Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten görüntü Dx 9 olmasına rağmen mükemmeldi.Hareketli sahnelerde 25-30 fps oynatıyordu.Bende Advantage ayarlarına getirdim.Ortalama 40 fps daha ne olsun.Yeterbence.Şimdi oyunu türkçe yaptık mı iyi olacak.Ama oyunu orjinal almak isterim.Online olayı mükemmel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

İntel core i 5 cpu 650 3.20 ghz 3.19 ghz

4Gb Ram

Nvidia 9500GT 1GB

Arkadaşlar oyunu 800x400 de 30 fps alıyorum ama 1440x900 çok kötü 10 fps alıyorum buna nasıl çözüm buşurum ayarlardan gölgeleri felan kapatmak istedim o tarz ayarlarda yok galiba en düşük hangisi advancemi yoksa gamer mı ben gamer seçtim 10 fps den 12 çıktı ama hala düşük çok kötü oynanıyor malesef.Acaba diyorum Bir kaç Dosyamı yüklemem lazım Driver tarzı gerçi tüm driver lar yüklü ama yinede açmamsı benim morelimi bozdu sanırım orjinal alamayacağım bu oyunu.

9500 GT hiç gitmemiş o sisteme.

Valla direk böyle aldım pc 1.200 kasayı gerçi bir sorun yok ama 1 yıl sonra bende ekran kartını değiştireceğim şimdilik pc yeni aldğım için biraz bekliyorum malesef.

Bu arada oyunu sildim sinirlendim Bakalım eğer full de de korsan indireceğim çalışırmı diye çalışırsa orjinal olarak alacağım çalışmaz ise almaya gerek yok

• MAKSİMUM GÜÇ MAKSİMUM HIZ MAKSİMUM ŞİDDET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 13 Şubat 2011; 0:28:33 >
  • Müzikler çok hoşuma gitti.Şu Multiplayer Demo çıksada oynasak.
  • Ati ekran kartlarında gene mi sorun var acaba ekran kartım HD5850 bendede ikinci bölümde tabancayı aldığında takılıyor gene aynı şekilde diğer bölümlerde belli yere kadar gelebiliyorum tabiki beta diye böyle ama bi arkadaş 11. bölüme kadar sorunsuz geldim demiş ondan kafam takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Ati ekran kartlarında gene mi sorun var acaba ekran kartım HD5850 bendede ikinci bölümde tabancayı aldığında takılıyor gene aynı şekilde diğer bölümlerde belli yere kadar gelebiliyorum tabiki beta diye böyle ama bi arkadaş 11. bölüme kadar sorunsuz geldim demiş ondan kafam takıldı.

Aynen bendede ati ekran kartı var aynı sorunlar bendede var.
  • ati lerde yine sorun belirmeye başaldı herzamanki gibi.. belkide betadandır ama
  • Nvidia kartlarda bu tür sorunlarla karşılaşan var mı betada? Umarım oyun çıktığında düzelmiş olur. Ben betadır diye normal karşıladım ama sadece Ati kartlara özelse bu sorunlar işimiz var.
  • allahım sen şu fanatiklerin kafasına fanatik oldukları marka kadar taş düşür,gözlerindeki at gözlüğünü çıkar,azda olsa akıl ver yarabbim.
  • senaryoyu betada oynamanızı tavsiye etmem. merakınızı gidermek için biraz bakıp çıkın bence. oyunun çalınması ise çok kötü oldu. sadece kendisi çalınsa bişey deği zaten kırıyorlardı ama motoruyla beraber çalınması kötü bir durum. gerçi crytek sandbox ı daha önce de oyunla beraber veriyordu aynı editör mü bilmiyorum yalnız. çalınma oyunun ertelenmesine de yol açabilir. beta üzerinde mümkün olduğunca değişiklik yapmak isteyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

allahım sen şu fanatiklerin kafasına fanatik oldukları marka kadar taş düşür,gözlerindeki at gözlüğünü çıkar,azda olsa akıl ver yarabbim.

+1. oyun beta yine atilerde sorun mu o mu bu mu. crysiste nvidia nın nasıl daha yüksek performansla çalıştığı o zaman ortaya çıktığında çok gülmüştük o fanatiklere
  • half life 2 gibi ertelenirse ettiğim küfürün haddi hesabı olmaz.o çalan şerefsizleri .....
  • büyük ihtimalle pc ye multiplayer beta gelmez bu olaydan sonra.oyunu büyük heyecanla indirdim grafiklere bakıp direk sildim.resmi çıkış tarihini beklicem çnkü bir çok çökme meydana geliyo bu sürümde.
  • Bu arada sandbox modun sızdırıldığınada sevinmedim değil en azından dlc lere para vermicez.Önceki serilerin ömrünü modlar uzatmıştı.
  • yapay zeka 10 numara olmus, özellikle uzaylılar saldırırken acayip teknikler kullanıyor, bide bu ekranın sag üst kısmındaki yaziları nasıl kaldırabilirz bilen var mı?
  • Düşmanlar kaçıyor yaw
  • Ati kartı olupta oyunu oynıyabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiaReN

yapay zeka 10 numara olmus, özellikle uzaylılar saldırırken acayip teknikler kullanıyor, bide bu ekranın sag üst kısmındaki yaziları nasıl kaldırabilirz bilen var mı?

konsola r_displayinfo 0 yaz

@GiZLi PeNCeRe
    Linki kaldırman hayrına olur burası legal bi platform
  • Üzüldüm bu oyunun korsana düşmesine ama ben sabırla çıkmasını bekliycem zira fazlasıyla hak ediyor orijinal alınmayı...
  • Açıkcası oyunun 8800GT performansına şaşırdım. DX9 modda açılan betada , Q6600 işlemci (default , 3.2 ghz , 3.6 ghz olmak üzere üç farklı hızda denendi. fps farkı yok) , 4 gb ramli sistemimde full ayarda hardcore ayar denen ayar oluyor yani ortalama 30 fps de oynatıyor. İlk oyundan daha iyi bile diyebilirim. İlk oyunda very high da aşağı yukarı böyleydi diyebilirim. Şimdi nasıl oluyorda 8800GT minimum sistemde oluyor anlam veremedim açıkcası. Ki ayarı düşürdüğümde sabit 60 fps ile bile oynayabiliyorsun. Ki ince ayarlarada izin vermiyor beta. (En azından optionstan vermiyor konsolla yapılabilir belki.) Birde full sürümde ince ayarlarla biraz oynadığımızda daha iyi bir fps ve fazla grafik kaybına uğramadan da oynayabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.