Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.9 patch yüklerken böyle dedi : crysis 2 could not be located on your system.Re-install crysis 2 and the run this patch again.
    High Resolution yüklerken: On startup,line 79:attempt to concatenate global ''g_productpathtemp'' ( a nil value) sonra next dedi bastim Failed to extract file from archive : Diff_000001.dif dedi
    Dircht 11 ultra upgrade yaparken de : On startup,line 79:attempt to concatenate global ''g_productpathtemp'' ( a nil value) dedi sonra next dedim bişiler oldu failed to patch file : %appfolder%/patch/dx11.pak dedi hata verdi.

noldu şimdi neden hepsi hata verdi ?
  • sil baştan yükle ve daha sonra yamayı kur diyor
  • Siliyorum tekrardan kuruyorum bakalım. 25 lira ne için hocam o key olmadan oynanmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 3 Ekim 2011; 22:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

1.9 patch yüklerken böyle dedi : crysis 2 could not be located on your system.Re-install crysis 2 and the run this patch again.
    High Resolution yüklerken: On startup,line 79:attempt to concatenate global ''g_productpathtemp'' ( a nil value) sonra next dedi bastim Failed to extract file from archive : Diff_000001.dif dedi
    Dircht 11 ultra upgrade yaparken de : On startup,line 79:attempt to concatenate global ''g_productpathtemp'' ( a nil value) dedi sonra next dedim bişiler oldu failed to patch file : %appfolder%/patch/dx11.pak dedi hata verdi.

noldu şimdi neden hepsi hata verdi ?

1-oyunu ve klasörünü sil
    2- oyunu tekrar kur
    3- 1.9 yamayı kur
    4- dx11 ve ht paketleri yükle
    5- kürek

dikkat kürek en sona

1.9 yamasını yüklerken yine hata alırsan
    oyuna gir profil oluştur ve çık
    profil oluşturamıyorsan kürekleyip öyle profil oluştur ama sonra küreği sil orjinal exe yi yükle

1.9 yama sadece orjinal exe ile çalışıyor

• Tamam hemen deniyorum hocam
  • quote:

Siliyorum tekrardan kuruyorum bakalım. 25 lira ne için hocam o key olmadan oynanmaz mi?

crysis 2 cdkey 25-tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Siliyorum tekrardan kuruyorum bakalım. 25 lira ne için hocam o key olmadan oynanmaz mi?

crysis 2 cdkey 25-tl

Ben kurarken key felan istemiyor ?
  • quote:

Tamam hemen deniyorum hocam

yalnız uyarıyorum
    dx11 ve ht paketlerden sonra açık alanlarda ciddi fps düşüşleri yaşayacaksın...
  • quote:

quote:

quote:

crysis 2 cdkey 25-tl

origin için cd key 25 tl
  • quote:

quote:

quote:

quote:

crysis 2 cdkey 25-tl

origin için cd key 25 tl

Pardon hocam kusra bakmaya biraz aklım durdu pardon anladım şimdi :)

valla oyun çok iyi hocam ben sadece kayitli oldugum yerden oynayabiliyim tekrardan yeter o kadar bana tek sorunum o oyunu oynuyorum kayitliyorum kapatip aciyorum ama devam etmiyor oynadigim yerden hata verip kapaniyor oyun bakalim düzelicekmi

• Yamayi yüklerken hata verdi yine. Bende oyuna giriyim dedim şimdi seri numarasi istiyor oraya ne yazicam önceden sormadiydi ?
  • kayıtlı oyunu yüklemem sorununu ben de yaşıyordum düzeldi

bence hiç uğraşma al 25 tl ye origin key

ama yok uğraşacağım diyorsan

her yamayı orjinal exe üzerine kur
    küreği sonra yapıştır
    1.9 yaması oyuna girip profil oluşturduysan oluyor
    cd key istiyorsa kürek yap
  • ugraşcam hocam inat ettim. Failed to initialize the gamestartup inferface diyor crack i kurup girmeye calısınca?
  • geçen multide JAW ile triple kill yaptım. 5000 bonux XP aldım 31 LVL oldum 50 ye daha var
  • Herneyse vazgectim bunla ugrascak vaktim yok oynamam artik olur biter oyunu siliyorum çok uyuz oldum...
  • daha hiç multi oynamadım

• quote:

bu kız bile küfrediyo oyunda ama karadenizlinin konuşma daha iyi

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.