Şimdi Ara

CRYSIS 2 1.2 YAMASI (GÜNCELLENDİ! DETAYLAR İÇERİDE!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar müjde, sonunda crysis 2 için 1.2 yaması yayınlandı! yama oyuna bir çok yenilik getirdiği gibi aynı zamanda crackli oyunla multiplayera girmeye çalışanları da önlüyormuş, kopya alanlar şansına küssün!

detaylar için şu adrese bakabilirsiniz http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=20296

güncelleme: link güncellendi, bu seferki doğru link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DouglasAdams -- 5 Nisan 2011; 10:07:57 >

• Oh be iyi olmuş sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Oh be iyi olmuş sağolasın.
    1 nisan şakası herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

1 nisan şakası herhalde

Alıntıları Göster
    Patch yüklenmedi acaba sorun bende mi yoksa arkadaşın dedigi gibi 1 nisan şakası falan mı :S
  • quote:

1 nisan şakası herhalde

yok 1 nisan şakası değil bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouglasAdams

quote:

1 nisan şakası herhalde

yok 1 nisan şakası değil bu sefer

Alıntıları Göster
    1.2 yaması da şehir efsanesine dönecek, ne otomatik yükleniyor nede verilen linklerdeki yamayı bilgisayara kuruyor, ortada yama olduğuna dair söylentiler dışında birşey yok Crytek ilkleri yaşatıyor bize ama tersten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 1 Nisan 2011; 18:56:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

1.2 yaması da şehir efsanesine dönecek, ne otomatik yükleniyor nede verilen linklerdeki yamayı bilgisayara kuruyor, ortada yama olduğuna dair söylentiler dışında birşey yok Crytek ilkleri yaşatıyor bize ama tersten.

Alıntıları Göster
    İlk oyunun patchi herhalde. Ondan yüklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

İlk oyunun patchi herhalde. Ondan yüklenmiyor.

Alıntıları Göster
    ilk oyunun patchi bu adam kandırıyorlar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Alıntıları Göster
    Evet ya ilk oyunun patchi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

Alıntıları Göster
    NFS SHIFT 2 olmasa şuan her saniyem Crydümtekeye kalay basmakla geçerdi ama kafayı SHIFT le dağıtıyorum 1.2 patch geldide yüklemiyor sen böyle oyun yap sonra rezil ol verdiğin destekle, betasıda mal gibiydi tam versiyonda bu son zamanlarda çıkan oyunlar hep optimize sorunu zart zurt davasına adamı delirtiyor crysis den sonra alıcam ilk orjinal oyundada optimize sorunu zart zurt çıkarsa korsana destek mitingi protesto ne varsa her telden yapmak lazım ama kimin umrunda adam parayı aldı hasılatı yaptı purosunu yaktı masa altında oynuyo işte heryeri rahat :D bizde eşşek gibi bekliyoruz ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

NFS SHIFT 2 olmasa şuan her saniyem Crydümtekeye kalay basmakla geçerdi ama kafayı SHIFT le dağıtıyorum 1.2 patch geldide yüklemiyor sen böyle oyun yap sonra rezil ol verdiğin destekle, betasıda mal gibiydi tam versiyonda bu son zamanlarda çıkan oyunlar hep optimize sorunu zart zurt davasına adamı delirtiyor crysis den sonra alıcam ilk orjinal oyundada optimize sorunu zart zurt çıkarsa korsana destek mitingi protesto ne varsa her telden yapmak lazım ama kimin umrunda adam parayı aldı hasılatı yaptı purosunu yaktı masa altında oynuyo işte heryeri rahat :D bizde eşşek gibi bekliyoruz ne güzel

Alıntıları Göster
    şaka değil ama bana gelmedi update

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

şaka değil ama bana gelmedi update

Alıntıları Göster
    Sabahta ben yamayı bulduğumu zannedip foruma link verdim meğerse ilk oyunun yamasıymış, ben bile farketmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Sabahta ben yamayı bulduğumu zannedip foruma link verdim meğerse ilk oyunun yamasıymış, ben bile farketmedim

Alıntıları Göster
    Bune şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beeeyk

Bune şimdi

Alıntıları Göster
    İşe bak yama var mı yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

İşe bak yama var mı yok mu ??

Alıntıları Göster
    EA üzerinden olan linke tıkladım ve 361 mb bir şey iniyor. Crysis Patch 1_2.exe diye birşey yazıyor bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

EA üzerinden olan linke tıkladım ve 361 mb bir şey iniyor. Crysis Patch 1_2.exe diye birşey yazıyor bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar patch 1. oyunun patchi haber yanlış indirmeyin boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarantin Quentino

arkadaşlar patch 1. oyunun patchi haber yanlış indirmeyin boşuna

Alıntıları Göster
    Başlığa Crysis 2 yazmışlar.Tarih 1 Nisan.Sanırım o haberi yazan sarhoşmuş Crysis'in patchi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Başlığa Crysis 2 yazmışlar.Tarih 1 Nisan.Sanırım o haberi yazan sarhoşmuş Crysis'in patchi o.

Alıntıları Göster
    YERLİLER size para verdik sizde bize hakkımızı verin başka söze gerek yok adam olun!!! sinemaya zarta zurta vercemiz parayı size verdik hani nerde karşılığı bumu sizin vizyonunuz milleti sinir etmekmi tamam övdük sizi ama biraz daha böyle giderse gıcık olmaya başlıcam oyunu multi için aldık bunu o nano kafanıza yazın nano beyinler sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdkfz181

YERLİLER size para verdik sizde bize hakkımızı verin başka söze gerek yok adam olun!!! sinemaya zarta zurta vercemiz parayı size verdik hani nerde karşılığı bumu sizin vizyonunuz milleti sinir etmekmi tamam övdük sizi ama biraz daha böyle giderse gıcık olmaya başlıcam oyunu multi için aldık bunu o nano kafanıza yazın nano beyinler sizi

Alıntıları Göster
    Bak bak şerefsizlere bak 1 Nisan şakası yapmış 360 MB lık patch sunmuş kotalılarada 1 nisan şakasıyla bi güzel koymuş yazıklar olsun diyorum
  • Buna inanmak istemiyorum yazının sonunda 1 NİSAN KUTLU OLSUNNNNN yazıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.