Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar crysis 2'de limited edition paketli oyun arıyorum, bulamadığım takdirde normalini alacağım.
    Bu durumda oyunun bu paketini psn 'den indirebiliyor muyuz? bilgisi olan var mıdır?
  • psn:superucerr önceden superucer di ama kapatıldı tabi yaptığım onca level boşa gitti ama şimdide iyi durum dayım isteyen eklesin @ ghost911,@ aydogdu1453 katılıyorum söylediklerinize
  • Hala multi oynayan var mı? Ben bilgisayarda yüklü olduğunu bile unutmuşum.
  • eğlenceli ama çok kasyo atıyo vb.
  • Beyler ben bu oyunu yükledim bi 2 tane simge oldu masaustunde bende digerine tikladım bu ekran cıktı burdaki ayarlari nasıl ayarliyim ?

Crysis 2 (2011) [ANA KONU]
  • arkadaşlar bu oyunun crossfire ayarını nasıl yapacağız? bir de test programı bir türlü çalışmadı. test için başla diyorum ama sadece oyunu açıp ana menüye geliyor. test yapmıyor. kullandığım program adrenalin olan versiyonu.

dx11+ultra+1920x1080+ m18x
  • internete yaz gelir belki
  • Ben cyrsis 2 demosunu açtım oynadım yalnız bi gemi gibi bir yerden sonra oyun tekrar başa döndü.Ne yapmam lazım devam edebilmek için oyun belki saçma bir soru ama bu oyun işlerinden pek anlamam yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Oyun şu son çıkan patchlarla gerçeğe daha da yaklaştı.Bana kalırsa bu haliyle Bf 3'ten çok daha iyi görünüyor.Yılın en iyi grafikli oyunu da muhtemelen Crysis olur.
    Bu arada oyunun grafiklerini geliştirecek düzgün mod var mı?Blackfired 2 oyunu tam anlamıyla mahfediyor.Onun dışında mod önerirseniz daha iyi olabilir.
  • selam arkadaşlar... crysis 2 yi ps 3 te oynuyorum...

fakat yüksek bir binada mahsur kaldım... oyun başlarken son yürüyüs yazısı geliyor... oradan bir türlü çıkamadım... atlıyorum ölüyorum... bölümü nasıl geçeceğim yardımcı olursanız sevinirm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scottie

selam arkadaşlar... crysis 2 yi ps 3 te oynuyorum...

fakat yüksek bir binada mahsur kaldım... oyun başlarken son yürüyüs yazısı geliyor... oradan bir türlü çıkamadım... atlıyorum ölüyorum... bölümü nasıl geçeceğim yardımcı olursanız sevinirm...

Bulunduğun binadan ileri doğru git ve diğer binaya zıpla, onun bakonuna inince, demirden bir iskele var. O iskeleye atlayınca kırılıyor ve zemine kadar iniyor kendiliğinden.
  • Arkadaşlar oyunda dx11 aktif edip full detay ayarlayınca ekranın sağ sol üst alt kısmında görüntü küçülüyor. 24" monitör var ama görüntü 22"ini kullanıyor gibi kenarlardan kırpmış. Hani monitör hd kablo ile bağlanınca masaüstü ilk başta kenarlardan kırpılmıştır siz ekran kartı ayarlarından scaling yaparak %100e getirirsiniz ve görüntüyü yaslarsınız ya işte oyunda görüntü yaslanmadan çıkıyor. Bu sorunu nasıl gideririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Arkadaşlar oyunda dx11 aktif edip full detay ayarlayınca ekranın sağ sol üst alt kısmında görüntü küçülüyor. 24" monitör var ama görüntü 22"ini kullanıyor gibi kenarlardan kırpmış. Hani monitör hd kablo ile bağlanınca masaüstü ilk başta kenarlardan kırpılmıştır siz ekran kartı ayarlarından scaling yaparak %100e getirirsiniz ve görüntüyü yaslarsınız ya işte oyunda görüntü yaslanmadan çıkıyor. Bu sorunu nasıl gideririm.

İmza süper, ne oynardık ya SEGA'yı. MK3 Ultimate'de yapamadığım hiç bir Brutality, Finish Him yoktu.

• arkadaşlar ben bir bölümde takıldım. acaba özel birşey mi yapmam gerekiyor. bölümün adını bilmiyorum ama bu sivilleri şehirden çıkarmak için metrolara bindiriyoruz. o anda uzaylılar basıyor falan falan. son uzaylı atağında büyük tripod şeklindeki (sinyalci diyolar) 'nden geliyor bir tane. etraf zaten böcük kaynıyor. tek kişiyim vur vur alamadım bi türlü. arkasından 3 tane bazuka ile vurdum bana mısın demedi. of çıldırıcam nasıl geçerim bu bölümü. tırsıyorum bi de. deli gibi ateş ediyor. saklansam dolanan böcükler görüyor. yine beynime beynime ateş ediyor yardımm

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Arkadaşlar oyunda dx11 aktif edip full detay ayarlayınca ekranın sağ sol üst alt kısmında görüntü küçülüyor. 24" monitör var ama görüntü 22"ini kullanıyor gibi kenarlardan kırpmış. Hani monitör hd kablo ile bağlanınca masaüstü ilk başta kenarlardan kırpılmıştır siz ekran kartı ayarlarından scaling yaparak %100e getirirsiniz ve görüntüyü yaslarsınız ya işte oyunda görüntü yaslanmadan çıkıyor. Bu sorunu nasıl gideririm.

İmza süper, ne oynardık ya SEGA'yı. MK3 Ultimate'de yapamadığım hiç bir Brutality, Finish Him yoktu.

Bu oyun unutulmazlar arasındadır hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Bu oyun unutulmazlar arasındadır hocam

Aynen.

• Bir türlü acamiyorum oyunu yükledim.ama oyuna giriyor muzik caliyor ama görüntü gelmiyor crackden dolayimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Bir türlü acamiyorum oyunu yükledim.ama oyuna giriyor muzik caliyor ama görüntü gelmiyor crackden dolayimi?

Evet.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.