Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yazık etmeyin oyuna. Dx9 ile hatalı versiyon oynamak güzel olmasa gerek. Ben de çekmeyi düşünüyorum ama gameplay nasıl olmuş bir fikir edinip sileceğim oyunu. Gerçekten yazık ederiz yoksa güzelim oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bence yazık etmeyin oyuna. Dx9 ile hatalı versiyon oynamak güzel olmasa gerek. Ben de çekmeyi düşünüyorum ama gameplay nasıl olmuş bir fikir edinip sileceğim oyunu. Gerçekten yazık ederiz yoksa güzelim oyuna.

Bence en iyisi indirmemek insan dayanamıyor oynuyor.oyunun tamamlanmış versiyonunu beklemek daha iyi dx11de nasıl olacak bunu da bu versiyonda göremiyoruz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Çok yazık oldu yahu Crytek ne açıklama yapacak bu olay üstüne merak ediyorum.

Ne açıklama yapacak pcye multi demoyu geç çıkardığımız için üzgünüz diyecek. Bir de yok bu oyun sızmış diye pcye oyun çıkarmazlar gibi söylemlerde bulunan arkadaşlar; böyle saçma bir şey olamaz hem oyunu kendi içlerinden birisi sızdırsın cefasını da pc oyuncuları çeksin var mı böle bir şey. Xbox a haftalar önce çıkan oyunlar oluyor xbox a oyun yapılmıyor mu yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 12 Şubat 2011; 12:17:34 >
  • İyide betayı deneyip orjinal almıyoruz diyen yok.Betayıda denicem, orjinalde alıcam Şuan inmekte

Alta edit: Şu resimleri spoiler'a alsan nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 12 Şubat 2011; 12:25:45 >
  • Arkadaşlar Yabancı Forum Sitelerinde Beta Versiyon Oyun İçi Görüntüleri Paylaşılmış. Bende Buraya Ekliyorum Direk.

Crysis 2 (2011) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Masta Zek-Qon

İyide betayı deneyip orjinal almıyoruz diyen yok.Betayıda denicem, orjinalde alıcam Şuan inmekte

Bunu zaten anlamayalar oluyor,Bir de orjinal alanlar zaten orjinal alıyor almayanlar da nöbetini bekliyor sonra indiriyor.
  • Cry Engine'a nazar değdirecek çakallar. Gidin konsol oyunlarını piyasaya sürün. Bende haberi yeni gördüm ve çok üzüldüm. Elimizde full+full destekli tek tr oyun vardı onunda içine ettiler. Oyun tam değilse sorun yok ama sandbox falan varsa gerçekten çok kötü.En kısa zamanda hırsızların yakalanması dilegiyle.

Cry Engine'a uzanan eller kırılsın.

• 21inde askere gidiyorum indirip oynasam kötülük etmiş olur muyum ya :S
  • tüm bölümler acık
  • yuh bee. bari yarın çıkarsalar oyunu
  • oyun önemli degilde sandbox ta varmı işte bu çok kötü oldu. Emekleri uçtu gitti oyun nasıl yapıldı hangi programlar kulanıldı bütün bilgiler dosyalarda mevcut galiba
  • MultiPlayer için orijinal alacağımdan, Single Player'ı denemek için indiriyorum... Umarım yukarıda bi arkadaşın yazdığı gibi çıkış tarihini öne çekerler...
  • Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla oyun dosyaları içinde Multiplayer keyler, Oyunun kutu keyleri de varmış. Hatta account yaratabildiğin bir program bile varmış, sahiden çok enterasan. Bu haberden sonra güvenlik açığı yüzünden kanımca oyun büyük ihtimal erteleme alacak gibi görünüyor.
  • oyun nasıl tükçe yapacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21

oyun önemli degilde sandbox ta varmı işte bu çok kötü oldu. Emekleri uçtu gitti oyun nasıl yapıldı hangi programlar kulanıldı bütün bilgiler dosyalarda mevcut galiba

quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla oyun dosyaları içinde Multiplayer keyler, Oyunun kutu keyleri de varmış. Hatta account yaratabildiğin bir program bile varmış, sahiden çok enterasan. Bu haberden sonra güvenlik açığı yüzünden kanımca oyun büyük ihtimal erteleme alacak gibi görünüyor.

eğer bunlar doğruysa ki doğru gibi görünüyor..oyunun internete sızmasına açıkçası sevinmedim üzüldüm,adamların emeklerine çok yazık olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla oyun dosyaları içinde Multiplayer keyler, Oyunun kutu keyleri de varmış. Hatta account yaratabildiğin bir program bile varmış, sahiden çok enterasan. Bu haberden sonra güvenlik açığı yüzünden kanımca oyun büyük ihtimal erteleme alacak gibi görünüyor.

okadar mühimse keyler dalan değişir dediğin gibi erteleme alır..
    oyun dosyalarını kısa sürede inceleyip bilgi vericem
  • nasıl türkçe yapılır bu?bir de onu söyler misiniz?
  • Cryengine3 + oyun yapımında yardımcı olan tüm tools ve pluginler var.. Photoshop pluginine kadar var yani.. xbox360, ps3 için derleme, modelleme, map yapabilme imkanı filan da var.. ss atmıyorum nolur nolmaz.. Türkçe yapmak için Localized içindeki dosyaların isimlerini değiştireceksiniz gerisini siz bulun.. dll dosyaları değiştirilerek dx11 modunda da açılabiliyor (oyun içine girmiyor derleme dx9 için). Crytek ne yapacak bu durum karşısında merak ediyorum açıkcası. Çok üzücü bir durum.

edit: yanlış bilgiler düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 12 Şubat 2011; 13:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Cryengine2 + oyun yapımında yardımcı olan tüm tools ve pluginler var.. Photoshop pluginine kadar var yani.. xbox360, ps3 için derleme, modelleme, map yapabilme imkanı filan da var.. ss atmıyorum nolur nolmaz.. Türkçe yapmak için Localized içindeki dosyaların isimlerini değiştireceksiniz gerisini siz bulun.. dll dosyaları değiştirilerek dx11 modunda da açılabiliyor. Crytek ne yapacak bu durum karşısında merak ediyorum açıkcası. Çok üzücü bir durum.

belkide bizim için önemli olabilir onlar için bukadar önemlimiki.. açıklama gelmedi bakalım aksama gelebilir
  • Peki singel player olarak bölümler varmı yani oynanabiliniyormu ??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.