Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CRYSIS 2, imzamdaki oyunları oynamış olmama rağmen en iyi FSP oyunudur. Grafikler, senaryo ve gerçekçilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

zoraki 2 sefer oynadım okadarda umutla beklemiş olduğum bir oyundu orjinal alak destek olak dedik.
    crysis3 kesinlikle orjinal almam

multiplayer cok umudum vardı ilk oyundaki araça kullanma harita büyüklüğü olsun süperdi

görünmez olupta çabucak biten enerji hilecilerin baştan engellenmemesi sen ates edersin adam hala diri
    adam tek mermi öldürür seni küfür etmekten başka oyun içinde birsey yok
    2 sefer bitiri bitirmez hemen sildim oyunu

katılıyom çoğuna bunun onlinını hiç iyi yapamamışlar umarım bir sonrakin de düzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 19 Ağustos 2011; 14:06:37 >

• uzun bir aradan sonra multiplayer oynadım şimdi extreme e aldım tüm ayarları dx9 vs. multi için 910/4400 de bile bazı yerlerde takıldı oyun belki server dan dır belki 280.26 driverındandır bilemeyicem ama hiç beklemezdim çünkü eskiden takır takır işliyordu bu yeni çıkan patchlerde buna sebep olabilir diye düşünüyorum .birde brightness sanki azalmış biraz. herneyse zaten sistemi formatlaycam yine oynarım bu sefer temiz ssitemle.

not: ekran ayarları , lcd ayarları fabrika ayarlarında. yani hiç bir değişiklik yok, ilk gün neyse şimdikide öyle ama oyundaki parlaklık ve fps gerçekten düştü anlamış değilim....

edit: birazda paslandım contorllerde ama armor leveli max a dayadım bide 8000 puan falan kastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Ağustos 2011; 23:30:55 >

• PS3 de oynayan varsa beni eklesin. PSN adım imzamda yer alıyor...
  • beni de ekleyin ben önceki hesabımda baya bi level yapmıştım zar zor çünkü çok kasıyo ama hesabım kapatıldı yeni psn:superucerr isteyen eklesin ps3 de
  • benim crysis 2 de 15 - 20 dakka oynuyorum ve bilgisayar kendi kendine kapıtıyo ve bu olay üç kere olunca oyun kayıtları siliniyo

• oyuna tekrardan başlayınca acemilerle oynuyom en az 20 kişi alıyom ama gene çok kasıyo
  • ya bu silah sayısını arttırmaları lazım çok az silah var
  • Arkadaşlar neden bu kadar az oyuncuya düştü crysis 2 ? 500 tane küsür server buluyor max 20 tanesi dolu geriye kalan çooook büyük bir çoğunluğu boş :( verdiğim paraya acıdım ya bu kadar neden azaldı oyuncu anlam veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 28 Ağustos 2011; 3:43:50 >
  • arkadaşlar merhaba, hd 6850x2 crossfire kullanıyorum ancak oyunda bir türlü multi gpu kullanamadım yani ati catalyst'te crossfire açıkkende aynı fpsyi alıyorum kapalıykende??
  • orjinalini alanlar öve öve bitiremiyorlar arkadaş
  • crysis 2 directx 11de sorun yaşayan var mı ? min 25fps max 50 fps 'de çalışıyor tüm ayarlar en sonda ultra textures de dahil 1.9 patch yüklü.. kartı default değerlerine getirmezse siyah bir ekrana maruz kalıyorum.. default değerlerinde de hareketli sahnelerde 25fps diğer sahnelerde ise 25-50fps arasında gidip geliyor sanki bir sorun varmış gibi
  • Benim küçük bir sorunum. Originden LE versiyonunu indiriyorum şu an . Fakat bildiğiniz gibi EADM-Origin de LE'lerde Türkçe özelliği yok. Bu durumu nasıl halledebilirim ? ? Tam olarak sorunsuz türkçe yaması var mı ara videoları da Türkçe dublaj olan
  • 560 tane server buluyor en fazla 20-25 tanesi 16 kişilik yani full,diğer geriye kalan 540 tane küsürü bomboş Vallaha oynuyacak server bulamıyorum.Neden diye soruyorum hep kendime neden bu kadar az oyuncu kaldı diye.Ve hala 1.9 orjinal yamasında multi oynarken bağlantı kesildi diye arada hata vermekte yani yuh dedim,yoğunluktan olamaz bomboş,internet bağlantısından olamaz.Yani bir adam gibi patch çıkaramadılar olan oyunu bırakan oyunculara olduCrysis 2'i şu anda hala oynuyanlar buraya nicklerini yazarlarsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 31 Ağustos 2011; 4:16:48 >
  • Beyler ben tr server bulamıyorum ve buldugum serverlarda hep clanlar mevcut.Clanlarda en az 2 tane hileci var.Bana 1.9 patchte hile yoq demeyin adamlar neler yapıyo neler.Bu arada benım nick aydogdu1453 crytekten daha aktif olmasını bekliyoruz.Dlc çıkaracagına adam akıllı online altyapı yapsın.
  • Explosive(TR) Oyundaki Nickim..Ekleyelim Birbirimizi Arkadaşlar
  • ya bu oyunun oto kayıt sisteminden nefret ediyorum bi ölüyorum en baştan başlıyor deli oluyorum ayrıca bi bölümde koca robotu 1 günde ancak yenebildim
  • Bu oyunun orjinalini sırf multiplayer oynayabilmek için alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Bu oyunun orjinalini sırf multiplayer oynayabilmek için alacam.

al al
  • beğenmedim pek bu oyunu oyun motorumu ne grafik fala n rahatsız edici
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.