Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu seri numara aktivasyon sınırı aşmıs oyun orjinal bi kaç kere keyi girmek zorunda kaldım tekrar tekrar gene istedi keyi yazdım böyle sorun çıktı 60 tl boşamı gitti ne yapmam lazım :S
  • Şimdi oyunun son kısmından anladık ki devamı gelecek bunun.. Bi açıklama falan yapıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit1x1

bu seri numara aktivasyon sınırı aşmıs oyun orjinal bi kaç kere keyi girmek zorunda kaldım tekrar tekrar gene istedi keyi yazdım böyle sorun çıktı 60 tl boşamı gitti ne yapmam lazım :S

ne hatası aldığını yazmamışsın
  • Bi ben oynayamadim ya su oyunu fena morallarim bozuk :)
  • indirimdeyken orjinal alsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: Halit1x1

bu seri numara aktivasyon sınırı aşmıs oyun orjinal bi kaç kere keyi girmek zorunda kaldım tekrar tekrar gene istedi keyi yazdım böyle sorun çıktı 60 tl boşamı gitti ne yapmam lazım :S

ne hatası aldığını yazmamışsın

Sorunu çözüm ea yetkili biriyle görüştük oldu tşk
  • Arkadaşlar benim oyunda bir gariplik oldu.

Ben en son çıkan yamaları kurduktan sonra oynamamıştım oyunu. Oyunu aylar sonra ilk defa oynayayım dedim. Oyuna sorunsuz başlıyorum ama ölüp tekrar başla değince oyundan atıyor. Ölmeyip bölüm bitirip yada bölüm bitirmeden oyundan çıkıp tekrar girdiğimde oyuna oyunu sürdür dediğim yükleme ekranında sona gelince oyundan atıyor.

Oyunu komple silip tekrar kurdum yamaları da sıra ile kurdum ama değişen bir şey olmadı. Sorun ne olabilir. Oyun orijinal sürüm dür. Daha ön siparişe çıkar çıkmaz almıştım. Eskiden böyle bir sorun yoktu.
  • PS3 de oynuyorum böyle grafik görmedim. Ağzım açık kaldı resmen. Bu nesilde hala böyle grafik yapabiliyor demek. O şehri, binaları nasıl tasarlamışlar süper valla. Etrafı seyretmekten oyunu oynayamıyorum. Önce Crysis 1 i bitirdim hemen ardından Crrsis 2 ye başladım. Crysis 1 PS2 oyunu gibi kaldı resmen Crysis 2 nin yanında.
  • Oyunu tekrar komple sildim ve kurdum. Bu defa hiç bir yama kurmadan başlattım ve yukarıda söz ettiğim sorunları yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

PS3 de oynuyorum böyle grafik görmedim. Ağzım açık kaldı resmen. Bu nesilde hala böyle grafik yapabiliyor demek. O şehri, binaları nasıl tasarlamışlar süper valla. Etrafı seyretmekten oyunu oynayamıyorum. Önce Crysis 1 i bitirdim hemen ardından Crrsis 2 ye başladım. Crysis 1 PS2 oyunu gibi kaldı resmen Crysis 2 nin yanında.

Ben önce PS3 ünü oynamaya başlamıştım sonra PC versionunu alıp kurdum grafikte çok fark var, sırf bu oyun için ekran kartımı yeniledim, şuan oynuyorum pcde, plazmaya kasayı bağlayıp 3D oynamayı deneyeceğim şu gözlüğü alayım da.
  • hikaye oscarlik
  • Aynen çok güzel hikayesi var :)
  • http://www.markafoni.com/product/1261809/
    arkadaşlar oyun indirime girmiş almak isteyen olursa diye
  • Çok komik.

Bende yama kurunca Crysis serisi kafayı yemeye başlıyor nedense. Yama yokken önemsiz sorunlar hariç sıkıntısız oynadığım oyunlar ne olursa bozuluyor. Oyundan atmalar filan başlıyor. Elimdeki Crysis serisi orijinal olmasa yama korsan oyuna uyum sağlamıyor ama elimdeki orijinal.

Ha ilk oyun orijinal olmasına rağmen sürücüye dvd takmamak için ilaçla kullanıyorum çünkü dvd bir yerinde çatlak var. Ama ikinci oyun ilkinden farklı olarak zaten dvd istemeyecek şekilde Crytek tarafından yapılmış. O sebeple kurduğum gibi oynuyorum ama yama kurunca crysis 2 de sapıtıyor.

Şu an Crysis 2 yamasız ve sorunsuz çalışıyor. Crysis 1 ise 1.1 ve 1.2 yaması kurulu çalışıyor ama 1.2.1 kurunca oda bozuluyor.

Benim dışında Crysis serisine orijinal sahip olan ve yama kurunca oyunu bozulmaya başlayan arkadaşlar oldu mu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Ekim 2011; 13:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

http://www.markafoni.com/product/1261809/
    arkadaşlar oyun indirime girmiş almak isteyen olursa diye

üyelik istiyo bu site
  • oyunu ilk defa bugün kurdum ve oynadım. şimdiye kadar oynamadığım için ne kadar pişman oldum anlatamam.dx11 açık ultra ayarlarda high texture yaması kurulu , grafikler inanılmaz
  • Arkadaşlar HD6850 kullanıyorum kasayı plazmaya bağladım, oyunu açtım 3D ayarını aktif ettim ancak gözlükle izleyemiyorum, tv nin 3d seçeneğini aktif ediyorum ancak oyundaki görüntüler değişmiyor yine bulanık görünüyor, acaba kartım amd olduğu için mi?
  • bilimiyom bi googleye yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

bilimiyom bi googleye yaz

Yazıyorum zaten bulamadığım için buraya geldim.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.