Şimdi Ara

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
29.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programdan bir şey beklemeyin. Crysis 2'nin grafikleri hafif de olsa ilk oyundan iyi olur diye düşünmüştüm. Malesef daha kötü çıktı. Kaplamalar zayıflatılmış. Modellemeler parlak ayrıntısız düz olmuş. İlk oyunda uzaylı işi şeylere ve insan modellemelerine bakarken ayrıntılara hayret ediyorduk. Konsola lanet olsun.
    Crysis 1deki yer kaplaması alınıp 2'ye konmuş:
     Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı)

Bu da Crysis 2:

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı)

Şu saçmalığa bakın:
    http://cloud.steampowered.com/ugc/540637749849897274/0CE71F83648874EB2BC47DD592C14503B12B9D42/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 4 Nisan 2011; 4:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/ bu varken, bu kullanılmaz...

bu hepsi maximum galiba default olarak ?

buraya kod olarak herşey maximum ayarları gonderebilirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 4 Nisan 2011; 15:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar19

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkankoc

bu crysis için hahaha crysis 2 lazım bize arkadaşım. Konu açmak için konu açıyorsunuz yaaa

Ölü taklidi yapın gider

Eğer nekrofiliyse ölü taklidi yapmak ters etki doğurabilir

Komediye bakarmısınız yaaaaaa, ben o yorumu yaptığımda topicde grafik ayarları açıklamaları için ikinci bi link verilmişti ve link crysis 1 içindi. Sonrasında adam editleyip linki silmiş. Haahahahha, Hanzolar bana diyosunuz konuyu okumadan yorum yapıyosun diye siz daha altta adamın cevabını okumamaışsınız
    quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

oradaki ayarların ne anlama geldiğine dair fikir oluşması için o linki verdim. Farkeden bir şey yok hemen hemen aynı tip ayarlar var.

1.5 versiyonu eklendi

Ölü taklidi yapın beylerr..

Ne tuhaf insansın ya sen. Anlaman kıt herhalde. Crysis 2 deki ayarların ne anlama geldiğine dair bir linkti o. Ne gereksiz insanlar var ya şu forumda.

• Görüntüyü bozmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef bu program. Her şeyi extreme yapınca objeler titriyor.
  • Bu program en çok bana yaradı heralde En düşük ayarda kasarak oynatıyodu yani oynatmıyodu bile ama programı kullanıp herşeyi dibe vurdum gayet akıcı bi şekilde oynuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elessar19

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkankoc

bu crysis için hahaha crysis 2 lazım bize arkadaşım. Konu açmak için konu açıyorsunuz yaaa

Ölü taklidi yapın gider

Eğer nekrofiliyse ölü taklidi yapmak ters etki doğurabilir

Komediye bakarmısınız yaaaaaa, ben o yorumu yaptığımda topicde grafik ayarları açıklamaları için ikinci bi link verilmişti ve link crysis 1 içindi. Sonrasında adam editleyip linki silmiş. Haahahahha, Hanzolar bana diyosunuz konuyu okumadan yorum yapıyosun diye siz daha altta adamın cevabını okumamaışsınız
    quote:

oradaki ayarların ne anlama geldiğine dair fikir oluşması için o linki verdim. Farkeden bir şey yok hemen hemen aynı tip ayarlar var.

1.5 versiyonu eklendi

Ölü taklidi yapın beylerr..

Ne tuhaf insansın ya sen. Anlaman kıt herhalde. Crysis 2 deki ayarların ne anlama geldiğine dair bir linkti o. Ne gereksiz insanlar var ya şu forumda.

Anladık arakadşş ne amaçla link verdiğini, hala bana linkin ne için olduğunu anlatmya çalışıyosun yaa,ben sadece sen linki kaldırdıktan sonra milletin bana yaptığı yorumlara cevap yazdım. Bencede çok gereksiz bi tartışma oldu, iş artık tam bi komediye döndü

• hangi ayar ne işe yarar pek anlamadım birisi anlatabilirmi aceba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/ bu varken, bu kullanılmaz...

default olarak full yada min değil. sen seçeceksin adma yukarıda demiş 5 olan değere korsan insane extreme alırsın ben bi kere denedim öyle 10 fpsde oynuyordu oyun gerçi güzelde olmamıştı. full ayar istiyorsan biraz bekle 1-2 ufak şey kaldı yada daha önceki verdiklerimi kullan ana konuda var.

yeterki şu amatör programı kullanmayın allah aşkına

Orijinalden alıntı: ekrem_53

Bu program en çok bana yaradı heralde En düşük ayarda kasarak oynatıyodu yani oynatmıyodu bile ama programı kullanıp herşeyi dibe vurdum gayet akıcı bi şekilde oynuyorum.

bu arda benim sistem crossfire programla multi gpu isaretliyom ama hic bir faydası olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 6 Nisan 2011; 5:38:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

default olarak full yada min değil. sen seçeceksin adma yukarıda demiş 5 olan değere korsan insane extreme alırsın ben bi kere denedim öyle 10 fpsde oynuyordu oyun gerçi güzelde olmamıştı. full ayar istiyorsan biraz bekle 1-2 ufak şey kaldı yada daha önceki verdiklerimi kullan ana konuda var.

yeterki şu amatör programı kullanmayın allah aşkına

sanane arkadaşım isteyen istediği programı kullanır 2 sayfadır kullanmayın diyip duruyosun flood yapma artık.

• Hİ level 8 GB DDR2 800mhz
    512mb Zotac 8800GT AMP!
    AMD athlon x2 4200+ 2.4GHZ
    5TB WD Caviar black ile verilen programda 1280 1024 ile extreme modda arasıra olan teklemelerden dolayı toparlanmalar dışında 35 fps altına hiç düşmedi. en yüksek fps 125

max : 125
    min : 20
    genel olarak akıcı : 40-60 fps civarlarında
  • yahu mausa birşeyler oldu sanki. daha cok hassaslastı nisan almak zor :D
  • ben bunda çok güzel singleyi bitirdim hiç kasmıyo bazen fazla patlamalar oldugunda ekran kararıyo ondada havaya ates actiginizda geciyo neyse ama multide nie işe yaramıyo keyi aldım ole kuzu gibi yatıyo =(
  • Sistemin
    E4300 2.25 ghz de oc li core 2 duo
    x1950 pro ekran kartı (agp 8x)
    ddr400 2 gb ram

oyun bu programın yardımıyla gayet güzel başlıyor devam ediyor.fakat save edip check pointe gittiğinde renklenmeler ve kasılmalar oluyor. MAdem oynatmayacaksın e be program baştan oynatıp gaza getirme :( bugün bu programın v1.7 si ile crysis 2 patch 1.4 ü de deneyeceğim bakalım olabilecek mi ? yoksa bir gün sabahtan başlayıp oyunu bitirene kadar oynamam lazım :)
  • 1.7 de ayarlar high very high ve extreme olarak çıkıyor. o da beni korkuttu zaten 1.6 ya dönüş yaptım...
    grafik problemim hala devam ediyor...bazen oynatıyor bazen oynatmıyor benim x1950..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

1.7 de ayarlar high very high ve extreme olarak çıkıyor. o da beni korkuttu zaten 1.6 ya dönüş yaptım...
    grafik problemim hala devam ediyor...bazen oynatıyor bazen oynatmıyor benim x1950..

Zaten oyunda 3 ayar seçeneği var yüksek , çok yüksek , extrem .Ha sizinki orijinal değildi dimi
  • Abi tekrar anlatırmısın nasıl olcak ama lütfen biraz daha ayrıntılı anlat lütfen
  • Sağa sola dönerken ekran bulanıklaşıyor gözümü yoruyor ihtiyarladık birazda tabi :) neyse
    bunu kapatamıyormuyuz?
    update yapılmamış haliyle kullanamk istiyorum
    ayarın hangisi olduğpunu bilen varsa söyleyebilirse teşekkür edecem kendisine :)
    http://cell-systems.net/cfg-maker/client-cfg-maker/create-crysis2%E2%80%9D-autoexec-cfg/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.