Şimdi Ara

Crysis 2 Demo - Skorlarınızz !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet burada crysis 2 multiplayer demo nun skorlarınızı paylaşabilirsiniz.

Bende bir ss koymak istiyorum. Oyundakiler biraz ameleydi ama neyse :D

• Konuya bak
  • ne var be :D o kdr saçma konular açılmışki hatta 1 kere deil 2-3 kere açılmış. hiç böyle bişi görmedim bende artistik yapıyım dedim :D:D
  • Henüz beta çıkmadanki sızıntının multisinden ;

• quote:

Orijinalden alıntı: reyoberto

Henüz beta çıkmadanki sızıntının multisinden ;

Onun adı demo, beta değil Tam sürüme saklasaydın keşke heyecanı ama tabi sen bilirsin.
  • o nasıl oluyo öyle yaw :S online oynanabiliyormu.. oynanıyorsa crytek için kötü olur valla
  • neden kötü olsun ki mantıklı hareket ediyor bence. oyunu gören direk almak zorunda kalacak orjinalini. diğer firmalar hiç böyle şeyler yapmıyor. ya kötüyse multisi o kadar para mı vercez pişman olmayalım mantığıyla kimse orjinal almıyor. şu an oynuyorum multiplayer gerçekten çok iyi olmuş. 2 harita var ama zamanla arttıracaklarını umuyorum. ya da full sürümde daha fazla harita olabilir. Crytek tüm oyunlarını orjinal alacak birini daha kazandı +1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

neden kötü olsun ki mantıklı hareket ediyor bence. oyunu gören direk almak zorunda kalacak orjinalini. diğer firmalar hiç böyle şeyler yapmıyor. ya kötüyse multisi o kadar para mı vercez pişman olmayalım mantığıyla kimse orjinal almıyor. şu an oynuyorum multiplayer gerçekten çok iyi olmuş. 2 harita var ama zamanla arttıracaklarını umuyorum. ya da full sürümde daha fazla harita olabilir. Crytek tüm oyunlarını orjinal alacak birini daha kazandı +1905

Arkadaş demodan bahsetmiyor sızdırılmış versiyon multimi oynanıyor demek istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

neden kötü olsun ki mantıklı hareket ediyor bence. oyunu gören direk almak zorunda kalacak orjinalini. diğer firmalar hiç böyle şeyler yapmıyor. ya kötüyse multisi o kadar para mı vercez pişman olmayalım mantığıyla kimse orjinal almıyor. şu an oynuyorum multiplayer gerçekten çok iyi olmuş. 2 harita var ama zamanla arttıracaklarını umuyorum. ya da full sürümde daha fazla harita olabilir. Crytek tüm oyunlarını orjinal alacak birini daha kazandı +1905

Arkadaş demodan bahsetmiyor sızdırılmış versiyon multimi oynanıyor demek istemiş

yok canım öyle birşey mümkün mü EA Games' den account alınıyor önce

• quote:

bencede haklısın. bende demo yu görünce alasım geldi. çok güzel yapmışlar.
  • yeni öğrendiğim bir bilgiye göre sanırım 28 çeşit silah varmış oyunda ve 7 si açık demo olduğu için. ayrıca harita sayısı da fazlaymış bilginize..
  • en fazla dün 34 kill yaptım daha üstüne cıkamadım:)))
  • quote:

yeni öğrendiğim bir bilgiye göre sanırım 28 çeşit silah varmış oyunda ve 7 si açık demo olduğu için. ayrıca harita sayısı da fazlaymış bilginize..

Her duyduğuna inanma, ana silahlar 12 adet, ikinci silah olarak (tabanca) 3 ya da 4 çeşit vardı tam hatırlamıyorum.

Bunların 5 tanesini zaten demoda kullandık, tam sürümde iki adet Scar var, bunun yerine bir tane de M16 serisine benzer birşey yapsalardı daha iyi olurdu, sonuçta bu tarz oyunlar silah kullanılarak oynanıyor ve çeşitlilik bol olduğunda oynama süreside artabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 14 Mart 2011; 17:43:36 >

• gerçekse eğer bu tarz silahlarla oynanmaz bu oyun sınıfta kaldı..
  • Belki full sürümü çıktığında daha çok silah olabilir beta sürümü internete sızalı uzun süre oldu ve şimdiye kadar beklettiklerine göre yeni eklemeler yapılmış olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.