Şimdi Ara

CRYSİS 2 CDKEY ÇALIŞIRMI ? YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal crysis 2 aldım geç olsada :) ama şunu sormak istiyorum ben laptobuma yükliycem çünkü diğer bilgisayarım şuan devre dışı ben laptopda crysis 2 yi orjinal cdkeyi ile oynasam sonra diğer bilgisayar çalışınca ondada aynı orjinal cdkeyle oynasam ama laptoptakini silecem tabiki yine çalışırmı multiplayer oynayabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emir-pc06

Arkadaşlar orjinal crysis 2 aldım geç olsada :) ama şunu sormak istiyorum ben laptobuma yükliycem çünkü diğer bilgisayarım şuan devre dışı ben laptopda crysis 2 yi orjinal cdkeyi ile oynasam sonra diğer bilgisayar çalışınca ondada aynı orjinal cdkeyle oynasam ama laptoptakini silecem tabiki yine çalışırmı multiplayer oynayabilirmiyim ?

Hayırlı olsun, geç olmuş. :) Tabii ki çalışır. Aynı anda girmedikten sonra hiç bir problem çıkarmaz. Silmene de gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 9 Ağustos 2012; 23:11:41 >
  • hocam yani gönül rahatlıgı ile yükleyebilirim bak sana güveniyorum ağbi
  • oyunu diğer bilgisayara kuracağın zaman laptop'taki keyi deactive etmen gerekiyor çünkü oyunun 5 kullanımlık hakkı var ve birini iptal etmeden yine aynı keyi aktif etmeye çalışırsan hakkın düşer
  • 5 farklı bilgisayarda aktivasyon yapıp aynı anda oyunun senaryo bölümünü oynarsın. Fakat aynı anda online moduna giremezsin. Şunu da bilmende yarar var oyunu en fazla 5 kere aktive edebiliyorsun cd-keyinle bu yüzden bilgisayarına format atarken vaya oyunu silerken aktivasyonu kaldırıp o hakkını geri kazanman lazım yoksa ilerde bütün haklarını doldurduğunda oyunu aktive edemez ve sıkıntıya girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.