Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Nanosuit 2 için oynanır bu oyun oyun dünyasında çok büyük bir hediye idi nanosuit.
    Crysis 1 de neler yaptım onunla aklınız hayaliniz durur

onedir
  • üzüldüm yahu yazık olmuş indirip bi denesemmi enazından sistem kaldırıp kaldırmazmı onu çözmüş olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Evet göründüğü gibi Crysis 2, ilk oyundan daha kötü grafiklere sahip. Konsollar sağolsun güzelim Cryengine 2 gitti yerine kırpılmış Cryengine 3 geldi. R.I.P. CryEngine 2
    />

Böyle bir şey mümkün değil. Cry Engine 3 çok daha gelişmiş yeni efekler ile geliyor ayrıca bu sorunlu beta versiyonunu oynayıp konuşarak bir yere varamayız.
  • türkçesi şöyle birşey..

söyleyipduruveriyir lazca gibi geldi bana

Türkçe sesli oyun sürekli görmediğimiz için gerçekten orjinal alınmalı..
    şimdiye kadar oyun oynamamışız biz film gibi resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain-Man -- 12 Şubat 2011; 17:44:29 >
  • 2 saat sonra bitiyor yükleme... bitince türkçe videosunu çekip nete koyarım...
  • gizli pencere sende 3d ayarları ne diye seçili? bende kayık biraz yüzler..
    stereo 3d ve göz çevirmi ne var onlar ne seçili sende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

üzüldüm yahu yazık olmuş indirip bi denesemmi enazından sistem kaldırıp kaldırmazmı onu çözmüş olurum

dx9 high de oynayabilirisn. dx11 de oynamak lazım kaldırırmı anlamak için.

DX11 AKTİF ETMEK:

if you rename the CryRenderD3D11.dll and CryRenderD3D11.pdb to CryRenderD3D9.dll and CryRenderD3D9.pub it will start in dx11 windowed mode

lütfen biri denesin şu yöntemi yahu çalşıyorsa yazsın merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Şubat 2011; 18:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Evet göründüğü gibi Crysis 2, ilk oyundan daha kötü grafiklere sahip. Konsollar sağolsun güzelim Cryengine 2 gitti yerine kırpılmış Cryengine 3 geldi. R.I.P. CryEngine 2
    />

Böyle bir şey mümkün değil. Cry Engine 3 çok daha gelişmiş yeni efekler ile geliyor ayrıca bu sorunlu beta versiyonunu oynayıp konuşarak bir yere varamayız.

Asla bir Cryengine 2 olamayacak. Yapımcının dediği bir şeye mümkün değil demekte ilginçmiş

• ben oyunu açmaya çalıştığımda siyah bi ekran açılıyo ve orada takılı kalıyo. bi türlü o ekranı geçemedim. neden olabilir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zücvettin -- 13 Nisan 2012; 1:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

üzüldüm yahu yazık olmuş indirip bi denesemmi enazından sistem kaldırıp kaldırmazmı onu çözmüş olurum

dx9 high de oynayabilirisn. dx11 de oynamak lazım kaldırırmı anlamak için.

DX11 AKTİF ETMEK:

if you rename the CryRenderD3D11.dll and CryRenderD3D11.pdb to CryRenderD3D9.dll and CryRenderD3D9.pub it will start in dx11 windowed mode

lütfen biri denesin şu yöntemi yahu çalşıyorsa yazsın merak ediyorum

yarına deneyeceğim birçok inceleme yapıcam oyunla ilgili..vereceğim linkten takip edersiniz yarın

• Oyunda karadeniz şivesiyle konuşan asker var gülmekten öldüm
  • Emeklerine yazık olmuş Crytek'in..

Bugün daha 12 şubat, 42 gün erken çıkması ne demek yahu. Tabi eksikler var ama yine de büyük bir kayıp.. 25 Mart gelsin, orijinal edineceğim bende.
  • Türkçe seslendirmeler çok komik olmuş bi yerde b*kunu iyim dedi adam koptum xD Ayrıca her bölümde belirli yerlere kadar ilerleyebiliyoruz tam en heyecanlı yerlerdede kalıyor oyun ama bu iyi oldu deneme sürümü gibi birşey oldu bizim için full sürümü daha bir heyecanla bekliyorum şu anda. Birde ilk oyundaki gibi gereksiz yol yürümüyoruz yani biran olsun sıkmıyor oyun, New York gibi bir şehirde geçmesi çok iyi olmuş aksiyon açısındanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Türkçe seslendirmeler çok komik olmuş bi yerde b*kunu iyim dedi adam koptum xD Ayrıca her bölümde belirli yerlere kadar ilerleyebiliyoruz tam en heyecanlı yerlerdede kalıyor oyun ama bu iyi oldu deneme sürümü gibi birşey oldu bizim için full sürümü daha bir heyecanla bekliyorum şu anda. Birde ilk oyundaki gibi gereksiz yol yürümüyoruz yani biran olsun sıkmıyor oyun, New York gibi bir şehirde geçmesi çok iyi olmuş aksiyon açısındanda.

Akisyon çok oyun bir an olsun boş bırakmıyor betayı bitireyim çıktığında orjinalini alıp tekrar bitiricem
  • Canınızı sıkmayın Xbox 360 da 3 milyonu rahat görür.Ps3 dede 1 milyonu görse inanılmaz karda olacaklar zaten.Her türlü para basacaklar sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar Gölgeleri felan nerden kapatabiliriz normalde Dead space 2 felan full açık oynuyordum ama bu nedense donuyor 20 fps geçemiyor bu yüzden biraz grafik ayarları ile oynayayım dedim onuda bulamadım bir türlü acaba nerde oldğunu söyleyebilirmisiniz.Advanc falan filean yazıyor ekran çözünürlüğünü 1440-900 yaptım ordaki 3 secenekten başka seçenek yok malesef.Bir arkadaş anlatırsa çok makbule geçer arkadaşlar.
  • Seslendirmeler pek orjinal olmamış ama yinede güzel..
    bune abiiii yaaaa diyo asker
  • neyapın edin bu oyunu orjınal da alın.bunu deneme sürümü gibi düşünelim.bende merakdan indiriyorum.daha önce 2 oyunuda orjınal almıştım ve pc de aldığım tek orjınal oyunlardır.türkce olması ve yapımcının türk olması sebebiyle...
  • Zamunda ya Düşmüş yeni gördüm 5000 peers ohaaaa
  • 2. boumun başında elimize silahı aldığım gii oyun donuyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.