Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o bölümü pek iyi hatırlamıyorum ama sende sorun olabilir
  • Arkadaşlar ben katliam paketini almayı düşünüyorum;fakat size bir şey sormak istedim önce.BUu pkaetin serverleri var mı,yani oynanıyo mu,yoksa serverler bomboş mu?
  • Oyunu aldim ama guc kaynagi bekliyorum oynayan cok kisi varmi
  • arkadaslar yukledım oyunu tıkladım ama tekrar ''Downloading Crysis 2 v1.9'' indiriyo netten kendısı ve daha sonra serial key soruyo anlamadım gitti nasıl yapcaz
  • Hey gidi Crysis be ne zaman Bf3 e girsem sol tarafa bakıp oyunla göz göze geliyorum.Ama hiç oynamıyorum.

Single modunu hiç ellememiştim, sistemi yenileyince dönücem tekrar.Bf3'de de single moda hiç girmedim.Stok yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hey gidi Crysis be ne zaman Bf3 e girsem sol tarafa bakıp oyunla göz göze geliyorum.Ama hiç oynamıyorum.

Single modunu hiç ellememiştim, sistemi yenileyince dönücem tekrar.Bf3'de de single moda hiç girmedim.Stok yapıyorum.

Crysis 2 multisi daha çok eğlenceli

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Hey gidi Crysis be ne zaman Bf3 e girsem sol tarafa bakıp oyunla göz göze geliyorum.Ama hiç oynamıyorum.

Biliyorum.3 ay oynadım bende.Sonra sınavdı yaz okuluydu kaldı.Bf3 de çıkınca raftaki yerini aldı oyun.İlk çıktığı gün almıştım bende.

• selamlar millet...

crysis 2 oyununda bir yerde takıldım kaldım... geçemiyorum... seff saldırısı için hedefleri işaretle diyor.. balkona çıkıyorum... hedef ilerde oraya gidemiyorum... burayı anlatacak birileri vardır inşallah...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Biliyorum.3 ay oynadım bende.Sonra sınavdı yaz okuluydu kaldı.Bf3 de çıkınca raftaki yerini aldı oyun.İlk çıktığı gün almıştım bende.

yapma böyle oynamaya devam et.. ben hala zaman buldukça oynuyorum bir türlü doyamadım level de kasıyorum zaten

• sanırım normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

HIS HD 5850 ile MSI HD 5850 ekran kartlarını crossfire yaptım. Crysis 2 DX11 de bütün ayarlar ultra seçili. Oyun açık alanlar 25-30 FPS ye düşüyor. Bu durum normal mi yoksa anormal mi? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

5850 CF ve 25 fps görüyorsun... hiçte normal değil.

gtx460 SLI lar ortalama 40-50 fps oynuyor oyunu dx11 maxed out 1080p.
  • dx 11 ve butun patch leri kurdum ama oyuna gıremıyorum.exe yi tıkladığımda ekran kararıp sonra mouse yı hareket etirebiliyorum kararmış ekranda 15 sanıye sonra tekrar masa ustune geri dönüyor.son ilacıda yapmama ramen durum bu.bilgisi olan yardım edebilirmi..
  • Aşağıdaki sistemle high ayarlarda kasmadan oynayabilirmiyim bu oyunu ?

asus K53SV-SX071V
    Core™i7-2630M 2.0 Ghz / Max Turbo Boost ile Max. 2.9 GHz
    nVIDIA GeForce DDR3 NVidia GT 540M 2GB
    Bellek: 4 GB DDR3 1333 MHz
    Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768 LED HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Aşağıdaki sistemle high ayarlarda kasmadan oynayabilirmiyim bu oyunu ?

asus K53SV-SX071V
    Core™i7-2630M 2.0 Ghz / Max Turbo Boost ile Max. 2.9 GHz
    nVIDIA GeForce DDR3 NVidia GT 540M 2GB
    Bellek: 4 GB DDR3 1333 MHz
    Ekran Çözünürlüğü 1366 X 768 LED HD

?
  • arkadaşlar nickimi veriyim bu oyunda her gidrdiğim bölümde 1. ciyim istiyenle teke tek veya karşı tarafa alınıp 3-4-5-6 ya tek oynanabilinir özel msj atın nickinizi oyunda kaydediyim
  • bu gün onlin oynayacam tekrardan(işallah) crysis si onlinı çok güzel ama bir de şu kasmalar olmasa
  • Şu zıplayıp duran yaratıklardan nefret ediyorum. Onlar olmasa olmaz mı?????

• olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

olmaz

Nefret ediyorum hakikaten

Fakat Crysis II çok daha eğlenceliymiş. Az önce "Yeni Müzik Açıldı" falan dedi. Eğleniyorum bariz.

Ama oyunun en eğlenceli yanı, daha ilk başlarda bir binanın içindeyken bir sürü askerin sana saldırdıkları bölümdü. İki günde zor geçtim.

• grafikleri bf3 ten daha güzel göründü gözüme.
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.