Şimdi Ara

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
29.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı)

Evet yukarıdaki ayarları özelleştirerek kendinize uygun kalite/performans ayarını yapabilirsiniz.

Yapılması gerekenler:

1-) Dosyayı istediğiniz klasöre çıkarın.
    2-) Crysis 2 klasöründeki autoexec.cfg dosyasını başka bir yere yedekleyin ve o klasörden silin. Eğer dosya yoksa bu adımı geçin.
    3-) Varsa eğer autoexec.cfg etki eden tüm kısayolları silin.
    4-) Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe dosyasına çift tıklayın, ana klasörü seçmeniz istenecek
    oyunun kurulu olduğu yeri seçin.
    5-) En uygun ayarlarınızı yapın. Apply dediğinizde autoexec.cfg dosyası oluşturulacaktır.
    6-) Ayarları yaptıktan sonra tekrar bu programa girmeniz gerekmez normal kısayoldan da girebilirsiniz. İyi oyunlar.

1.7 Versiyonu Çıktı:

http://www.multiupload.com/XHG0FWGE4V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 30 Mart 2011; 8:12:05 >

• Sağ ol var ol dostum süper paylaşım İznin varsa alıntı yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 26 Mart 2011; 10:43:41 >
  • Eyvallah, eyvallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Sağ ol var ol dostum süper paylaşım İznin varsa alıntı yapıyorum?

Elbette.
  • Dostum grafik ayarları için verdiğin link eski crysis'e ait Crysis 2 lazım artık bize
  • Farketmez oradaki ayarların ne anlama geldiğine dair fikir oluşması için o linki verdim. Farkeden bir şey yok hemen hemen aynı tip ayarlar var.

1.5 versiyonu eklendi
  • Sağolasın arkadaşım. Bunları yapınca birşey olmaz değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Sağolasın arkadaşım. Bunları yapınca birşey olmaz değilmi.

Hayır olmaz. Oyun içinde özel ayar yapılamadığı için böyle bir program yapılmış ki gerçekten işe yarıyor. Bazı ayarları kapatıp bazılarını açabilirsiniz. Tabi sisteminiz yeterliyse tüm ayarları high yapabilirsiniz HDR brightness level bile ayarlanmasıyla ışık efektleri üzerinde daha güzel kalite yakalanabilir.

Programı beğenemezseniz ve varsayılan ayarlara dönmek isterseniz Crysis 2 klasöründeki autoexec.cfg dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.

İleride bu oyun için de güzel modlar çıkacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 26 Mart 2011; 12:22:52 >
  • teşekkürler
  • resimdekinin aynısını yaptım (sıkıntı olurmu? kart gtx460 ve intel q9550)
    sağol
  • mobil 5650de normalde 1600*900de 15fps alıyordum ayarları düşürdüm bi kaçını 30 40 fps alıyorum 1600*900 de çok yararlı bi araç olmuş
  • hocam paylaşım için teşekkürler directx ayarlarını nerden yapıyoruz oyun directx 11mi 10 mu göremiyorum nerden ayar yapılabilir?
  • ben pek beğenmedim bu aracı performansta bir fark göremedim. sildim. ben en kısa zamanda bu oyun için optimize edilmiş hotfix patch filan bekliyorum AMD den...
  • süper paylaşım...
  • arkadaşlar oyunun en yüksek grafik ayarları hangi seçenek oluyor oyuncu gelişmiş kullanıcı secenekleri varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennzi -- 27 Mart 2011; 12:28:30 >
  • faydalı bir paylaşım ince ayar için yapımcı firma neden böyle ayrıntılı ayar seçeneği koymamış acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

faydalı bir paylaşım ince ayar için yapımcı firma neden böyle ayrıntılı ayar seçeneği koymamış acaba ?

Konsolcu olmuş çünki Crytek...
  • Crysis gibi PC exc. oyunumuz vardı, onun da içine etti Crytek
  • Teşekkürler Venom.
    çok işe yarayacak.

Crytek'e laf söyleyen arkadaşlar dosya gelmiş boşuna çenenizi yoracağınıza kullansanız daha iyi olmazmı
  • Bu HDR Level ile Bloom level nasıl kullanılıyor yüksek mi iyi düşük mü onu anlamadım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.