Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala bekliyoruz.
  • 4 çekirdekli işlemcide % kaç kulanıyor işlemciyi ?
  • arkadaşlar acaba tukçen yamasını indirebilceğimi yer varmı seslendirme dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

evet multiplayer moduna giriliyor.. server acabiliyorsun .. dx11 moduda acılıyor ..

DX 11 Modu nasıl açılıyor???

dx9'un dll dosyasının ismini dx 10 ya da 11 ile değiştiriyorsun

dx10.dll var 11 yokki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

evet multiplayer moduna giriliyor.. server acabiliyorsun .. dx11 moduda acılıyor ..

DX 11 Modu nasıl açılıyor???

evet dx11 nasıl açılıyor.şu dx9.dll ile dx11.dll in isimlerini değiştirmekse bahsettiğiniz onun pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim.oyun windowed mode da açılıyor ve benim 26" monitörde bu küçücük bi pencere oluyor, yazıları bile zor görüyorum.ayrıca oyun içindeki ayarlara da mouse ile erişemiyorsunuz.oyuna böyle hiç girmeyi bile denemedim ama yazılanlara görede oyuna girince bi müddet sonrada göçüyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

arkadaşlar acaba tukçen yamasını indirebilceğimi yer varmı seslendirme dahil

Oyunda TR. dil seçeneği var zaten. Sayfanın biraz yukarısında nasıl yapılacağı yazıyor.
  • dx11 işe yaramıyor arkadaşlar açılmıyor. betada dx11 shaderları yok deniliyor. sadece menüyü görebiliyoruz dx11'de, loading'te donuyor.
  • HARDCORE AYARLARDA ÇOK NADİR 30 FPS nin altına düşüyor ama sıklıkla 1-2 snlik takılmalar yapıyor sizce bu normalmi yani betadanmı kaynaklıyo acaba?

işlemci e8400 oc 4 ghz
    ram ocz 2 gb ddr2 900 mhz
    ekran kartı zotac 512 mb 8800 gt amp edition
    işletim sistemi windows 7

sürücüler güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F T Y

HARDCORE AYARLARDA ÇOK NADİR 30 FPS nin altına düşüyor ama sıklıkla 1-2 snlik takılmalar yapıyor sizce bu normalmi yani betadanmı kaynaklıyo acaba?

işlemci e8400 oc 4 ghz
    ram ocz 2 gb ddr2 900 mhz
    ekran kartı zotac 512 mb 8800 gt amp edition
    işletim sistemi windows 7

sürücüler güncel.

olabilir beta dır diye... fakat 8800GT de biraz az gelebilir oyuna.
  • q8300 4gb ram 9600gt 1gb ekran kartında 1440*900 de hardcoreda kasmıyor oleyy bee
    BİRDE ARKADAŞLAR PELERİN MODUNA GEÇİNCE NEDEN MAXİMUM ZIRH DİYO BU ADAM???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_1645

q8300 4gb ram 9600gt 1gb ekran kartında 1440*900 de hardcoreda kasmıyor oleyy bee
    BİRDE ARKADAŞLAR PELERİN MODUNA GEÇİNCE NEDEN MAXİMUM ZIRH DİYO BU ADAM???

nanosuit 2 ile fonksiyonşlar değişti hatta birisi detaylı analtsa şu yeni fonksiyonları bize keşke.

oyun betadır diyede olabilir o
  • benim için büyük bi hata var oyunda.ok tuşlarınıı atayamıyoruz.daha doğrusu seçeneklerden yön tuşlarını ok tuşları yapabiliyoruz ama oyuna girince yemiyo.wasd ile de asla oyun oynayamam.bi çözümünü bulursanız yazarsanız sevinirim.
  • e2140 2 gb rem ve ati 2600pro ekran kartıyla rahat oynuyorum :)) crysis 2 yi
  • arkadaşlar oyunu kuranlar konsoldan

r_driver dx10

veya

r_driver dx11

yaparak karşılaştırmalı ekran görüntüsü alabilir misiniz? ben official sürümü bekleyeceğim :)
  • Anlamadım gitti en düşük ayarlardada işlemcim %100 en yüksek ayarlardada %100
    işlemcim öyle kötü de degil e2160 3.5 ghz (Q6600e kafatutar). Advencede yag gibide hardcorede 20-25 fps de
    en iyisi oyun çıkana kadar beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 13 Şubat 2011; 19:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

Anlamadım gitti en düşük ayarlardada işlemcim %100 en yüksek ayarlardada %100
    işlemcim öyle kötü de degil e2160 3.5 ghz (Q6600e kafatutar). Advencede yag gibide hardcorede 20-25 fps de
    en iyisi oyun çıkana kadar beklemek

Yavaş...
  • beyler
    oyunu oynadım nano suit hakkında biraz açıklama yapayım anlamayanlar için

öncelikle giyside özellik 2'ye düşmüş zırh ve pelerin modu olarak diğerleri dürbün silay ve giysi ayarları. önceki oyunda 4 özellik vardı ama bunda 2 özellik var hız ve güç modu yok. hız ve güç modunu giysi kendi ayarlıyor mesela zıplamak için space tuşuna basılı tutunca giysi güç modunda aylıyor ve pelerin modunda güç ve hız kullanılabiliyor. zırh modu içinde aynı şey geçerli zırh modu süreli olmuş ve çok daa iyi koruma sağlıyor ama önceki oyundaki gibi zırh modunda enerji dolmuyor enerjinin dolması için giysiyi normal moda geçirmek gerekiyor. uzaylı öldürerek bir puan birikiyor o puanlar sayesinde giysi özellikleri güçleniyor çok puan biriktirerek çok daha hız çok daha güç, dayanıklılık kazanılıyor
    ve ayrıca giysi modları için Q zırh E pelerin modu bu tuşlara basarak mod değiştiriyorsunuz

crytek nano suit 2'de çok daha iyi bir kullanış şekli yapmış

• Tüm forumları hatim ettim ; aşağıdaki ayarları kullanıyorum ve video.pak 'i video.pak2 ye çevirdim videoları disable ettim donmayı engellemek için bu sefer oyunda 30sn de bir donup ekran yanıp sönüp sonra devam ediyor.. hep böyle yapıyor.. düzgün çalışan konfigürasyonu söyler misiniz?

" bastığımda şöyle bir yazı çıkıyor:

Error:Seems like infinite loop in GPU sync query
    D3D device is lost.Attempting device reset

quote:

; crysis2

sys_game_folder = GameCrysis2
    sys_dll_game = CryGameCrysis2.dll
    sys_user_folder = Crysis2
    ;sys_float_exceptions = 0
    sys_languages = turkish
    sys_spec = 4

log_Verbosity = 1
    log_WriteToFile = 0

r_ShaderCompilerServer = 0
    r_ShadersRemoteCompiler = 0
    r_ShadersNoCompile = 0
    r_displayInfo = 0
    r_VSync = 1
    r_width=1920
    r_height=1080
    ;e_TerrainDeformations = 1

g_skipIntro = 1
    g_enableInitialLoginScreen = 0
    g_gamespy_loginUI = 0
    g_useOnlineServiceForDedicated = 0

s_FormatType = 3

g_dlcPurchaseOverwrite = 1
    g_ignoreDLCRequirements = 0
    g_presaleUnlock = 1

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Oha beyler , Multiplayer oynayabiliyorum

Hemde istediğim her bölüme gireibliyorum , hatta F2 tuşuyla normal yürüme modundan çıkıp kamera moduna geçiyosunuz ve tüm şehri , kodlanan tüm haritayı gezebiliyosunuz !

Üstten geçen uçakların yanına kadar çıktım , içlerinden geçtim

SS falan koymak isterdim ama uğraşmak istemiyorum .

Zamanım olsa bunları Youtube'a koyucam , uff , izlenme rekorları kırarım

Hacı senin konuyu fişlemişler bari buraya yazda bizde deneyelim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

benim için büyük bi hata var oyunda.ok tuşlarınıı atayamıyoruz.daha doğrusu seçeneklerden yön tuşlarını ok tuşları yapabiliyoruz ama oyuna girince yemiyo.wasd ile de asla oyun oynayamam.bi çözümünü bulursanız yazarsanız sevinirim.

Bende aynı olayla karşılaştım ve sorunu çözemedim. Bende ok tuşları ile oynarım oyunları ama bunda mecbur wasd ile oynamak zorunda kaldım sıf bu sebeple hızlı koşmam gerektiğinde hızlı koşamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.