Şimdi Ara

Crysis 2 MP Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni Crysis 2 mp'ye başladım. Acayip kötü oynuyorum. Ne önerirsiniz?

• solak mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

solak mısın ?

Beni nereden tanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

solak mısın ?

Beni nereden tanıyorsun

Hocam bende solağım fps oynamak zor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

solak mısın ?

Beni nereden tanıyorsun

Hocam bende solağım fps oynamak zor oluyor

• crysis 2 mp ılk basladıgımda hıc mı hıc oynıyamazdım ama tek taktıgı vardı 1 en ıyı kullanabılgıın oynamadın halde :D ama oynamaya calıstıgın silah + hep ileri pusmadan adam aramadan onune cıkanı ındır taktıgıyle bu oyunu oynıyabılırsın ve tabı ozellık modunda serı olman gerekır.
  • gizlilik modu çoğunlukla zırhtan daha fazla işe yarıyor ama düşman görür görmez gizlilikten zırh moduna geç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crysis 3 daha rahat C2 ye nazaran MP konusunda.Enerjini iyi kullanman gerekli bu oyunda,sana biraz taktik vereyim.

*Yoğun çatişma bölgelerinde hemen görünmezlik moduna girme,zira seni takip eden olabilir.Bu sayede görünmezlik ile daha kolay ölürsün.
    *nano görüşü kullanmak daha iyi,hem görünmezlik kadar çabuk enerji harcamıyor.
    *zırh açmak refleks olsun her daim.
    *silahına aşırı aparat koyma,haritaya uygun silah ve aparat kullan.
    *haritayı iyi ezberle,düşmanla empati kur.
    *maç esnasında oyuncuların oyun tarzını hafızana yerleştir ve ona göre maçın kaderini,stratejisini belirle.misal: Bu maçta ağırlıklı savunma sitili uygulamak gerekli,zira karşı taraf full pusu taktiği uyguluyor.
    *çatışma esnasında siperleri iyi değerlendir,herzaman kör noktadan tehdit gelebileceğini düşün ve ona göre haritada dolaş.
    *tek hat üzerinden çatışmayın,farklı kollardan saldırın.Bu sayede karşı tarafın çerezi olmazsınız ve savunmasını dağıtırsınız.
    *mini haritayı iyi kullanın
    *Yardımcı bonusları iyi kullanın (hali hazırda açık radar var iken,kendi radarını açıp israf etme)
    *aşırı tepmeyen silahlar,yeni oyuncular için iyidir.
    *oyun moduna göre oynayın,sadece kill amaçlı oynamak takımın kaybetmesine sebep olur ve oyun kalitesini düşürür.

• Bence bi tepedeysen direk güç e geç sonra hız a bi adam gördün direk yere yat.Silah mermisi harcama adam dibindeyse YUMRUK at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.