Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Hayır direk 1.9'u yükleyebilirsiniz.

çok teşekkürler
  • yükledim 1.9 patch i 136 mb doğru demi?? fps te artış gördüm biraz ama şu görüntü modlarında bi yenilik göremedim hani şu ultra dediğiniz acaba o başka bişeymi??

ısı değerlerinide şöyle vereyim HWmonitor ile ölçtüm normalde boştayken bütün değerler 50-60 arası 2 saat oynadıktan sonra anakart 80 , işlemcilerin biri 78 biri 81 , harddisk 50 , ekran kartı 83 ü gördü nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tello1989 -- 12 Ağustos 2011; 21:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tello1989

yükledim 1.9 patch i 136 mb doğru demi?? fps te artış gördüm biraz ama şu görüntü modlarında bi yenilik göremedim hani şu ultra dediğiniz acaba o başka bişeymi??

ısı değerlerinide şöyle vereyim HWmonitor ile ölçtüm normalde boştayken bütün değerler 50-60 arası 2 saat oynadıktan sonra anakart 80 , işlemcilerin biri 78 biri 81 , harddisk 50 , ekran kartı 83 ü gördü nasıl??

fena değil bu sıcaklarda normal
  • quote:

Modu 1 gün içinde iyice inceledim ve tessellation'ı öldürse bile orjinalinden daha iyi olduğuna karar verdim nedenini ise şöyle açıklayayım;

Şimdi dx11+highres+ultra şeklinde iken tamam çıkıntılar iyi güzel fakat texture ve gölge kalitesi yeterli değil bu yamayı yüklediğiniz zaman texture ve gölge o kadar kaliteli oluyorki dx11+highres+tess resmen çamur gibi gelmeye başlıyor ayrıca mod'ta texture ve gölgelerin kalitesi sanki duvarda çıkıntı varmış gibi gösteriyor. Açıkçası mod ile oynadıkta sonra keinlikle normal oynanmıyor çamur gibi geliyor insana duvarlar, asfalt, yapraklar, ağaçlar kısaca her kaplama yetersiz oluyor.

ben beceremedim
    yamayı da yükledim olmuyor texture yi düzeltemiyorum

• mesela şu mermi izleri normal mi
    oyunun grafik kalitesinden bir türlü tatmin olmadım

Crysis 2 (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 14 Ağustos 2011; 6:20:46 >

• Sorunuzdaki Texture'u düzeltme olayını anlamadım, yükledim ama texture'lar istediğim kalitede olmadı bunu mu kastedmiştiniz? Eğer yamayı halledemediyeniz şöyle yapın oyunu baştan kurun sonra 1.9 patchi kurun sonrada maldo texture ve ardından blackfires'ı kurun. Dx11 ve highres paketine ihtiyaç duymuyor yamam yani onları kurmanıza gerek yok.

Mermi izleri dediğiniz şey yeşil renkli doğrular ise o nanosuit elbisenin bir özelliği 'X' tuşuna basarak parmak uçlarından bitanesinde görebilirsiniz aktif olduğunu.
  • Beyler crysıs 2 uyelıgıme gıremıyorum.Oyun acılıor gırıs ekranında kullanıcı adı ve sıfrem otomatık gırılmıs olarak gozukuyor giriş diyorum ağ bağlantınızı kontrol edın uyarısı fln verıyor.Bır kac kere sansa baglandı cok oyuncu moduna gırıyorum tekrar ağ bağlatınızı kontrol edın dıyor.Sıfre ve kullanıcı adını tekrar gırdım bu sefer yanlıs gırıs bılgılerı dıyor.

Ne yapmam lazım kafayı yıcem noluyor 60 TL verdık oyuna karsılıgı bumu olucak Yardım edın ne yapmam lazım !!1
  • quote:

Sorunuzdaki Texture'u düzeltme olayını anlamadım, yükledim ama texture'lar istediğim kalitede olmadı bunu mu kastedmiştiniz? Eğer yamayı halledemediyeniz şöyle yapın oyunu baştan kurun sonra 1.9 patchi kurun sonrada maldo texture ve ardından blackfires'ı kurun. Dx11 ve highres paketine ihtiyaç duymuyor yamam yani onları kurmanıza gerek yok.

Mermi izleri dediğiniz şey yeşil renkli doğrular ise o nanosuit elbisenin bir özelliği 'X' tuşuna basarak parmak uçlarından bitanesinde görebilirsiniz aktif olduğunu.

teşekkürler

maldo texture yi bilmiyordum
    deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

mesela şu mermi izleri normal mi
    oyunun grafik kalitesinden bir türlü tatmin olmadım

Hayır, nano giysinin bir özelliği. Sanırım "Tehdit Algılayıcı" gibi bir ismi vardı.

• elektrik terminaline ulaş diye bi görev var o binadan zıplıyorum en üste geliyorum ne denediysem olmadı sıkışıp kaldım binanın içinde nasıl geçeceğiz arkadaşlar bu bölümü? bide bu kaç bölüm sürüyor oyunun neresindeyim onu öğrensem iyi olur
  • arkadaşlar oyunu bugün yükledim ancak oyun açlıyor crytek nvdia intel falan reklamlarından sonra uydu görüntüsünden bi haritada gezio kamera ama devamı yok menü faLAN ne yapmam lazım????
  • sorunumu çözdüm arkadaşalar oyunu silip tekrar kurarak. Ancak şimdi başka bir sorunum var sistemimde 2 adet hd 6850 crossfire durumda ve crossfire aktifken oyunun görüntüsünde sürekli bozulmalar oluyor bunun için bir fiz çıkmış sanırım bunu nerden edinebilir ve nasıl kurabilirim yardım eli uzatmanızı rica ediyorum...
  • Oyunu çıktığı ilk gün 79 küsür TL'ye aldım ve şu an oyun bende değil. Tanıdığım abilerim kardeşlerim sebeplensin diye dağıtıyorum oyunu, ben çok hayal kırıklığı yaşadım. Almadan önce çıksında alayım diye günleri sayarken, aldıktan sonra ne zaman mp'si düzelecek diye günleri sayar oldum. Zaten sonrada bir zamanlar var olan Röleyi geçir hackiylede 2 günde son prestige geldim zaten sonrada bıraktım.
    Bundan sonra bir Crytek oyununu önce torrenttan, güzel ise orjinal alırım. Salak gibi AC: Brotherhood gibi 8 defa bitirdiğim oyunu almak varken C2 aldım ya hayatımın en büyük kazığını geçirdiler bana ve şu an hala üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Oyunu çıktığı ilk gün 79 küsür TL'ye aldım ve şu an oyun bende değil. Tanıdığım abilerim kardeşlerim sebeplensin diye dağıtıyorum oyunu, ben çok hayal kırıklığı yaşadım. Almadan önce çıksında alayım diye günleri sayarken, aldıktan sonra ne zaman mp'si düzelecek diye günleri sayar oldum. Zaten sonrada bir zamanlar var olan Röleyi geçir hackiylede 2 günde son prestige geldim zaten sonrada bıraktım.
    Bundan sonra bir Crytek oyununu önce torrenttan, güzel ise orjinal alırım. Salak gibi AC: Brotherhood gibi 8 defa bitirdiğim oyunu almak varken C2 aldım ya hayatımın en büyük kazığını geçirdiler bana ve şu an hala üzülüyorum.

Üzülme dostum yapacak bir şey yok, hepimiz o hataya düştük bu oyunda. Koskoca EA Games nasıl olur da hile problemini çözemez benim aklım almıyor. Hadi oyun bu haliyle de idare eder, multiplayer oynarız diye düşünüyordum fakat hileden geçilmiyor. Adam ne yazmışsa kendine, bir başlıyor saydırmaya kaç tane adam varsa öldürüyor. Hiç bitmeyen görünmezlik falan yazan mı ararsın, hiç bitmeyen mermi mi ararsın hepsi var. Bir zamanlar çoluk çocuk işin irine girince Counter Strike'ı oynamayı bırakmıştık, bu da aynı oldu resmen.

• hahaha bitirdim oyunu mükemmel tek kelimeyle.... benim adım PROPHET
  • quote:

elektrik terminaline ulaş diye bi görev var o binadan zıplıyorum en üste geliyorum ne denediysem olmadı sıkışıp kaldım binanın içinde nasıl geçeceğiz arkadaşlar bu bölümü? bide bu kaç bölüm sürüyor oyunun neresindeyim onu öğrensem iyi olur

or da ilerledikten sonra bir siyah balkona benzer bir şey var onun üzerine çıkıyon sonra aşağı iniyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

elektrik terminaline ulaş diye bi görev var o binadan zıplıyorum en üste geliyorum ne denediysem olmadı sıkışıp kaldım binanın içinde nasıl geçeceğiz arkadaşlar bu bölümü? bide bu kaç bölüm sürüyor oyunun neresindeyim onu öğrensem iyi olur

or da ilerledikten sonra bir siyah balkona benzer bir şey var onun üzerine çıkıyon sonra aşağı iniyon

dostum sağolasın bitirdim oyunu

• Arkadaşlar patchleri yeni yükledim. Oyunda aldığınız ortalam fps yi hangi benchmark tool ile ölçüyorsunuz?
  • zoraki 2 sefer oynadım okadarda umutla beklemiş olduğum bir oyundu orjinal alak destek olak dedik.
    crysis3 kesinlikle orjinal almam

multiplayer cok umudum vardı ilk oyundaki araça kullanma harita büyüklüğü olsun süperdi

görünmez olupta çabucak biten enerji hilecilerin baştan engellenmemesi sen ates edersin adam hala diri
    adam tek mermi öldürür seni küfür etmekten başka oyun içinde birsey yok
    2 sefer bitiri bitirmez hemen sildim oyunu

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.