Şimdi Ara

Crysis 2 Özelleştirilebilir Grafik Ayarı Programı (1.7 ver. Çıktı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
29.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyla çok alakası yok ama crysis 2 de hızlı save varmı bulamadım bi türlü ölünce görevi baştan başlatıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

konuyla çok alakası yok ama crysis 2 de hızlı save varmı bulamadım bi türlü ölünce görevi baştan başlatıyor :(

Multi platform olduğu için manual save yok, pc oyunu değil artık ruhunu sattı Crytek konsollara
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

konuyla çok alakası yok ama crysis 2 de hızlı save varmı bulamadım bi türlü ölünce görevi baştan başlatıyor :(

save yok..belli aralıklarla kayıt noktasına ulasıldı yazısı cıkıyor ..kısaca bir bölümden başka bölüme geçildiğinde kendisi otomatik saveliyor..bölüm esnasında ölündüğünde maalesef bölümü yeniden oynamak gerekli..ama bölümler de cok uzun olmadıgından bu cok da sorun değil
  • save yok sandbox yok mod kısmı yok grafik ayarları yok yok anam yok...
    Ben ps3 te oyunu açıp direk options kısmına hiç girmeden oyuna girerim aynen öyle bu oyunda maalesef...
    Yapacak bişey yok. önümüzdeki maçlara bakacağız...

O değilde madem öyle Playstation 4 çıkartsa bari sony'de içine çift ekran kartı hayvan gibi bi donanım koysa bari yeni çıkan oyunlarda platformlarda da çağ atlasa artık...
    Bu platform oyunları yüzünden PC oyunlarıda çakma olmaya başladı çünki Platformlar iyi grafikli oyunları kaldıramıyorlar maalesef...
  • @mellum sana aynen katılıyorum. helal olsun.
  • bu crysis için hahaha crysis 2 lazım bize arkadaşım. Konu açmak için konu açıyorsunuz yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkankoc

bu crysis için hahaha crysis 2 lazım bize arkadaşım. Konu açmak için konu açıyorsunuz yaaa

Konuyu okumadan/anlamadan sırf mesaj atmak için mesaj atıyorsunuz*
  • quote:

bu crysis için hahaha crysis 2 lazım bize arkadaşım. Konu açmak için konu açıyorsunuz yaaa

Ölü taklidi yapın gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 28 Mart 2011; 16:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Ölü taklidi yapın gider

Eğer nekrofiliyse ölü taklidi yapmak ters etki doğurabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Ölü taklidi yapın gider

Eğer nekrofiliyse ölü taklidi yapmak ters etki doğurabilir

• saol hocam.
  • 10 numara program teşekkür ederiz hocam.
  • ben anlamadım..oyun klasörüne attım, autoexec.cfg yarattı..start game diyince hata veriyor..
  • mesajım bulunsun
  • oyun açıldıktan sonra ekran kararıyor ayarlar ile ilgili cfg dosyası bende hiç oluşmamıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechnicaL

oyun açıldıktan sonra ekran kararıyor ayarlar ile ilgili cfg dosyası bende hiç oluşmamıştı...

nasıl çözdün o kararmayı
  • Bir,iki kere denedim işe yaramadı gibi , en iyisi resmi yamayı beklemek..
  • bununla ayar yaptigimda nedense yerler siyahlaniyor, en yuksek ayarlara bile alsam ayni sorun teskil ediyor o yuzden sildim ama genede tesekkurler paylastigin icin
  • ben dedim kullanmayın diye
  • Mouse la ilgili hiç ayar yapmadığım halde bunu uygulayınca mouse hızlandırmayı oyun içinde 1 e 100 gibi artırıyo hangi komut bunu sağlıyo düzeltemedim
    mouse_accel ,mouse_accelmax, mouse_smooth normal değerlerde başka komut mu var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.