor..

o değil de oyuna patch v1.2 indirdiğimde önceden yüklü oldugunu söylüyor.
  • Hile yapıyorlar diye bağıranlar pek kulak asmamak lazım aslında.
    Oyunun kendisi zaten hile gibi bir şey, giysi modunun kullanıldığı oyun türlerinde; giysiyi en güzel kullanan, geliştiren kişi diğerlerine toz yutturuyor resmen !
    Hiç hile kullanmadım ama bazen (sık sık sanki :D ) gaza gelip tüm takımı üst üste 3 defa filan öldürdüğüm oluyor
    Eee şimdi ben hileci miyim ? Kendimden eminim, değilim ama öyle derler (!)

1.2 yaması sonrası için konşuyorum tabi, öncesinde speedhackler, aimbotlar vs. kum gibiydi, oyundan çıkmak zorunda kalıyordum hep, yama çıktığından beri oyundan hiç çıkmadım ve gerçekten çok iyi oynayanlar var, helal olsun adamlara.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.