Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multiplayer haritalara girdim bende ama vtol tank helicopter aa gauss tanki tac tankı piyade çarpışma aracı bunların hiç birisi yok yada ben göremedim sadece silahla yerde çarpışma var cod gibi yani.acayip şekilde hayellerim yıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

32 bit vs 64 bit performans karşılaştırması yapan varmı ? yada yapacak olan . merak ediyorum aceba crysisteki gibimi fark var yoksa 64 bit bu sefer gerçekten hızlımı ?

oyun dosyalarının içinde bin64 ve bin32 vardı sizdede öylemi.. bin 64 sonraden kendılıgınden geldi..
  • BETA'yı indirdim PC'de tutuyorum eğer oyuna erteleme gelir veya hikayede değişikliğe giderlerse açar oynarım yoksa tam sürümün çıkmasını bekliyorum.
  • Off bu işin tadı kaçtı yanlız beyler konu kapansın artık bence modlar kilitlemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonist74

multiplayer haritalara girdim bende ama vtol tank helicopter aa gauss tanki tac tankı piyade çarpışma aracı bunların hiç birisi yok yada ben göremedim sadece silahla yerde çarpışma var cod gibi yani.acayip şekilde hayellerim yıkıldı

Ee zaten oyun içinde böyle araçların kullanımı olucak diye birşey demediler ki , ki olsa da saçma olur .

New York'un ortasında ne tankından bahsediyosun , anca helikopter olsa olurdu
  • dx 11 i boşuna kasmayın arkadaşlar.alıntı yapıyorum:

"Once again. IT'S IMPOSSIBLE TO RUN THIS BETA RELEASE UNDER DIRECTX11 MODE!! Crysis2 executable (32bit/64bit) doesn't support this API yet, and this game doesn't contain DX11 stuff in this beta release (textures, etc.) - thats why we have black screens and we cannot see anything!!! You can't play this game under DX11 mode, because you have nothing to play! It's the same thing like engines in cars. Cars cannot go uphill with no engine. You can't drive a car without engine! You can't play with DirectX11 features, because this beta don't have em (it have only DX9)!
    Play with DX9, or try ro run you DX11 .. Anyway, it's IMPOSSIBLE. Wait for official, full version (or demo) - that will support DX11."

bu beta da dx 11 yok anlaşılan.eleman doğru söylüyor.

şimdi bende 2 sorun var.biri tuşları değiştiremiyorum.onun için bi çözüm buldum sanırım araştırıyorum.yazarım buraya.

diğeri silahtan çıkan ses sinek vızıltısı gibi, çok kötü.bunun çözümünü daha bulamadım.

• hmm. OK. ama hala daha crytek ısrarcı galiba demo pc konusunda ne bir tarih var nede bir haber beta leaked edildi hemen demoyu çıkartackalrına fıss yok ya bu ne rahatlıktır anlamıyorumki cryteke.
  • Bu oyunu orjinal alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

hmm. OK. ama hala daha crytek ısrarcı galiba demo pc konusunda ne bir tarih var nede bir haber beta leaked edildi hemen demoyu çıkartackalrına fıss yok ya bu ne rahatlıktır anlamıyorumki cryteke.

Ya multi demoya gerek kalmadı artık hamachi ile multi full sürüm gibi oynanıyor bu betayla tüm haritalar ve oyun modları açık ama level atlıyorsunuz oyundan çıktğınızda kayıt olmuyor bu yüzden silahları falan açamıyoruz öyle eğlencesine takılınıyor ancak çok süper olmuş bunu görmem yetti bana içim rahat bir şekilde orjinalini alıcam böyle bir oyun kaçmaz.
  • klavye ayarı için şöyle bi çözüm yazmış biri:

"TO FIX THE CONTROLS:

Check .\GameCrysis2\Libs\Config\defaultProfile.xml for reference, the key mapping format is changed since Crysis1. The "action" tag now has a "keyboard" attribute instead of a child "key" tag! Make your .xml file and load it with loadActionMap, the command looks in .\Engine and .\GameCrysis2 for the file. "

ancak ben bişey anlamadım bundan:)).yazdığı yerlerde böyle dosya yok zaten.defaultProfile.xml diye bişey bulamadım ben.profile.xml diye bişey var.oda "C:\Users\"kullanıcı adı"\Saved Games\Crysis2\Profiles\default" ın içinde.ama açmaya çalıştım açılmıyor,hata veriyor.

bide program verilmiş:(* yerine . koyun)

http://download*chip*eu/en/GlovePie-0*30_174835*html

buradan indirilen programla klavye ayarı sorunu çözülmüş.ben daha denemedim deneyeceğim.klavye ayarı sorunu yaşayanlar bu programı kullanmayı denesinler.

bende silah sesi çok kötü geliyor.bununla ilgilide birsürü soru var, biçok kişi yaşıyor bu sorunu.ama daha çözümünü yazan olmamış.birisi şu çözümü sunmuş ama bende işe yaramadı:

"Fix sound issues

System.cfg add:

s_FormatSampleRate = 44100
    s_MPEGDecoders = 16"

bide 64 bit işletim sistemi olanlar oyuna 64 bit klasörüünün içindeki exe ile oyuna başlasın.ben 32 bit klasörünün içindeki exe ile oyuna başlayınca load dan sonra oyun dondu.64 bit tekinden başlayınca sorunsuz oynuyorum.

yukarıda bahsettiğim sorunlar hakkında sizlerde çözümler bulursanız paylaşırsanız sevinirim.

ii oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 13 Şubat 2011; 23:12:05 >

• P4 3.2 1.5 gb ram hd3650 ile kasmadan oynuyorum ilk oyunda bile bu kadar akıcı değildi
  • ses ile ilgili fix işe yaramaması lazım çünkü zaten onlar default hali crysis ten biliyorum ben onları maxa almıştım o tür ayarlarla.

klavye dedinizde ben bunu xbox 360 kontrol le deneycem onda herhangi bir problem yok değilmi betada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

multiplayer haritalara girdim bende ama vtol tank helicopter aa gauss tanki tac tankı piyade çarpışma aracı bunların hiç birisi yok yada ben göremedim sadece silahla yerde çarpışma var cod gibi yani.acayip şekilde hayellerim yıkıldı

Ee zaten oyun içinde böyle araçların kullanımı olucak diye birşey demediler ki , ki olsa da saçma olur .

crysis1 ve warhead de single in hangi bölümünde oyun mesada geçiyor ama crysis warsda hala en çok oynan harita mesadır haritanın şehirde olmasına gerek yoktu uygun bir harita yapılabilirdi.yakın çatışma dar harita aniaksiyon istediğimde bir sürü oyun var mesela cod serisi crysisi de multiplayer inde en çok bu techizat ve vasıtaları kullanabildiğim için seviyordum neyse crysis wars a devam napalım

• arkadaşlar yabancı formlarda ingilizcesi olan şu sorunu araştırabilirmi..crysis ekranı cıkıyor sesler geliyor ama başka bir şey olmuyor,oyuna giremiyoruz,bazende EA logosunda kalıyor...
  • Oyunun ilk başlarında tabancayı aldıktan sonra tam kontrolü bana vercekken siyah ekranda kalıyor.Ses var görüntü yok.Var mı bu sorunu yaşayan arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oyunun ilk başlarında tabancayı aldıktan sonra tam kontrolü bana vercekken siyah ekranda kalıyor.Ses var görüntü yok.Var mı bu sorunu yaşayan arkadaşlar..

evet var bazen oluyor oyunu kapatıp acınca düzeliyor.
    arkadaşlar oyuna ilk başlarken kafanı salla diyorya kafanızı sallamayın tepkilere bakın süper..
    adam ölmüş dostum falan diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain-Man -- 13 Şubat 2011; 23:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

klavye ayarı için şöyle bi çözüm yazmış biri:

"TO FIX THE CONTROLS:

Check .\GameCrysis2\Libs\Config\defaultProfile.xml for reference, the key mapping format is changed since Crysis1. The "action" tag now has a "keyboard" attribute instead of a child "key" tag! Make your .xml file and load it with loadActionMap, the command looks in .\Engine and .\GameCrysis2 for the file. "

ancak ben bişey anlamadım bundan:)).yazdığı yerlerde böyle dosya yok zaten.defaultProfile.xml diye bişey bulamadım ben.profile.xml diye bişey var.oda "C:\Users\"kullanıcı adı"\Saved Games\Crysis2\Profiles\default" ın içinde.ama açmaya çalıştım açılmıyor,hata veriyor.

bide program verilmiş:(* yerine . koyun)

http://download*chip*eu/en/GlovePie-0*30_174835*html

buradan indirilen programla klavye ayarı sorunu çözülmüş.ben daha denemedim deneyeceğim.klavye ayarı sorunu yaşayanlar bu programı kullanmayı denesinler.

bende silah sesi çok kötü geliyor.bununla ilgilide birsürü soru var, biçok kişi yaşıyor bu sorunu.ama daha çözümünü yazan olmamış.birisi şu çözümü sunmuş ama bende işe yaramadı:

"Fix sound issues

System.cfg add:

s_FormatSampleRate = 44100
    s_MPEGDecoders = 16"

bide 64 bit işletim sistemi olanlar oyuna 64 bit klasörüünün içindeki exe ile oyuna başlasın.ben 32 bit klasörünün içindeki exe ile oyuna başlayınca load dan sonra oyun dondu.64 bit tekinden başlayınca sorunsuz oynuyorum.

yukarıda bahsettiğim sorunlar hakkında sizlerde çözümler bulursanız paylaşırsanız sevinirim.

ii oyunlar.

şu GlovePie programını kullanımını açıklıyorum.klavyeden wasd yi ok tuşları yapmak isteyenler için çok yararlı bi prgram.diğer klavye ayarlarınıda anlatacağım yöntemle istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

glowpie programını başlatıyoruz, açılan pencereden üstte new diyip yeni temiz sayfa açılmasını sağlıyoruz.şimdi bu sayfada istediğimizz klavye tuşunu istediğimizle değiştiriyoruz.örnek w = uparrow yazdıkmı w tuşu üstok tuşu oluyor.aynı şekilde diğer tuşlarıda giriyoruz.hepsi bittikten sonra üstteki run a basıp programı simge durumuna küçültüp oyuna giriyoruz.tata yön tuşları ok tuşları oldu.istediğimiz klavye tuşlarını aynı yöntemle değiştirebiliriz.ondansonra file dan save as diyip bu yaptığımız ayarları save lersek bidaha yapmak zorunda kalmayız.oyunu oynamak istediğimizde, ilk önce GlovePie yı açıp, open diyip save lediğimiz dosyayı açıp üstteki run a basarak sonrada oyunun exe sine tıklayarak, yaptığımız klavye ayarlarıyla oyuna başlayabiliriz.

hatta tüm bu ayarları mouse tuşlarında yapabiliyoruz.denemedim ama mous un 4. ve 5. tuşlarının desteklenmediği oyunlarda bu program sayesinde onlarıda kullanabiliriz sanırsam.çok güzel program.

örnek vermek gerekirse, benim yaptığım ayarlar şu şekilde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarisakal -- 14 Şubat 2011; 1:58:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe
    quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Oyunun ilk başlarında tabancayı aldıktan sonra tam kontrolü bana vercekken siyah ekranda kalıyor.Ses var görüntü yok.Var mı bu sorunu yaşayan arkadaşlar..

evet var bazen oluyor oyunu kapatıp acınca düzeliyor.
    arkadaşlar oyuna ilk başlarken kafanı salla diyorya kafanızı sallamayın tepkilere bakın süper..
    adam ölmüş dostum falan diyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

crysis1 ve warhead de single in hangi bölümünde oyun mesada geçiyor ama crysis warsda hala en çok oynan harita mesadır haritanın şehirde olmasına gerek yoktu uygun bir harita yapılabilirdi.yakın çatışma dar harita aniaksiyon istediğimde bir sürü oyun var mesela cod serisi crysisi de multiplayer inde en çok bu techizat ve vasıtaları kullanabildiğim için seviyordum neyse crysis wars a devam napalım

Aslında bi konuda haklısın , benim birde canım KillStreaklere bozuldu .

Şöyle 10 tane Ks olsaydı , kendimiz seçebilseydik ..

Videolara baktım haritadan bi konta işaretliyosun , Gemi gelip ışın atıyo

Birde Helikopter desteği gibi Gemi Desteği var , gelip random ateş ediyor .

Keşke Black Ops'taki gibi Chopper Gun yada GunShip gibi bişeyler olsaymış

• oyunu orjinal almayı düşünmüyodum betayı yarım saat oynadıktan sonra kesinlikle almaya karar verdim:)betası buysa tam sürümünü düşünemiyorum flim gibi yapmışlar serfesisizim sıkıcam dişimi bekliycem tam sürümünü agız tadıyla bug suz kendi ayarladıgım grafik ayrlarında çicekk gibb oynucamm:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennzi -- 14 Şubat 2011; 1:47:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.