Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an source tan ps3 e derliyorum
  • 9500 la oynayan varmı nasıl çalışıyo oyun
  • Kesinlikle orjinal alıcam crysis 3 ü görmek istiyorsak bunu yapmak boynumuzun borcu diye düşünüyorum
  • arkadaşlar bu beta yı Türkçe nasıl yapıcaz betası böle ise orginalde dahada ii olr 30 fps ile oynamak iide nassı Türkçe yapabiliriz yardımcı olabilecek varmı
    yada
    Türkçe oynayan varmı ???
  • raflarda ne zaman görecez şu oyunu.beklemekten ölecem artık.
  • Ben New York'a kadar geldim :)
    Betayı Türkçe yapmak için "GameCrysis2\Localized" klasörü içinde English.pak ve Turkish.pak var. English.pak ın ismini English_.pak yapın. Turkish.pak ıda English.pak olarak değiltirin. Türkçe olacaktır.

Oyun o kadar güzel ki orjinali çıkmasını bekliyorum. Şimdi oynamak istemiyorum :) Grafikler, Dublaj Yapay Zeka harika. Düşlanlar akıllı. Saklanıyolar ordan oraya atlıyolar felan. mal gibi durmuyolar karşımızda.
    Core i7 920 işlemci - 6GB ddr3 ram - 1792MB 448Bit nVidia GTX 275 ekran kartı. ile 1920x1080 full çözünürlükte akıcı ve rahat oynanabiliyor.
  • Arkadaşlar üsttede yazmıştım anlaşılan bazılarında hiç açılmıyor bazılarıda 2-3 bölüm oynuyor falan yani oynasınız bile sürekli farklı farklı sorunlarla uğraşıyorsunuz.Eğer indirdiyseniz görüntüye bakıp kaldırın eğer indirmediyseniz videolarla idare edin derim.
  • Oyun daha tamamlanmadan nete sızdırıldığı için bayağı bir hata var sanırım. En iyisi oyun tamamlandıktan sonra kırılan versiyonu indirmek olacak herhalde

Tabii bilmiyorum nasıl çalışır bu sistemde ; C2D 2.2 GHZ, 4 GB RAM, 1 GB DDR3 ATI 4650
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Ben New York'a kadar geldim :)
    Betayı Türkçe yapmak için "GameCrysis2\Localized" klasörü içinde English.pak ve Turkish.pak var. English.pak ın ismini English_.pak yapın. Turkish.pak ıda English.pak olarak değiltirin. Türkçe olacaktır.

Oyun o kadar güzel ki orjinali çıkmasını bekliyorum. Şimdi oynamak istemiyorum :) Grafikler, Dublaj Yapay Zeka harika. Düşlanlar akıllı. Saklanıyolar ordan oraya atlıyolar felan. mal gibi durmuyolar karşımızda.
    Core i7 920 işlemci - 6GB ddr3 ram - 1792MB 448Bit nVidia GTX 275 ekran kartı. ile 1920x1080 full çözünürlükte akıcı ve rahat oynanabiliyor.

Bu oyun için KEY satışınız olacak mı?
  • Seslendirmeler gayet doğal ve güzel olmuş bence.Piyasada Türkçe seslendirmeli oyun yokken kimsenin şikayet etmeye hakkı yok.Daha ilk dakikadan oyunun ne kadar aksiyonlu olacağı belli.Güzel bir oyun bizi bekliyor.Gelsin artık Mart ayı.
  • silmedim oynamaya devam ediyorum..çok eğlenceli ilk oyundaki boşluk yok..dolu dolu çok güzel bir oyun kesinlikle orjinal almak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Ben New York'a kadar geldim :)

teşekkürler hemen deniom oyun baya ii olmuş piyasaya çıksada biranönce oynasak multisiini dahaçoko merak eder oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Oyun daha tamamlanmadan nete sızdırıldığı için bayağı bir hata var sanırım. En iyisi oyun tamamlandıktan sonra kırılan versiyonu indirmek olacak herhalde

Tabii bilmiyorum nasıl çalışır bu sistemde ; C2D 2.2 GHZ, 4 GB RAM, 1 GB DDR3 ATI 4650

En iyisi oyun tamamlandıktan sonra orjinali almak.
  • Oyunu indirdim ama crysis sayfasına kayıt oldum sonra oyuna girince ekran 2 parca halinde gözüküyor.
    Ne yapmalıyım?
  • ATI kartım var biraz da eski ama 1280x1024 de 20FPS veriyo :D ilk başlarda geçerken tam bitarafım ağrımıştı diyo :D orda gidiyo giremedim bir türlü oyuna :D

not:imzadaki sistemi şu an babam kullanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrykn -- 13 Şubat 2011; 13:28:16 >
  • Yapay zeka çok iyi bazen oldukça zorluyor hele yakından hiç af etmiyorlar, siper almadan ve nanosuit i kullanmadan karşılarında dikilemiyorsunuz. Otoparkta etrafa bakınırken biri arkadan taramaya başladı ödüm patladı o an resmen :D Destek çağrıyorlar mal mal oldukları yerde durmuyorlar etrafa dağılıp sizi arıyorlar bulduklarındada eğer birşeyler yapmazsanız 2 saniye içinde temizsiniz.
  • Arkadaşlar oyun ilki kadar rezil bir atmosfere mi sahip yoksa aksiyon falan iyi mi ayarlanmış ilki çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştı bende.
  • İlk oyuna göre ve beta olmasına rağmen yapay zeka güzel olmuş. İlk oyundaki sorunlar çözülmüş.

Beta versiyon şu şekilde değerlendirirsek

+ İlk oyuna göre yapay zeka daha iyi olmuş
    + Beta olmasına rağmen grafikler güzel ve grafik hatası göremedim açıkcası da.

- Kimi yerde Türkçe yazılarda ve Türkçe seslendirme de eksiklikler var.
    - Oyunda şu ana kadar savaşılan düşman askerlerin hepsi nedense bizim gibi Amerikalı.

Bu arada oyun beta olduğu için Dirext 9 olarak çalışmakta ve birde belki beta olduğu için olsa gerek kendimiz save yapamıyoruz.

Yılın oyunu olacak kesinlikle. Hem oynanış hemde grafik olarak

Beta oyuna bakarak söylüyorum en düşük sistem ihtiyaçı olarak açıklanan sistemde ekran kartı olarak 8800 GT verilmesine ragmen bence o açıklamada hata var.

Nadiren kasmalar olsa bile 8800 GT ile oyunu maksimum ayarda 1600x1200 çözünürlükle oynayabileceğimizi düşünüyorum. Beta oyuna bakarakdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Şubat 2011; 14:06:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Arkadaşlar oyun ilki kadar rezil bir atmosfere mi sahip yoksa aksiyon falan iyi mi ayarlanmış ilki çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştı bende.

İlkiyle alakası yok oyunun, gördüğüm en iyi New York modellemesine sahip oyun atmosferi sen hesap et yani ilk oyundaki gibi boş kalmıyorsun yani onda genelde orman içlerinde yeşillik arazilerde uzun yollar gitmemiz can sıkıcı olabiliyordu ama bunda aksiyon hız kesmiyor ve düşmanlarında çok zekiler. Yani kesinlikle hayal kırıklığına uğramazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.