Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu kurdum yamayı 1.9 u kurdum kürekledim sorun yok değil mi beyler doğru mu yaptım?
    Bugün oynama fırsatına nail oldum.Tek kelime ile müthiş.Çok yüksekte oynuyorum ultra + dx11 texturede yamalarından sonra ne olur bilemem bir kaç yıl sonrada onu oynarım belki.
    Optimizasyon mükemmel.
  • ikinci kez bitirecem bu sefer 1080p DX11 Ultra HQ Textures ON.

SS ler...

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ikinci kez bitirecem bu sefer 1080p DX11 Ultra HQ Textures ON.

SS ler...

Oyun içi fps görülmüyor mu bu oyunda? r_displayinfo yazıyorum tık yok bir bilgin var mı?
    Resimler müthiş hayran kalmamak elde değil.GTX 460 için para biriktirmeye başlasam iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 27 Ekim 2011; 0:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ikinci kez bitirecem bu sefer 1080p DX11 Ultra HQ Textures ON.

SS ler...

Oyun içi fps görülmüyor mu bu oyunda? r_displayinfo yazıyorum tık yok bir bilgin var mı?
    Resimler müthiş hayran kalmamak elde değil.GTX 460 için para biriktirmeye başlasam iyi olur

GTX 460 alma. 560Ti al.. bu zamanda boşver sen gtx 460 ı.

valla ben afterburnerla aida64 kullanıyorum OSD için.

SS ler güzel bencede herşeyi kökleyince crysis 2 ortaya çıkıyor sonunda olması gerektiği gibi... gtx 460 la oyanabililiği fazla ama yoğun sahnelrde fps düşüyor 560 ti şart artık her koşulda.

• Oyun bilgisayarımda yüklü ama ben bu tür oyunları hiç sevmem acaba oynayayımmı yoksa sileyimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Oyun bilgisayarımda yüklü ama ben bu tür oyunları hiç sevmem acaba oynayayımmı yoksa sileyimmi?

Yüklü ise en azından 3 bölüm oyna seversin.
    Senaryo klişe ama işlenişi çok güzel mekanlar falan.Ayrıca grafikler ve optimizasyon müthiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde sevmediğim oyun tarzıdır.. Vur kır ilerle falan... Ama oyunun Türkçe olması bende merak uyandırdı , bu seferde grafikler çok fena laptopda oynayamam derken valla benim laptop canavar çıktı takır takır çalıştırdı oyunu. ...

Sonuç olarak oyun güzel , Türkçe olması ayrı bi güzellik katmış , ama haritada ilerlerken karıştırıyorum , galiba o da bu tür oyunları pek oynamadığımdan oluyor... Bakalım sıkılmazsam bitiririm
  • quote:

quote:

Oyun bilgisayarımda yüklü ama ben bu tür oyunları hiç sevmem acaba oynayayımmı yoksa sileyimmi?

Senaryo klişe ama işlenişi çok güzel mekanlar falan.Ayrıca grafikler ve optimizasyon müthiş.

Korku varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Korku varmı ?

Yok.
  • quote:

quote:

quote:

Korku varmı ?

bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsin. hiç bir şekilde bir gerilme/korkma söz konusu değil.

eğer oyunlardan çok etkilenen biri isen metro 2033, dead space ve zombili oyunların çoğundan uzak dur .

yanlış anlamanı istemem. dalga geçmiyorum. kalbinde ritim bozukluğu olan biri olarak paylaşıyorum bunları.

sonuç olarak arkadaşımızında dediği gibi bu oyunda korku unsuru bulunmamakta.

• yeni haber varmı beyler warhead gibi bi devam oyunu yada crysis 3 ile alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

yeni haber varmı beyler warhead gibi bi devam oyunu yada crysis 3 ile alakalı

daha 2 nin tadı cıkmadı ne 3
  • Zaten ana karakterde nano suit olduğu için ve gizlilik modu olduğu için senden korkmaları lazım
    Bol bol headshot yapmaya çalıştım singleda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenrod

quote:

quote:

quote:

Korku varmı ?

bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsin. hiç bir şekilde bir gerilme/korkma söz konusu değil.

eğer oyunlardan çok etkilenen biri isen metro 2033, dead space ve zombili oyunların çoğundan uzak dur .

yanlış anlamanı istemem. dalga geçmiyorum. kalbinde ritim bozukluğu olan biri olarak paylaşıyorum bunları.

sonuç olarak arkadaşımızında dediği gibi bu oyunda korku unsuru bulunmamakta.

Teşekkür ederim yorumun için yoksa silecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 31 Ekim 2011; 20:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

yeni haber varmı beyler warhead gibi bi devam oyunu yada crysis 3 ile alakalı

proje aşamasında bir oyun varmış. fakat Crysis 2'deki abimiz alcatraz olarak mı devam edeceğiz yola, warheaddaki gibi paralel bir zamanda başka bir karaktere mi bürüneceğiz gibi soruların cevapları henüz net değil. fakat yeni oyunun proje aşamasında ilerlemeler kaydedildiğini zaten crytek tarafından "sızdırılmıştı".

büyük ihtimalle cryengine 3 kullanacaklar. yeni bir oyun motoru çok vakit kaybettirir.
  • Oyunun amacı nedir.Şuan metroya git bölümündeyim
  • oyunu kurdum ve crackledim, daha sonra yeni versiyon var diyerek versiyon yükseltti.
    versiyon yükeleme bittikten sonra pc de crysis 2 dosylarını aradı ama bulamadı. oyunu başlatamıyorum ne yapabilirim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

oyunu kurdum ve crackledim, daha sonra yeni versiyon var diyerek versiyon yükseltti.
    versiyon yükeleme bittikten sonra pc de crysis 2 dosylarını aradı ama bulamadı. oyunu başlatamıyorum ne yapabilirim arkadaşlar.

Oyunu kurduğun yerden açmayı dene
  • Arkadaşlar son istasyon bölümündeyim terminali geri al görevi. Orada büyük bir yaratık pencereden giriyor sinyalci mi ne. 2 adım atıyor ve ortadan kayboluyor. Crack te falan mı sorun var ?
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.