Şimdi Ara

Crysis 2 ile Başım Belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durumum içler acısı. Format, yeni windows yeni driverlar beni kökten vurdu . Crysis 2 yi ilk kez beta sürümünü denedim sadece 15 dk kadar oyun gayet akıcı şekilde oynadım. Sorunlar vardı fakat forumlardan okuduğum kadarı ile tamamen beta sürümünden kaynaklı olduğuydu. Şimdi ttnetten (mecburen) Crysis 2 yi aldım gerçi daha key elime geçmedi. Az evvel oyunu kurdum illegal yoldan fakat beta sürümüyle tam aksine oynanmayacak derecede kastığını gördüm. Bir çok sorun doğdu başıma şimdi sistemimle beraber sorunları mı sıralayacağım umarım yardımlarınız dokunur.

Sistem özelliklerim (daha doğrusu laptop özellikleri) :
    Intel Core I5 430M
    NVIDIA GT 320M (1GB paylaşımsız modeli)
    4GB DDR3 ram
    500GB HDD
    15.6'' LED LCD 1366*768
    Windows 7 Ultimate 32bit (Lisanslı)
    Driver olarak NVIDIA sitesinde yayınladığı en güncel sürüm.

Sorunlar:
    Oyunda 1280*720 veya 1366*768 yapmadığım taktirde oyun tamamen ekranı kaplamıyor. Örneğin 1024*768 çözünürlükte oyun sadece dikey olarak ekranı tamamen kaplıyor yatayda yanlardan 4-5 cm karartı kalıyor. Bu diğer oyun ve uygulamalarda da aynı sorun devam etmekte.

Crysis 2 de grafik seçenekleri sadece 3 farklı ayar ve kendinize istenildiği gibi ayarlama fırsatı verilmemiş. Sürekli olarak hangi grafik ayarını seçersem seçiyim AA ve AF son düzeyde açıkmış gibi grafikler pürüzsüz ve oldukça kaliteli.

Diğer uygulamalarda AA ve AF yi oyunlar üzerinden olmadı driver üzerinden kapatabiliyorken Crysis2 de bunu kapatamıyorum. Driver üzerinde tüm ayarlarla oynamama rağmen bir sonuç alamadım. Aklımdan 60TL boşamı gitti düşüncesi sürekli olarak geçiyor. İyi forumlar

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Thunder_ -- 26 Mart 2011; 2:44:47 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_47715608/mpage_1/key_/tm.htm

konunun başlarında manuel olarak grafik ayarı yapabileceğimiz bişey vermiş bi göz at
  • linkte paylaşılanlar çok yararlı fakat benim yine işime yaramadı. autoexec.cfg adlı dosyayı bulamıyor program. bu dosya bulunamadı. normal ayarlar geri yüklendi ibaresini veriyor yine aynı şekilde devam
  • çözünürlüğü 1280x800 e getirin.tam ekran olacaktır.
    sizin beta sürümünde sorun çıkmayıp orjinal versiyonunda sorun yaşamanız çok tuhaf geldi.bende tam tersi oldu.beta sürümünde kasmalar yaşarken dün orjinal versiyonunu kurdum ve çok optimize geldi oyun.hiç kasma yaşamadım.
  • tam ekran seçeneği var ayarlarda onu işaretle
  • fullscreen diye geçeri ingilizce tam ekran seçenegi işaretle
  • demo yu oynasaydın başını taşlara vurmazdın arkadaşın verdiği konuya bak ayarları sıfırla
  • Tam ekran ile derdim kalmadı. Crysis2 Advanced Graphics Options progmında sorunum var. önceki mesajdada belirttiğim gibi autoexec.cfg dosyasını bulamadı için ayarlarım kaideye alınmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.