Şimdi Ara

CRYSIS 2 İÇİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim elimdeki pc bu

şimdi soru; benim bu pc de bu oyunu ve benzerlerini oynayabilmem için, ne kadar bi masrafa girmem gerekir?

NOT; pek pc den anlayan birisi değilim, o yüzden basit cümleler kurarsak sevinirim

NOT2; 19" monitör var kullanımda.

NOT3; oyun ve aynı zamanda film için de geçerli. bazen 1080p dosyaları oynatmıyor. daha doğrusu oynatıyor da, pikselleri parçalanıyor. akıcı değil yani, görüntü kayıyor. dediğim gibi pek anlamadığımdan, biraz bileşenlere, biraz da vlc player a yoruyorum bu durumu

• ben de geçen bir saat gördüm aynı zamanda ütü :)
  • 100 lira civarina 9800gt alsan yeter sadece crysis için. 150 ciarinada gtx 260 alirsn baya götürür. Bu arada güç kaynağı kaç w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi birsey alayım dersen 5770 alabilirsin. Onun dışında monitorine bağlı olarak HD 4850 de işini görür. Tabi bu kartlar için 400w gerçek psuya ihtiyacın var..

• 5770 almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk
    ben de geçen bir saat gördüm aynı zamanda ütü :)

hmm ilginçmiş böyle ürünler üretiliyor mu yaav (la bi de get adam gibi soru soruyoz dimi burda...)

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o
    100 lira civarina 9800gt alsan yeter sadece crysis için. 150 ciarinada gtx 260 alirsn baya götürür. Bu arada güç kaynağı kaç w

ya emin değilim güç kaynağından. ama çok da güçlü olduğunu sanmıyorum. çünkü bu pc nerdeyse 3 yıllık.

bi de hocam 100-150 tl ye bağlarsın demişsiniz. ben bi abime sordum en az 400 tl vermen lazım dedi? sizin bu yazdıklarınızın ikisi de ekran kartı galiba doğru mu?

quote:

Orijinalden alıntı: LARGOO
    İyi birsey alayım dersen 5770 alabilirsin. Onun dışında monitorine bağlı olarak HD 4850 de işini görür. Tabi bu kartlar için 400w gerçek psuya ihtiyacın var..

şimdi hocam 5770 den kasıtı anlamadım dediğim pek anlamıyorum ben pc işinden. yazıyorum bi asus eah5770 ekran kartı çıkıyor ,bi ati ekran kartı çıkıyor.

bi de ben yazınca bu elemanların fiyatları çıkmıyor yani bulamıyorum ufakcık bi de bilgi verseniz :D

NOT; ilk mesajda sorduğum video sorunları donanım mıdır yoksa yazılım mıdır?

NOT2; bütçe vermeyi unutmuşum; 400 e kadar olabilir, belki aşırtabiliriz o da belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem91 -- 22 Temmuz 2012; 5:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

5770 almalısın.

usta bi senin bi üstündeki mesaja sen de cevap verebilirsin çekime yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem91

quote:

5770 almalısın.

Bu model hocam ati hd 5770
    http://www.netsiparis.com/detay/12831025032/HIS-HD-5770-ICEQ-5-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DUAL-DL-DVI-DP-PCIE
    Gayet yeterli olacaktır. Fazlasını alırsan işlemci yüzünden verimli kullanamazsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk
    ben de geçen bir saat gördüm aynı zamanda ütü :)

hmm ilginçmiş böyle ürünler üretiliyor mu yaav (la bi de get adam gibi soru soruyoz dimi burda...)

quote:

100 lira civarina 9800gt alsan yeter sadece crysis için. 150 ciarinada gtx 260 alirsn baya götürür. Bu arada güç kaynağı kaç w

ya emin değilim güç kaynağından. ama çok da güçlü olduğunu sanmıyorum. çünkü bu pc nerdeyse 3 yıllık.

bi de hocam 100-150 tl ye bağlarsın demişsiniz. ben bi abime sordum en az 400 tl vermen lazım dedi? sizin bu yazdıklarınızın ikisi de ekran kartı galiba doğru mu?

quote:

İyi birsey alayım dersen 5770 alabilirsin. Onun dışında monitorine bağlı olarak HD 4850 de işini görür. Tabi bu kartlar için 400w gerçek psuya ihtiyacın var..

şimdi hocam 5770 den kasıtı anlamadım dediğim pek anlamıyorum ben pc işinden. yazıyorum bi asus eah5770 ekran kartı çıkıyor ,bi ati ekran kartı çıkıyor.

bi de ben yazınca bu elemanların fiyatları çıkmıyor yani bulamıyorum ufakcık bi de bilgi verseniz :D

NOT; ilk mesajda sorduğum video sorunları donanım mıdır yoksa yazılım mıdır?

NOT2; bütçe vermeyi unutmuşum; 400 e kadar olabilir, belki aşırtabiliriz o da belki.

Mobilde olduğum için link veremiyorum.netsiparis gir iceq 5770 olacak 197 tl fiyati olması lazım yanına da en az 400 watt gerçek güç kaynağı alırsın oda 50 tl civaridir. 400 tl masrafa gerek yok tüm oyunları yüksek ayarda
    oynarsin

• quote:

quote:

quote:

5770 almalısın.

http://www.netsiparis.com/detay/12831025032/HIS-HD-5770-ICEQ-5-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DUAL-DL-DVI-DP-PCIE
    Gayet yeterli olacaktır. Fazlasını alırsan işlemci yüzünden verimli kullanamazsın.

hmm anladım dostum. peki işlemciye bişey yapmak gerekir mi? --verdiğim resimde yazıyodu galiba---
    quote:

Mobilde olduğum için link veremiyorum.netsiparis gir iceq 5770 olacak 197 tl fiyati olması lazım yanına da en az 400 watt gerçek güç kaynağı alırsın oda 50 tl civaridir. 400 tl masrafa gerek yok tüm oyunları yüksek ayarda
    oynarsin

dostum senin dediğin linki achmasterüstad vermiş galiba ondan bahsediyor olmalısın mesajın en üstünde

ha bu arada bi soru daha; bu donanıma söylediğiniz parçayı+güç kaynağını ilave ettiğim zaman ne kadar süre götürür beni? yani piyasadaki oyunlardan ve çıkacak olanlaradan ne kadar faydalanabilirim?
    400 tl masraf gerelkir diyen arkadaşım "baya bi uzun süre kullanırsın, en az 1-2 yıl seni götürür" demişti. tabii gönül en ucuz yolu ister bu parça da beni o kadar götürür mü? bi de crysis demişken onda sabit kalmayalım genel olarak o çapta oyunlardan bahsediyorum. hatta CRYSIS 3 çıkacak yakında onu da çalıştırır mı acaba?

• ikiside ekran kaltı. abin 3 yıl öncesindemi kalmış hala :Dhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifirindan-farksiz-zotac-gtx-260-amp2-edition-91101200/detay 200 e buldum. ben zamanında 180 e almıştım ama kalmamış.. bu kartın referansı olabilirim. çok canavar karttır oynamicagın oyun yok bf 3 falan affetmez oynatır.
  • Elinizdeki sistemle her oyunu oynayabilirsiniz. Fakat yükseltecekseniz HD 6750 -HD 5770 - HD 6850 - Gtx 460 - Gtx 560 Alınabilir. Ama kaliteli 450-500 Watt psu gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Elinizdeki sistemle her oyunu oynayabilirsiniz. Fakat yükseltecekseniz HD 6750 -HD 5770 - HD 6850 - Gtx 460 - Gtx 560 Alınabilir. Ama kaliteli 450-500 Watt psu gerekir.

hocam ne yaptın e7400 kullanıyor adam. gtx 260 hd 5770 civarı bişey olur en fazla..
  • quote:

quote:

Elinizdeki sistemle her oyunu oynayabilirsiniz. Fakat yükseltecekseniz HD 6750 -HD 5770 - HD 6850 - Gtx 460 - Gtx 560 Alınabilir. Ama kaliteli 450-500 Watt psu gerekir.

hocam ne yaptın e7400 kullanıyor adam. gtx 260 hd 5770 civarı bişey olur en fazla..

Pardon ben resimdeki 8800GT yazısını görünce o sanmıştım

O halde oyun falan oynanmaz

• quote:

ikiside ekran kaltı. abin 3 yıl öncesindemi kalmış hala :Dhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sifirindan-farksiz-zotac-gtx-260-amp2-edition-91101200/detay 200 e buldum. ben zamanında 180 e almıştım ama kalmamış.. bu kartın referansı olabilirim. çok canavar karttır oynamicagın oyun yok bf 3 falan affetmez oynatır.

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-gtx-260-oc-ultradurable-full-kutu-88872152/detay buda olur

yok benim pc 3 yıllık bu abiyle 1 hafta önce konuştuk. "çok canavar karttır" benim ekran kartından başka bi takviye (güç kayrağı hariç) yapmama gerek yok mu şimdi?

quote:

bu mesajı gördüm tam, "ben niye oynayamıyorum o zaman hiç bir oyunu " dicektim ki altta alıntıları gördüm ezildim
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon ben resimdeki 8800GT yazısını görünce o sanmıştım

O halde oyun falan oynanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem91 -- 22 Temmuz 2012; 17:54:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

5770 almalısın.

hmm anladım dostum. peki işlemciye bişey yapmak gerekir mi? --verdiğim resimde yazıyodu galiba---
    quote:

oynarsin

dostum senin dediğin linki achmasterüstad vermiş galiba ondan bahsediyor olmalısın mesajın en üstünde

ha bu arada bi soru daha; bu donanıma söylediğiniz parçayı+güç kaynağını ilave ettiğim zaman ne kadar süre götürür beni? yani piyasadaki oyunlardan ve çıkacak olanlaradan ne kadar faydalanabilirim?
    400 tl masraf gerelkir diyen arkadaşım "baya bi uzun süre kullanırsın, en az 1-2 yıl seni götürür" demişti. tabii gönül en ucuz yolu ister bu parça da beni o kadar götürür mü? bi de crysis demişken onda sabit kalmayalım genel olarak o çapta oyunlardan bahsediyorum. hatta CRYSIS 3 çıkacak yakında onu da çalıştırır mı acaba?

Evet ondan bahsediyordum. 19 inch monitörün varmış muhtemelen 1440x900 dür, ( bende aynı monitörden kullanıyorum ekran kartım hd 4650 ( çok eski karttır ) fakat tüm oyunları crysis 2 bf3 dahil orta ayarlarda 20-30 fps arası oynuyorum.) Yani demek istediğim çok büyük bütçelere gerek yok bu monitörler için benim 4650 bile sorunsuz hepsini oynatıyor. 5770 ise düşük çözünürlük için en iyi diyebileceğimiz ve en çok tavsiye edilen bir karttır. Seni kaç yıl götüreceğini bilmiyorum belkide 1 sene sonra oyunlarda farklı bi teknoloji kullanılacak ama böyle devam ederse 3 yıl götürür.

Bir şey daha ilave etmek istiyorum bende aynı durumdayım ekran kartımı değiştireceğim fakat fark olarak bende i3 2100 işlemci mevcut. Çok tavsiye aldım ucuza kapatmak için hd 4850 almayı düşünüyordum(100 tl ikinci el) fakat 5770 bu çözünürlük için en iyisi diye düşündüm bu yüzden bende kısa zaman içinde 400 watt psu ve hd 5770 alacağım

• Minimum 9800 Gt işinizi görebilir.
    Ama eğer paranız varsa Gtx 550 Ti almanı öneririrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Amigo[Nuri]- -- 22 Temmuz 2012; 17:59:20 >
  • aynen güç kaynağı ve ekran kartı dısında yapcak baska masrafın yok. 200 lira diyor ama pazarlıkla indirirsin özelden mesaj at verdiğim zotac gtx 260 linkine. güzel pazarlık yaparsan 170 180 e kart senindir. oynatmicağı oyun yok. alternatif olarak hd 5770 lere bakabilrisin.
  • quote:

Evet ondan bahsediyordum. 19 inch monitörün varmış muhtemelen 1440x900 dür, ( bende aynı monitörden kullanıyorum ekran kartım hd 4650 ( çok eski karttır ) fakat tüm oyunları crysis 2 bf3 dahil orta ayarlarda 20-30 fps arası oynuyorum.) Yani demek istediğim çok büyük bütçelere gerek yok bu monitörler için benim 4650 bile sorunsuz hepsini oynatıyor. 5770 ise düşük çözünürlük için en iyi diyebileceğimiz ve en çok tavsiye edilen bir karttır. Seni kaç yıl götüreceğini bilmiyorum belkide 1 sene sonra oyunlarda farklı bi teknoloji kullanılacak ama böyle devam ederse 3 yıl götürür.

Bir şey daha ilave etmek istiyorum bende aynı durumdayım ekran kartımı değiştireceğim fakat fark olarak bende i3 2100 işlemci mevcut. Çok tavsiye aldım ucuza kapatmak için hd 4850 almayı düşünüyordum(100 tl ikinci el) fakat 5770 bu çözünürlük için en iyisi diye düşündüm bu yüzden bende kısa zaman içinde 400 watt psu ve hd 5770 alacağım

kalın yazılı yerde özellikle düşük çözünürlük olayı benim planlarım dışında yani ena z bi orta çözünürlük olsa çok süper olur. kaç yıl götürme derken zaten gelecketikti oyun teknolojisi nasıl olcak ben de bilmiyorum muhtemelen değişir. ama genel olarak, bu şekilde devam ederse anlamında.eski kartla bf3 ve crysis2 yi nasıl oynuyosun onu anlamadım

quote:

Orijinalden alıntı: amigo1997
    Minimum 9800 Gt işinizi görebilir.
    Ama eğer paranız varsa Gtx 550 Ti almanı öneririrm.

hocam ikisine de baktım birisi 230 civarı birisi 270 civarı. yani aralarında "paran varsa" şeklinde büyük bir fark yok gibi.
    quote:

aynen güç kaynağı ve ekran kartı dısında yapcak baska masrafın yok. 200 lira diyor ama pazarlıkla indirirsin özelden mesaj at verdiğim zotac gtx 260 linkine. güzel pazarlık yaparsan 170 180 e kart senindir. oynatmicağı oyun yok. alternatif olarak hd 5770 lere bakabilrisin.

yukardaki, arka.a sorduğum soruyu senin için de sorayım usta geleceğe dönük mü olur bunu alırsam

ha bi de hepinize sorayım; bu ekran kartlarının, cpu ya da anakartla uyumu falan fistan meseleleri sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem91 -- 22 Temmuz 2012; 20:15:30 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.