Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende nvidia var ve sorunlar atide değil sadece.Oyunda aşırı bug var.Adamlar yere düşmüyor bazen.Ölüp geriden tekrar başlarsan önceki öldürdüğün adamlar ayakta bekliyolar ama ölüler!Sanki oyunda online oynuyor gibi lag var.Seçeneklerden kontrolleri ayarlamak istiyorum ama ayarlanmıyor.Nana suit penceresindeken esc ye basarsanız siyah ekran geliyor faln filan sonsuz bug var yani.Zaten 3. bölümde bugdan takılı kaldım elimde füze var heliyi düşürmem lazım ama roketatarın içinden füze çıkıp gitmiyor oyun orada öylece kaldı.Bende vazgeçtim silecem fulunu satın alır oynarım artık
  • arkadaslar bence bu betayı oynayıpta keyfinizi kacırmayın
    biraz daha sabır
    orjinali mutlaka alınması gereken bir oyun sırf tr oldugu icin
    cevat babayada uzuldum vallahi yazık olmus adamların emeklerine
  • etkileşim ve vuruş hissi nasıl?? Adamlar gene 50 mermide mi ölüyor
  • ATİ ekran kartında calışmıyor,crysis yazısı cıkıyor oda cok rahatsız edici bir biçimde,ama öyle kalıyor ne yaparsan yap başka görüntü gelmiyor,boşuna 10 gb indirdik.orjınal alana kadar merakımızı gideririz demiştim ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

ATİ ekran kartında calışmıyor,crysis yazısı cıkıyor oda cok rahatsız edici bir biçimde,ama öyle kalıyor ne yaparsan yap başka görüntü gelmiyor,boşuna 10 gb indirdik.orjınal alana kadar merakımızı gideririz demiştim ama olmadı.

calısıyor arkadasım senn sorunun baska birseydir

fero01
    adamlar 5 10 mermide oluyor merak etme
    ama bu oyunu orjinaliyle kıyaslamamk lasım cok fark olacak arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 13 Şubat 2011; 4:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

etkileşim ve vuruş hissi nasıl?? Adamlar gene 50 mermide mi ölüyor

Oyun zorluk derecesi ayarlanamadığından hangi derecede oynuyoruz bilmiyorum ama daha kolay ölüyor düşmanlar.Vuruş hissi özellikle silah sesleri harika.Yani bazıları daha iilerini duymuştur belki ama benim duyduğum en iyi silah seslendirmesine sahip oyun.Aksiyon,atmosfer,müzikler hele ki yeni nano özellikler çok iyi.Ben ilk oyunu beğenmeyenlerdenim o yüzden çok beklentim yoktu fakat beklentilerimin üstünde bi hikaye moduna sahip.Zaten MP detaylarını hayli öğrenmiştik.
    Optimizasyon hiç de minimum sistem gereksinimlerinde yazılana göre kötü değil.Panelde ki sistem ile ADVANCE ayarlarda 45-55 FPS arası alıyorum.Açıkçası daha oynamamak orjinal sürümü beklemek için zor tutuyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 13 Şubat 2011; 4:17:33 >

• Şu laz amerikalı asker tam komedi(kesin ordulu yada rizeli), arabayla uçurumdan aşağı uçtum hata verdi attı ,bidaha açılmıyo şimdi oyunyarın bakarız artık
  • Yorumlardan anlıyorum ki bu sızdırılma hadisesi kesinlikle kasıtlı olarak yapılmış. Oyunun konusu ve işlenişi, oyun dinamikleri, oynanışı, optimizasyonu her şeyi çok iyi. Ancak bunların hepsini tanıtımlarla anlatmanın imkanı yok. Peki millete nasıl tanıtacaksın, klasik yöntem ile. Yani tüketiciye tüketici tanıtacak. İşte onun da en iyi yolu insanları konuşturabilmek. Oyun dünden beri oynanıyor ve oyunu beğenmeyen yok. Neden? Çünkü beta olduğu için sorunlara ses çıkarılmıyor. Belki tam sürümde de birçok sorun göreceğiz ancak birçoğumuz tam sürümün mükemmel olacağını düşünüyor (ben dahil). Oyun ilk oyuna göre inanılmaz bir yol katetmiş. Herkes övgüyle bahsediyor. Ama şimdi korsan patlaması da olacak gibi. O zaman bunun ne anlamı kalıyor. Onun da açıklaması kolay. CryTek ilk oyundan fazla para kaldıramadı. Çünkü PC'ye çıkarmıştı oyunu ve korsan sebebiyle çok satmadı. Hemen ertesinde de yüzünü konsollara döndü. Şimdi de parayı konsollardan kazanacağını biliyor. O halde en önemsiz pazarda kayıp vererek oyunun müthiş bir tanıtımı yapılırsa, konsol pazarında satış mükemmel olacaktır. Korsan beta'nın PC sürümü olması bu durumu doğruluyor.

Aslında benim için değişen bir şey yok. Oyunu zaten orjinal almayı düşünüyordum ancak betayı gördükten sonra bu kararım kesinleşti. Peki betayı gören konsol sahipleri ne yapacak dersiniz. Böyle bir oyunu kaçıracaklarını hiç zannetmem. Açıkcası bu hadisenin, CryTek'in çok ince düşündüğü bir hamle olduğunu düşünüyorum. PC üzerinden reklam yap, konsollardan parayı kaldır. Çok iyi fikir. CryTek milyonlar harcasa bile bu kadar kapsamlı bir reklam yapamazdı sanırım. Daha bir gün olmasına karşın bir sürü SS, oynanış videosu vs. internet aleminde ve oyundan şikayetçi olan yok. Bu muazzam bir hadisedir. Büyük ihtimalle CryTek normalde yapabileceği satışı katlayacaktır. CoD'a rakip gelebilir diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Yorumlardan anlıyorum ki bu sızdırılma hadisesi kesinlikle kasıtlı olarak yapılmış. Oyunun konusu ve işlenişi, oyun dinamikleri, oynanışı, optimizasyonu her şeyi çok iyi. Ancak bunların hepsini tanıtımlarla anlatmanın imkanı yok. Peki millete nasıl tanıtacaksın, klasik yöntem ile. Yani tüketiciye tüketici tanıtacak. İşte onun da en iyi yolu insanları konuşturabilmek. Oyun dünden beri oynanıyor ve oyunu beğenmeyen yok. Neden? Çünkü beta olduğu için sorunlara ses çıkarılmıyor. Belki tam sürümde de birçok sorun göreceğiz ancak birçoğumuz tam sürümün mükemmel olacağını düşünüyor (ben dahil). Oyun ilk oyuna göre inanılmaz bir yol katetmiş. Herkes övgüyle bahsediyor. Ama şimdi korsan patlaması da olacak gibi. O zaman bunun ne anlamı kalıyor. Onun da açıklaması kolay. CryTek ilk oyundan fazla para kaldıramadı. Çünkü PC'ye çıkarmıştı oyunu ve korsan sebebiyle çok satmadı. Hemen ertesinde de yüzünü konsollara döndü. Şimdi de parayı konsollardan kazanacağını biliyor. O halde en önemsiz pazarda kayıp vererek oyunun müthiş bir tanıtımı yapılırsa, konsol pazarında satış mükemmel olacaktır. Korsan beta'nın PC sürümü olması bu durumu doğruluyor.

Aslında benim için değişen bir şey yok. Oyunu zaten orjinal almayı düşünüyordum ancak betayı gördükten sonra bu kararım kesinleşti. Peki betayı gören konsol sahipleri ne yapacak dersiniz. Böyle bir oyunu kaçıracaklarını hiç zannetmem. Açıkcası bu hadisenin, CryTek'in çok ince düşündüğü bir hamle olduğunu düşünüyorum. PC üzerinden reklam yap, konsollardan parayı kaldır. Çok iyi fikir. CryTek milyonlar harcasa bile bu kadar kapsamlı bir reklam yapamazdı sanırım. Daha bir gün olmasına karşın bir sürü SS, oynanış videosu vs. internet aleminde ve oyundan şikayetçi olan yok. Bu muazzam bir hadisedir. Büyük ihtimalle CryTek normalde yapabileceği satışı katlayacaktır. CoD'a rakip gelebilir diyorum.

Hocam bende senin gibi düşünmeye başlamıştım valla directx9 olduğu halde böyle bir görüntüyle bu kadar sorunu görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Yorumlardan anlıyorum ki bu sızdırılma hadisesi kesinlikle kasıtlı olarak yapılmış. Oyunun konusu ve işlenişi, oyun dinamikleri, oynanışı, optimizasyonu her şeyi çok iyi. Ancak bunların hepsini tanıtımlarla anlatmanın imkanı yok. Peki millete nasıl tanıtacaksın, klasik yöntem ile. Yani tüketiciye tüketici tanıtacak. İşte onun da en iyi yolu insanları konuşturabilmek. Oyun dünden beri oynanıyor ve oyunu beğenmeyen yok. Neden? Çünkü beta olduğu için sorunlara ses çıkarılmıyor. Belki tam sürümde de birçok sorun göreceğiz ancak birçoğumuz tam sürümün mükemmel olacağını düşünüyor (ben dahil). Oyun ilk oyuna göre inanılmaz bir yol katetmiş. Herkes övgüyle bahsediyor. Ama şimdi korsan patlaması da olacak gibi. O zaman bunun ne anlamı kalıyor. Onun da açıklaması kolay. CryTek ilk oyundan fazla para kaldıramadı. Çünkü PC'ye çıkarmıştı oyunu ve korsan sebebiyle çok satmadı. Hemen ertesinde de yüzünü konsollara döndü. Şimdi de parayı konsollardan kazanacağını biliyor. O halde en önemsiz pazarda kayıp vererek oyunun müthiş bir tanıtımı yapılırsa, konsol pazarında satış mükemmel olacaktır. Korsan beta'nın PC sürümü olması bu durumu doğruluyor.

arkadaş çok güzel yorumlamış durumu , para kazanmayı bekledikleri platformların konsollar olduğu açık o yüzden pc sürümünden feragat ettiklerini düşünüyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

2. boumun başında elimize silahı aldığım gii oyun donuyor?

Soru sadece bendemi var?

Maalesef aynı sorun bende de var

Hani şu adam uyanıyor "Yeni DNA Bilgileri YÜkleniyor" falan diyor , sonra adam ayağa kalkıyo yerde ölü birisi var , o da Nano Suit giymiş , sonra yerdeki tekli tabancayı eline alıyo ve Bumm , siyah ekran

Birde Paneldeki sistemle Hardcore - 1366x768 videolarda full akıcılık göremedim , nadiren kasıyodu ..

• Oyun 10 numara ya bayıldım grafikler, sesler, yapay zeka falan harika. Kesinlikle orjinal alıyorum...
  • Paneldeki sistemle HardCore kasıyor , Advanced ise kasma çok az , kalite de orta düzeyde .

Full + Full aksiyon dolu , müthiş bir oyun olmuş

Birçok bug ve sorun var ama , mesela adamın birinin arkasında duran kamyona bomba attım , Kamyon patladı adam dönüp bakmadı bile

İnşallah eksikleri düzeltip , düzgün bir fiyattan piyasaya sürerlerde bizde oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

quote:

2. boumun başında elimize silahı aldığım gii oyun donuyor?

Soru sadece bendemi var?

Maalesef aynı sorun bende de var

Hani şu adam uyanıyor "Yeni DNA Bilgileri YÜkleniyor" falan diyor , sonra adam ayağa kalkıyo yerde ölü birisi var , o da Nano Suit giymiş , sonra yerdeki tekli tabancayı eline alıyo ve Bumm , siyah ekran

Birde Paneldeki sistemle Hardcore - 1366x768 videolarda full akıcılık göremedim , nadiren kasıyodu ..

Yyükleniyor derken ende takılacak gibi olup geri düzeliyor anlaşılan herkeste farklı farklı sorunlar var.

• Bu oyunu oynayan arkadaşlar şu an hangi bölümdeler acaba.2 de takılıyormu,yoksa ati ye özel bir durummu......İndirip test edicem.Ama kesin orjinalinide alıcam.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 14 Şubat 2011; 11:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bu oyunu oynayan arkadaşlar şu an hangi bölümdeler acaba.2 de takılıyormu,yoksa ati ye özel bir durummu......İndirip test edicem.Ama kesin orjinalinide alıcam.....

Ben şuan 14. bölümdeyim hatalar mevcut ama beta olduğu için önemsemiyorum oyunu birde türkçe yaptım tadından yenmiyor bazı yerlerde türkçe ses dosyaları eksik alt yazıyıda açtım sorun kalmadı

Tabiki orjinal alıcaz ben betayı bitirdiğimde orjinalini alıp tekrar bitiricem

• arkadaşlar oyunda denizden çıkıyoruz nano kıyafetli biri gelip bizi alıyor ondan sonrası gelmiyor başka bu şekilde donan varmı.

Bu arada bendeki sürümde setup felan yokdu direk oyunun ana klasörü vardı acaba başka versiyorları varmı yoksa herkesdemi aynı...
  • arkadaşlar nereden indirdiniz banada pm'den link verbilirmisiniz oyunu test etmek istiyorum bilgisayarımda..
  • Beyler bu beta dedikleri yani nete sızmış olanı , oyunun tam sürümü mü yani single playerın tam sürümü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

Beyler bu beta dedikleri yani nete sızmış olanı , oyunun tam sürümü mü yani single playerın tam sürümü mü?

Bu tam sürüm ama oyunun hatalarının arındırılmamış versiyonu oyunda hatalar mevcut tüm görevler var ve beta türkçe dil desteğine sahip ama dediğim gibi hatalar var..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.