Bildirim
Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (236. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Görüntü kızarıyor herşey karışıyor. Katalizör gücümü bitiyor en son kayda alıp oynuyorum öyle olduğu zaman. Çok sinir birşey. -
BLACKFİRE TAVSİYE ETMEM
berbat birşey
contrastı abartmışlar iğrenç olmuş
bir de fov aşırı yüksek -
-
evet bunun ilk mucidi Alfred Hitchcock'tu herhalde
o mesela yönettiği filmlerde kısa bir sahnede figüran olurmuş
Mimar Sinan da bazı eserlerine böyle gizemler gizlemiş -
Hayatimda böyle güzel oyun görmedim.hem türkçe hemde grafikler o kadar saglam ki anlatamam biran önce bitiririm bu gece basliyorum oyuna evde @KUMANDANASKER hocama tekrardan tesekkur ediyorum verdigi crack sayesinde bu oynu oynayabilecegim suan girip göz gezdirdi 1 2 harika ötesi bir oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hayatimda böyle güzel oyun görmedim.hem türkçe hemde grafikler o kadar saglam ki anlatamam biran önce bitiririm bu gece basliyorum oyuna evde @KUMANDANASKER hocama tekrardan tesekkur ediyorum verdigi crack sayesinde bu oynu oynayabilecegim suan girip göz gezdirdi 1 2 harika ötesi bir oyun
ricaederim kardeşim. lafı olmaz
MAKSİMUM GÜÇ
-
quote:
Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER
quote:
Hayatimda böyle güzel oyun görmedim.hem türkçe hemde grafikler o kadar saglam ki anlatamam biran önce bitiririm bu gece basliyorum oyuna evde @KUMANDANASKER hocama tekrardan tesekkur ediyorum verdigi crack sayesinde bu oynu oynayabilecegim suan girip göz gezdirdi 1 2 harika ötesi bir oyun
ricaederim kardeşim. lafı olmaz
MAKSİMUM GÜÇ
Türkçe olusuna hayran kaldim keske her oyun böyle olsa
-
Ben de intro olayına hastayım. Müzik konusunda çok başarılı, nanosuit sesleri zaten mükemmel. (İngilizce olan) -
dx11 ve hrp yamalarından sonra
şimdi de kaydettiğim oyunu açıp oynayamıyorum
oyuna yeniden sıfırdan başlayınca açılıyor ama kayıtlı yerden başlayamıyorum
var mı çaresini bilen -
onlinı silip tekrar yazsalarda düzeltseler şu onlinı -
-
quote:
eğer tutulursa EA games de oyunlarına tr desteği verecekmiş Crysis 2 cıkmadan önce bi yerde görmüştüm inşallah olur -
quote:
Orijinalden alıntı: tekno_trend
quote:
eğer tutulursa EA games de oyunlarına tr desteği verecekmiş Crysis 2 cıkmadan önce bi yerde görmüştüm inşallah olur
Dün 2 saat civari oyunu oynama imkanim oldu ve gercekten harika bir oyun hiç bir oyundan böyle zevk almadim oynarken
-
quote:
X-Slim
İnşallah baska oyunları da böyle türkce oynayabiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: tekno_trend
quote:
X-Slim
İnşallah baska oyunları da böyle türkce oynayabiliriz
inşallah hocam -
arkadaşlar giysi arızalı diyor ve ekran buğulaşıyor ve giysi tekrardan başlatmıyor kendini öyle kalıyor. nasıl halledicez bu sorunu ?
sürüm: 1.9
sistem: gereğinden fazla yeterli extreme ayarlarda oynuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
arkadaşlar giysi arızalı diyor ve ekran buğulaşıyor ve giysi tekrardan başlatmıyor kendini öyle kalıyor. nasıl halledicez bu sorunu ?
sistem: gereğinden fazla yeterli extreme ayarlarda oynuyorum.
Oyun takılı mı kalıyor orda ? -
quote:
sistem: gereğinden fazla yeterli extreme ayarlarda oynuyorum.
bende de aynısı oluyor ve yeniden başlatınca düzeliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X