Şimdi Ara

CRYSIS 2 1.2 YAMASI (GÜNCELLENDİ! DETAYLAR İÇERİDE!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Engin.K

Buna inanmak istemiyorum yazının sonunda 1 NİSAN KUTLU OLSUNNNNN yazıyor

• Nasıl ya, 360MB indirdiniz ve 1 Nisan şakası mıymış?
  • forum yöneticilerinden 1 günlüğüne küfür yasağını 2 nisan için kaldırmalarını ve burdan ttnete 2 nisanın şerefine güzel sözler dile getirmek istiyoruz lütfen forum yöneticileri sizde bize katkıda bulunun ve bizde onlara bi 2 nisan kalay günü yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

forum yöneticilerinden 1 günlüğüne küfür yasağını 2 nisan için kaldırmalarını ve burdan ttnete 2 nisanın şerefine güzel sözler dile getirmek istiyoruz lütfen forum yöneticileri sizde bize katkıda bulunun ve bizde onlara bi 2 nisan kalay günü yapalım

bu çok iyiydi :)))
  • Adamlar resmen dalga geçiyo paramızla rezil oluyorz tamam oyun güzel ama online böümdeki hatalar çıldırtıyo adamı bide kalkmış şaka yapıyolar.
  • yok canım bunlar nesilden nesile geçiyor yani her türlü pislik var bunlara adam deriz ama onlar değil adam şeytan bile yetersiz kalır gidicem ana bacı :D gerisini ruh halimi anlatan videoyu izleyin hem yarılın hemde ttnete 2 nisan göndermesi alın burdan buyrun :D son kısım bomba aynen ttnete 2 nisan şakası

http://www.youtube.com/watch?v=PuvP3_ZcWCU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdkfz181 -- 2 Nisan 2011; 15:25:58 >
  • Dün yazmıyordu o yazı. Ben mail attım ttnete. Milletin kotası var dedim kotasına mal oluyorsunuz hemen o yanlışığı düzeltim diye yazı yazdım. Şaka yapacaksan 360 mblık yamanın linkini vermezsin başka bir sayfa hazırlarsın "1 nisanınınz kutlu olsun" diye yazarsın. Milletin kotasına 360 mb geçirince o şakadan çıkıyor gerizakalı playstore editörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 2 Nisan 2011; 16:50:10 >
  • ''Mal'' kavramını yeni boyutlara taşıyorlar!
  • TT den beklenen hareketler.
  • Editör Oyungezer dergisi.
  • Crytek bizi elin eziğine eğlence yapıcak kadar ilgisiz bırakırsa bizde böyle hale düşeriz kıçı kırık patch yapamayan firmadan bi ok olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

YERLİLER size para verdik sizde bize hakkımızı verin başka söze gerek yok adam olun!!!

olay burda bitmistir ya

Türkiyede disinda baska ülkelerde kota diye bisi yokki onlar nerden bilsin 360mb kadar az bir miktarin TR'de büyük bir rakam oldugunu.
  • az önce oyunu açtım ve patch 1.2 yüklemeye başladı
  • yav arkadaş patchi indiriyor sonra searching diyor you have already installed vs diyor.önceden yüklediysen kardeşim neden aynı şeyi tekrarlıyor anlamıyorum! oyuna giremedim!
  • Sonunda yeni patch geldi aldığımdan beri giremediğim multiplayer tık diye açıldı. Ayrıca önceden ekran ayarlarını yüksek ayara çektiğimde kasılmalar oluyordu şimdi ise tık yok en son ayarlarda daha zevkli gerçekten. (POV 6600 gt, 2 gb ram ve amd athlon 5200 işlemci). 5 gündür oyunu oynamıyordum şimdi başından kalkmıyorum.
  • ilk mesajı güncelleyip düzelttim. nihayet geldi asıl 1.2 yaması, oh be!
  • patch dün geldi bende otomatik yükledi oyun açılınca
  • şimdi deniyorum patchli halini hadi yavrum göster gücünü ulan bi adilik çıkarsa görüşcez hadi daldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

yav arkadaş patchi indiriyor sonra searching diyor you have already installed vs diyor.önceden yüklediysen kardeşim neden aynı şeyi tekrarlıyor anlamıyorum! oyuna giremedim!

yardım!
  • Ana makine ile bağlantı kurulamadı hatasını kaldırdı ya ortadan bana o yeter.
    Artık tüm serverlere beklemeden anında bağlanabiliyorum.

1.2 Patch beni memnun etti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.