olur kardeşim fazlasıyla... ingilizcen varsa (ki çok fazla olmasına gerek yok anlaman için) verdiğim linkte adım adım yamayı kurma aşaması anlatılıyor. inanki zor birşey değil ve yaptıgına %1000 değecek bir yama
eger takıldıgın 1yer olursa PM atabilirsin.
ya hocam iki paketi de yükledim öyle ciddi bir fps düşüşü yaşamadım fps genelde 50 -70 arası değişiyor ama 50 nin altına nadiren düşüyor fps değerlerim normal mi sanki ben daha çok kasar zannetmiştim acaba ben ultraya getrimeyi mi beceremedim
1st: Patch 1.9 2nd: Crytek HiRes Textures(optional) 3rd: MaLDo HD Texture Pack 4th: BlackFire's Mod 2 5th: DirectX 11 Ultra Upgrade (Optional) (If you've already Installed it, reinstall it) 6th: Change at the shortcut (step #6)
3. adımı atlamışım
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
1st: Patch 1.9 2nd: Crytek HiRes Textures(optional) 3rd: MaLDo HD Texture Pack 4th: BlackFire's Mod 2 5th: DirectX 11 Ultra Upgrade (Optional) (If you've already Installed it, reinstall it) 6th: Change at the shortcut (step #6)
3. adımı atlamışım
hocam tam kur sen saglıklı birşekilde..
quote:
Orijinalden alıntı: tanreall
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Bir türlü acamiyorum oyunu yükledim.ama oyuna giriyor muzik caliyor ama görüntü gelmiyor crackden dolayimi?
Evet.
Hocam saglam crack nerden bulabilirim 2 3 tane denedim olmuyor hiç biri.
en saglam CRYSIS 2 1.9 cracki bende var arkadaşlar. isteyenler PM atsın
bu menü çıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
bu menü çıkmıyor
biryerlerde yanlış yapıyorsundur hocam. oyunu sil. baştan yükle. masaüstü kısayol tuşuna gerekli kodu ekledin değil mi en son adımda?
kısayolu da ekledim ama biryerde hata var
vallahi hocam güzelce bir temizle tekrar yükle derim. ben yaptım oldu yani
quote:
quote:
quote:
Bir türlü acamiyorum oyunu yükledim.ama oyuna giriyor muzik caliyor ama görüntü gelmiyor crackden dolayimi?
Evet.
PM
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet.
PM
@KUMANDANASKER ve @tanreall Hocama saygılar ve tesekkurler ilgilendikleri için :)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet.
PM
@KUMANDANASKER ve @tanreall Hocama saygılar ve tesekkurler ilgilendikleri için :)
Rica ederim.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet.
PM
lafı olmaz, kardeşiz biz..
o değil de 1.9 yamay yüklemeye çelışıyorum zaten yüklü diyor ama yüklü değil neredeki hangi kayıt anahtarını silmeliyim
sorunu çözdüm
black fire mod oynayınca crysis 1 oynarken hissetiğim o kaliteyi hissettim