Şimdi Ara

Crysis 2 kasıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben crysis 2 i yükledim ilk önce oyun açılmadı ses vardı görüntü yoktu internetten başka cracki indirdim açıldı.

İlk girdigimde ayarlar otomatik olarak ekstrem deydi ama oyun oynanmıyordu yani.

Takılıyor mu desem maus mu dönmüyo desem.Bütün özelliklerde açıyor fakat maus geç dönüyor.Hassasiyetle alakası yok.

Ama can you run it ten baktım sonda yani fastta...çok rahat yüksek ayarlarda oynamam lazım ama ben en düşükte anca oynayabiliyorum.

PC'min özellikleri;

intel core i3 işlemci
    8 gb ram
    4 gb nvidia ge force gt 525M
    win7

• Aynı problem bende vardı görüntü falan gelmiyordu pc'yi değiştirmiştim sırf oyunu oynayabilmek için.
  • arkadaşlar bu yorumu sizin için atıyorum bende bu oyunu yüklediğim zaman az bir donma sorunu vardı ben bunu 800x400 yaptım baktım kasma gelan yok ama daha iyinir performan için textures gibi ayarlar war bunlar medium hig low olarak bilinir bunların hepsini low low low yapın ve mouse hassasiyetini az azaltın artık ne donma ne de mous sorunu olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: watership

arkadaşlar bu yorumu sizin için atıyorum bende bu oyunu yüklediğim zaman az bir donma sorunu vardı ben bunu 800x400 yaptım baktım kasma gelan yok ama daha iyinir performan için textures gibi ayarlar war bunlar medium hig low olarak bilinir bunların hepsini low low low yapın ve mouse hassasiyetini az azaltın artık ne donma ne de mous sorunu olacaktır

+1.Çözünürlüğü düşürürseniz biraz daha rahatlayabilir oyun.
  • mantıklı dene bunu..
  • oyunlar bendede kasıyordu bi ara fena bi şekilde hemde çözüm herzamanki gibi format oldu
  • Grafikler bölümünde hareket bulanıklılığını kapat monitor boyutunu tamamen küçültme kasmayacak kadar küçült ultrada oynasan bile kasmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    6 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun türkçeyse Grafik ayarlarına gel en alttaki seçeneği "Oyuncu" yap
  • Arkadaşlar bende şöyle bir sorun yaşıyorum :
    - Oyunda böyle donmalar takılmalar yok fakat yavaş ve fareyi cevirince . sarjor deistirirken . kosarken . vs cok bulanıklaşıyor .
    daha hızlı olmasını ıstıyorum cok arastırdım ve sorunun ne olabılecegını bulamadım. size kartımın bilgilerimi vveriyim. belki bir care bulursunuz.
    simdiden tesekkurler :
    Ad : ATI Radeon HD 4600 Series
    Yonga Türü : ATI Display Adapter (0x9498)
    Yaklaşık. Top. Bellek : 1787 MB
    Geçerli Görüntü Modu : 1280 x 1024 (32 bit ) ( 60 Hz)
    Monitor : Genel PnP Monitor
    Sürüm : 8.632.1.2000
    DDI Sürümü : 10.1
    Sürücü Modeli : WDDM 1.1
    Sistem Bilgisi :
    İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+, ~1.8 GHz
    Bellek : 2048 MB RAM
    DirectX Sürümü : DirectX 11
    İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 32 bit (6.1, Yapı 7601)
    YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: supat2

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun yaşıyorum :
    - Oyunda böyle donmalar takılmalar yok fakat yavaş ve fareyi cevirince . sarjor deistirirken . kosarken . vs cok bulanıklaşıyor .
    daha hızlı olmasını ıstıyorum cok arastırdım ve sorunun ne olabılecegını bulamadım. size kartımın bilgilerimi vveriyim. belki bir care bulursunuz.
    simdiden tesekkurler :
    Ad : ATI Radeon HD 4600 Series
    Yonga Türü : ATI Display Adapter (0x9498)
    Yaklaşık. Top. Bellek : 1787 MB
    Geçerli Görüntü Modu : 1280 x 1024 (32 bit ) ( 60 Hz)
    Monitor : Genel PnP Monitor
    Sürüm : 8.632.1.2000
    DDI Sürümü : 10.1
    Sürücü Modeli : WDDM 1.1
    Sistem Bilgisi :
    İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+, ~1.8 GHz
    Bellek : 2048 MB RAM
    DirectX Sürümü : DirectX 11
    İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 32 bit (6.1, Yapı 7601)
    YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR.
    Hocam böyle olunca bildiğim kadarı ile ekran kartı driverleri yüklenmemiş oluyor. Ekran kartının driverini yükleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrzmn

Arkadaşlar ben crysis 2 i yükledim ilk önce oyun açılmadı ses vardı görüntü yoktu internetten başka cracki indirdim açıldı.

İlk girdigimde ayarlar otomatik olarak ekstrem deydi ama oyun oynanmıyordu yani.

Takılıyor mu desem maus mu dönmüyo desem.Bütün özelliklerde açıyor fakat maus geç dönüyor.Hassasiyetle alakası yok.

Ama can you run it ten baktım sonda yani fastta...çok rahat yüksek ayarlarda oynamam lazım ama ben en düşükte anca oynayabiliyorum.

PC'min özellikleri;

intel core i3 işlemci
    8 gb ram
    4 gb nvidia ge force gt 525M
    win7

windows 7 (64 bitler 32 bitten oyunu açsın).
    1-32 bitlik oyunun dosyasına sağ tıklıyoruz özellikler diyoruz.
    2-Yukarıdan uyumluluk diyoruz.
    3-Bu programın çalıştırılacağı uyumluluğa tik işareti koyuyoruz.
    4-Windows XP (service pack 2) seçiyoruz
    5-Oyuna giriyoruz seçenekler diyoruz
    _____AYARLAR_____
    800x600
    EVET
    HAYIR ve kaydet diyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.